و اگر برای هدفون می خوای S9 از cowon وجود داره و ظاهر فوق العاده ای هم داره
Printable View
و اگر برای هدفون می خوای S9 از cowon وجود داره و ظاهر فوق العاده ای هم داره
برای تبادل فایل می خام
خب پس من Samsung P2 رو پیشنهاد میکنم . هر چند انتخاب خودم نیست چون بلوتوث برام مهم نیست.
سلام سیمور جون مرسی از پاسخت یه تست کردم با گوشی پاناسونیکی که داشتم نو هم هست مشکلی با اون آهنگ نداره. جالبه فقط تو اون چند تا آهنگ مشکل داره که آهنگ ایرانی هست ولی برای آهنگهای دیگه مشکلی نیست.درضمن اینی که گفتی به باسش ربط داره واتصال صدا و هدوفون دقیقا چی میشه؟یعنی سوکت اتصالش مشکل داره چون من فکر کنم خود گوشی سمت راستیش کم میاره تو صداهای بم و خیلی بند مثل ضرب آهنگها تبل یه همچن چیزی.:5:نقل قول:
بعد زیر کاور هر گوشی که بردشتم دوتا اسپیکر به اصطلاح داره یکیش درشته یکشی ریزتره اینا چیه ؟ چرا دوتاست ممکنه از همینا باش یه عکس داشتم ازش پیدا کنم بمیزارم باحاله.
مرسی
.:8:
من دیروز یه پاسخی به این پست داده بودم (بعنوان آخرین پست قبل از رفتن به مهمونی!) که ظاهرا به مقصد نرسیده .. حالا حدودی از حافظه دوباره می نویسمش:نقل قول:
پس ظاهرا مشکل از گوشیه همونطور که می گفتی ... البته یه تست دیگه می تونه این باشه که همون آهنگا رو بریزی توی یه پلیر دیگه و مجددا تست کنی ...
//
منظورم مدارات داخلی دستگاه سانسا بود ... مشکلات متعددی رو از مشکلات جک هدفون و اینا گزارش کرده بودن و بعدش ظاهرا اعلام شد که یه مقدار در سخت افزار اون قسمت ضعیف عمل کرده ان ... حالا این چقدر عمومیت داشته یا مثلا مال محصولات یه ماه یا سال خاص کمپانی بوده رو دقیق نمی دونم ...
//
منظورت از دوتا اسپیکر رو نفهمیدم .. یعنی دوتا مگنت یا مثلا دوتا کویل داره ؟ ... آره - عکس بذار ... یا مثلا از روی عکسای موجود در نت ، مشخص کن منظورت رو ...
بهرحال به نظر مشکل گوشی میاد و خب بدشانسی که گوشی ها شامل ضمانت و تعویض و اینا نمیشن ... (همیشه اینطوریه که اون چیزایی که احتمالی خرابی شون بیشتره ، شامل ضمانت کمتری میشن - مثلا دکمه های روی مانیتور و صفحه کلید لپ تاپ ها!!)
سلام
میخوام صدای استاد رو سر کلاس ضبط کنم و تو کامپیوترم گوش بدم ، نرم افزار روی گوشیم ریختم ( n71 ) ولی اصلاً وضوح نداشت ، میخوام یک رکوردر بخرم ، ممنون میشم راهنمائیم کنید ، فرض کنید مشکل پولی نیست ولی استفاده دیگه ای هم نیست ، دو ساعت ضبط کنه و راحت به کامپیوتر منتقل شه .
چطوری سیمور جوننقل قول:
راستش فکر کنم خیلی اهمیت نداره چون نهایتش اینه که اگر اذیت کنه تو بعضی آهنگها تو اکولایزر تنظیمش میکنم . و فوقش یه گوشی دیگه میگیرم. هرچ ند گوشام رو دوست دارم چون همینطوریش هم یه مدت که باصدای بلند گوش دادم حساسیت گوشم به صدای بلندش کم شد برا همین سعی میکنم با ولوم کم گوش بدم که هر از چندگاهی بخام با صدای بلندش حال کنم ولوم بدم. در ضمن حالا اگر گوشی هم بخام بگیرم چی ییشنهاد میکنی یهمدل کریتیو بود 15 قیمت دارم!!!!
در ضمن این سانسا کلیپی که من خریدم از همونجایی که گفتی گارانتی نداشت طرف که گفت اگر موردی بود بیار برات عوض کنم و یه برگ خرید همین. برای همین بیخیال گارنتی!
حالا شما چی خریدی ساسنا رو یا نه؟گارتنتی هم داشت
سلام
دوستان من بین iRiver Spinn و Samsung YP-P2 و cowon S9 شک دارم.
میشه یه کم از امکانت iriver و cowon برام بگید ؟؟ مثل p2 به موبایل وصل میشه ؟؟ کجایی هستن ؟؟
کلا کدوم پیشنهاد میشه ؟؟
ممنون
در مورد ولوم و گوش دادن با صدای بلند : خودت حتما محتاط و مواظبی (و گفتی که فقط گاهی صدای بلند گوش میدی)، اما سعی کن حتی الامکان به صدای بلند عادت نکنی ، خدای نکرده مشکلی پیش نیاد ... من دوستانی داشته ام که به قول شما حساسیتشون به صدای بلند کم شد و مشکلی نداشتن ، غافل از اینکه بهرحال گوش داره اون صدای بلند رو "تحمل" می کنه ، فقط ما حواسمون نیست!! ... (مثل یه آدم فلجی که پاش بسوزه - بهرحال پاش آسیب میبینه - البته قصد جسارت ندارم و فقط مثال زدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
//
در مورد گوشی: اون 15 تومن احتمالا 630 بوده - ها ؟ .. In ear ؟ ... مدل خیلی خوبیه ...
//
در مورد گارانتی : همم .. نمی دونم والا .. به من گفت گارانتی پارسه داره ... اون مغازه رو اخیراً چندباری بهش سر زدم و واسه چیزای دیگه که قیمت گرفتم ، کلاً احساس می کنم "قابل اعتماد" نیست ... قیمت ها رو کمی بالاتر میگه و درست هم راهنمایی نمی کنه و ضمنا نمایندگی اصلی سونی هم نیست (اینو امروز فهمیدم)...
نه - واسه خواهر کوچیکه ام می خواستم بخرم که منصرف شد .. نهایتا psp خریدم که خیلی راضیه !! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: