-
نقل قول:
من یک دونه دسته شوک دار گرفتم به اسم دیاموند این فقط یک درایور داشت که اونم نصب کردم باهاش بازی میکنم ولی ویبره نداره تو تنظیماتش یک چیزی هست به اسم vibration test اونجا ویبره داره ولی تو بازی بدون ویبره است . من چند تا بازی امتحان کردم از جمله gta 4 , pes 6 , pes 2009 , crash , tekken , mortal kombat هیچ کدوم ویبره اش کار نمیکرد تنظیم خاصی داره یا کلا تو کامپیوتر ویبره کار نمیکنه .؟
چند تا حالت داره :
1. بعضی از بازیها از ویبره پشتیبانی نمی کنند.
2. بعضی از بازیها دسته ی شما را به طور کامل پشتیبانی نمی کنند.
3. ویبره ی دسته ی شما خراب است.
نقل قول:
یکی به من نگفت بیسیم رو هم میشه وصل کرد یا نه (اخه 2 تا بیسیم برا 360 دارم)
بیسیم رو می تونید وصل کنید به شرطی که ----- مخصوص دسته ی XBOX360 برای کامپیوتر رو بتونید تهیه کنید.
-
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم در مورد دسته ي ايكس 360 براي كامپيوتر
ميخواستم ببينم دسته ايكس 360 بي سيم قيمتش چقدر هست بعد اين كه اصلا دستگاهي براش هست كه به كامپيوتر تبديلش كنه و سوال آخر اين كه من كيبورد و موسم هم وايرلس هست اگر دسته وايرلس بگيرم اختلال ايجاد نمي كنه؟؟؟
ممنون ميشم جوابم رو بديد
-
نقل قول:
چرا اسمی از FGP-660 نمی بینم؟
خوب سومی پس چیه؟!:دی
-
-
نقل قول:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم در مورد دسته ي ايكس 360 براي كامپيوتر
ميخواستم ببينم دسته ايكس 360 بي سيم قيمتش چقدر هست بعد اين كه اصلا دستگاهي براش هست كه به كامپيوتر تبديلش كنه و سوال آخر اين كه من كيبورد و موسم هم وايرلس هست اگر دسته وايرلس بگيرم اختلال ايجاد نمي كنه؟؟؟
ممنون ميشم جوابم رو بديد
حدود 40 تومن + ----- ( 40-50 ) = 80-90 هزار تومن ( قیمت دقیق ----- شاید پایین تر باشه )
> توصیه می کنم دسته ی XBOX 360 وایرلس نگیرید. چون بعضی بازیها که کم هم نیستند، این دسته رو پشتیبانی نمی کنند و نیاز به درایور جانبی دارند که متاسفانه این درایور با نوع وایرلس این دسته کار نمی کنه.
-
کسی از بازار wheel ها تو بازار خبر داره که الان چه مدلهایی موجوده و چند هست؟
-
اوووووووووووووووو چه گرون در مياد من كيبورد موسم رو از لاجيتك كه بي سيم بودن خريد 52 راستي قيمت دسته هاي لاجيتك چيل ستريم چطوره اصلا خنك كنندش فايده داره يا مدل كوردلس رامبل پد كه وايرلس هست خوبه اگه لطف كنيد قيمت اين دو رو هم بگيد
گذشته از اينا به من نگفتيد كه كيبورد و موس وايرلس با دسته وايرلس اختلال ايجاد نميكنه حتي اگه از يك كار خانه باشن (لاجيتك)
-
Logitech G25 Racing Wheel فرمان بازي لاجيتك جي 25
-
من باید بانک بزنم که بیام این فرمون رو بگیرم.........
تو محدوده 100 تومن معرفی کن
یکم سرچ کردم چیز جالبی بجز مال فراسو ندیدمب
جز مال فراسو که دسته دنده داره دیگر مال هیچ شرکتی اینجوری نیست؟؟؟؟
-
ادم جای این میره یه موتور میخره خوب:33: