-
سلام به همگی.من تازه با اینجا اشنا شدم و تمامی صفحات رو هم مطالعه کردم همچنین نوشته های aras-z و غواص جنوب رو به دقت خوندم و با وجود اینکه بنده مثلا غواصم و همچنین پدرم 30 ساله که غواص هستن با ایشون هم مطالب رو در میون گذاشتم و با عرض معذرت باید بگم که نوشته های اقای aras-z اصلا با عقل جور در نمی یاد مخصوصا عکس در عمق 80 متری با کپسول هوا و سایر موارد دیگه
-
نقل قول:
سلام به همگی.من تازه با اینجا اشنا شدم و تمامی صفحات رو هم مطالعه کردم همچنین نوشته های aras-z و غواص جنوب رو به دقت خوندم و با وجود اینکه بنده مثلا غواصم و همچنین پدرم 30 ساله که غواص هستن با ایشون هم مطالب رو در میون گذاشتم و با عرض معذرت باید بگم که نوشته های اقای aras-z اصلا با عقل جور در نمی یاد مخصوصا عکس در عمق 80 متری با کپسول هوا و سایر موارد دیگه
سلام
اومید وارم بتوانیم از تجروبیات شما و پدر بزورگوارتان استفاده کنیم تمام دوستان با آغوش باز می پزیرند:40:
2-شما به بزرگ واری خودتان ببخشید
اسم پدرتان را بگوید ممنون می شم چون من تمام غواصهای که در کار حرفی غواصی میکردند و می کنند می شناسم
از 35 سال گزشته
ممنون از لطف شما دوست گرامی
-
نقل قول:
سلام
اومید وارم بتوانیم از تجروبیات شما و پدر بزورگوارتان استفاده کنیم تمام دوستان با آغوش باز می پزیرند:40:
2-شما به بزرگ واری خودتان ببخشید
اسم پدرتان را بگوید ممنون می شم چون من تمام غواصهای که در کار حرفی غواصی میکردند و می کنند می شناسم
از 35 سال گزشته
ممنون از لطف شما دوست گرامی
با سلام خدمت شما دوست عزیز و همکار گرامی
اولا من دوباره از شمامعذرت خواهی میکنم و منظور خاصی نداشته و ندارم و در مورد عکس 80 متر بنده به اطلاعات خودم و پدرم بسنده نکردم و اون عکس رو به چند نفر از همکاران قدیم پدرم هم نشون دادم که همه عمق 80 متر رو رد کردند و باز هم میگم اصلا منظور خاصی ندارم
2-در مورد پدر بنده که پرسیدین میخوام بدونم مگه شما چند سال دارید که تمامی غواصان تا 35 سال پیش رو میشناسید
3-ترجیح میدم اسم پدرم رو اینجا نبرم
4- من همیشه حرمت همکار بزرگتر و با تجربه تر از خودم رو حفظ میکنم و شما همکار گرامی همیشه برای من قابل احترام هستید و خواهی بود
-
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز و همکار گرامی
اولا من دوباره از شمامعذرت خواهی میکنم و منظور خاصی نداشته و ندارم و در مورد عکس 80 متر بنده به اطلاعات خودم و پدرم بسنده نکردم و اون عکس رو به چند نفر از همکاران قدیم پدرم هم نشون دادم که همه عمق 80 متر رو رد کردند و باز هم میگم اصلا منظور خاصی ندارم
2-در مورد پدر بنده که پرسیدین میخوام بدونم مگه شما چند سال دارید که تمامی غواصان تا 35 سال پیش رو میشناسید
3-ترجیح میدم اسم پدرم رو اینجا نبرم
4- من همیشه حرمت همکار بزرگتر و با تجربه تر از خودم رو حفظ میکنم و شما همکار گرامی همیشه برای من قابل احترام هستید و خواهی بود
سلام
ممنون
سنو سالم آنقدری هست که بشناسم
سر بلند باشید :11:
-
نقل قول:
سلام
ممنون
سنو سالم آنقدری هست که بشناسم
سر بلند باشید :11:
سلام ببخشید شما عادت دارید همیشه دو پهلو جواب بدید؟
موفق باشید:10:
-
نقل قول:
سلام ببخشید شما عادت دارید همیشه دو پهلو جواب بدید؟
موفق باشید:10:
سلام دوست خوب
نه من عادت ندارم ولی مهم نیست سنوسالم چقدر است
راستی این تاپیک برای همه غواصان است و اسم پدر بزرگ وارتان و رزنومه کاری ایشان می شد افتخار برای این تاپیک
من متقدم در هر شرایتی باید از بزرگان غواصی تقدیر کرد اومیدوارم سالم وشاد باشد.
:40:
-
غواصی بر روی کشتی رافائلوو
-
نقل قول:
سلام دوست خوب
نه من عادت ندارم ولی مهم نیست سنوسالم چقدر است
راستی این تاپیک برای همه غواصان است و اسم پدر بزرگ وارتان و رزنومه کاری ایشان می شد افتخار برای این تاپیک
من متقدم در هر شرایتی باید از بزرگان غواصی تقدیر کرد اومیدوارم سالم وشاد باشد.
:40:
با سلام خدمت شما و تمامی دوستان غواص و علاقمند به غواصی
بنده با وجود اینکه حدود 8 سال هست که به طور حرفه ای و صنعتی غواصی میکنم ولی در برابر خیلی از دوستان هنوز خودم رو غواص نمی دونم
باز هم عرض میکنم ترجیح میدم اسم ایشون رو نبرم
شاد و سلامت باشید
-
با سلام .
از دیدن عکسها ومطالب لذت بردم.
خواستم بپرسم شما کار غواصی انجام میدین یا شکار ماهی؟
امید وارم انجمن حمایت از حیوانات هیچ وقت از سایت شمابازدید نکنند.
:31:
-
نقل قول:
با سلام .
از دیدن عکسها ومطالب لذت بردم.
خواستم بپرسم شما کار غواصی انجام میدین یا شکار ماهی؟
امید وارم انجمن حمایت از حیوانات هیچ وقت از سایت شمابازدید نکنند.
:31:
سلام piso
:11::40::10:
هر دوتاش