ماله منم یه ذره بهتر شدهنقل قول:
Printable View
ماله منم یه ذره بهتر شدهنقل قول:
پايين آمدن سرعت، احتمالا به خاطر قطع شدن فيبر نوري مسير تركيه بوده كه چند ساعت پيش تعميرش كردند.نقل قول:
این که مال دیشبه داتک مدتی که اینطوریه 2 صفحه قبل رو بخونی سایت هم براش گیر میاری:31:نقل قول:
عجب!نقل قول:
پس چه خوب شد كه اين داتك پايش رو از تهران بيرون نگذاشته:27:
قیمت داتک 128 24500 تومان است ولی روزها نمیتونی باهاش کار کنی. فقط باید شبها کامپیوترتو روشن کنی. روزها به هیچ عنوان دانلود کردن مقدور نیست حتی بعضا نمیتونی چت هم بکنی. به نظرم از آسیا تکبگیر چون اگه از داتک بگیری مثل من پشیمون میشی . من تازه میخام آخر این برج قراردادم رو فسخ کنم از یه شرکت دیگه بگیرم.نقل قول:
میدونم میگم بهتر نشده اینترنتتون؟نقل قول:
اگه منظورت منم که من پارس دارم و دیشب فقط نیمساعت نصف شده بود که درست شد امروز هم سرعت بهتر شده مخصوصا آپلودنقل قول:
حدود دو ماهی هست که تقریبا دانلود های بالای 50 مگ وسطش قطع میشه ...از آپلود که نگم بهتره !!
تا اونجا اذیت شدم که سایت هایی رو که باید سرکشی و آپدیت کنم حتما با دایال آپ این کار رو می کنم...خیلی سریعتر انجام میشه ...
البته یه زمانی خوب بود...اون موقع که آی پی ولید استاتیک داشتم...الان متاسفانه ای پی رو ازم گرفتن و داینامیک دادن ...وضع بدجور خرابه ...
سلام دوستان ! دقت کنید میبنید که دیگه من توی این تاپیک فعالیت زیادی ندارم !
آخه خدایی بعضی از دوستان این تاپیکو به گند کشیدند ! بابا تورو خدا بس کنید دیگه !
من موندم یه عده که داتک ندارند اینجا چه میکنند حالا میاند اینجا اطلاعات بگیرند هیچی میاند اعتراض میکننند نامه ی امضایی جمع میکنند ! بابا به خدا زشته ! آبروی شرکت که در خیلی جاها رفته حداقل با رعایت شئونات شخصیت خودتان را حفظ کنید چون مطمئنا من و دوستان دیگر وقتی پستهایتان را میخونیم پی به افکار و طرز فکرتان میبریم و این میشه یه ذهنیت که خب متاسفانه ذهنیت بسیار مزخرفی در ذهنها (حداقل خودم) ایجاد شده !
اینجا بحث در مورد اینترنت داتک هست نه شکوه شکوائیه نوشتن و اثبات دزد بودن شرکت!
حالا خدایی همچین میگید و اعتراض میکنید و صفت دزد میبندید که انگار همه ی شرکتهای دیگه فرشته اند این یکی توش مشکل داره ! اونها اینکارها را میکنند و نمیفهمید حالا یکی مثل داتک بعضی جاها یه اشتباهات جبران ناپذیری مرتکب میشه ، در اینکه داتک بعضی جاها اشتباه میکنه بحثی نیست ولی دیگه خدایی شما دیگه آبروریزی نکنید !
نمیگم بیایید دفاع کنید و ادعاهایی بنویسید مبنی بر اثبات خوب بودن شرکت من میگم فقط رعایت کنید یک بار گفتی تو این تاپیک داتک بده همه هم فهمیدند دیگه هی قضیه را کش نده !
من هم به مانند شما از داتک سرویس گرفتم و هیچ نسبت خویشاوندی و اداری هم با این شرکت ندارم و در طی این 7ماه استفاده سرجمع 10 ساعت قطعی داشتم ! (جان هر کی دوست دارید شروع نکنید بگید تو شانس دارید ، یه ذره به این فکر کنید که شماها شاید شانس ندارید) خب وقتی پستهای شما رو میخونم باید چه اخساسی داشته باشم ؟!
از دوستان خواهشمندم مراعات کنید و نگذارید ذهنیت مزخرفی از شرکت داتک در ذهن خوانندگان تاپیک پیش بیاد خب شاید خیلیها مثل من از این شرکت سرویس بگیرند و سرویسشون از 10 تا شرکت دیگه تو تهران بهترباشه !
باز هم خواهش دارم که مراعات کنید ! (خدایی خیلی متنفر شدم از پستهای این 1 هفته ی اخیر:41:
از همه ی دوستان هم به خاطر لحنم که شاید خیلی جالب نبود معذرت خواهی میکنم !:11:
انشاءالله با مساعدت همگی دوستان تاپیک روال عادی و طبیعی را از سر بگیرد !
من منتظر بودم که یکی از داتک باز بیاد و دادسخن بده خوشبختانه شما تشریف آوردید
به مدیر عاملتون بگید که دمش گرم پولی که از من و امثال من خورده نوش جانش گوارای وجودش:31:
من در بخش پیشنهادات پیشنهاد خواهم کرد که عنوان شما رو از کابر فعال بخش اینترنت و شبکه به کاربر فعال تبلیغات داتک تغییر بدن.