اینم قبلا توضیح داده شده
Printable View
اینم قبلا توضیح داده شده
اقا من یه سوال کوچولو از جناب Optimus Prime :
میخواستم بدونم اینکه تو نسخه اول متوجه میشیم ما فرزند اول الما هستیم تو کدوم مرحلهاش مشخص میشه؟
من امروز همینطوری نشستم مرحله اخر رو بازی کردم چنین چیزی گفته نشد تو بازی!؟
آقا منم يه سوال دارم
تو اين مرحله كه بايد بريم nurse office بعد آسانسور چيكار بايد بكنيم؟
من جواب درست حسابي واسه اين سوال كه بچه ها پرسيده بودن تو پستهاي قبلي پيدا نكردم
وقتی آسانسور سقوط کرد به داخل آسانسور بپرین و در طبقه پایین به سمت دفتر پرستاران برین. (کارتی رو که برداشتین, برای باز کردن در دفتر پرستاران لازم دارین)نقل قول:
دوست عزيز بعد اينكه در رو با فشار دادن كليدe باز كردم و بعد با راست كليك پشت سر هم از شر دختره خلاص شدم ديگه در آسانسور باز نيست كه توش بپرم يا نپرم
سلام دوستان من براحتی بازی رو نصب و اجرا میکنم اما در ابتدای بازی پیغام صدا میده از نظر سخت افزار چک کردم مشکلی نیست به نظر شما مشکل چیه؟
sound acceleration
pleas refer to the readme.txt for instruction on setting up the sound hardware on your computer
من نمیدونم این مرحله اینقدر سخته که همه توش گیر میکنن(پس چرا من مشکلی نداشتم؟)
الان اصلا یادم نیست باید چه کنیم!!(بازی رو هم پاک کردم از سیستمم)
الان شما داخل اسانسور هستین یا بیرون اسانسور؟؟
بيرون آسانسور تو بيمارستان گير افتادم نميدونم از كجا برم بيرون
تو توضيح خود بازي هم ميگه بايد nurse office رو پيدا كني
در Mission 9 - Nurse's Office - اگه در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه حتما یک باگه... تنها راه اینه که همین ماموریت رو دوباره لود کنین.نقل قول:
برای حل صدا به این صورت عمل کنین:نقل قول:
شما میتونین مطمئن باشین که ایراد از کرک نیست. ایراد صدای بازی فقط به این صورت ها قابل حله:
- درایور کارت صوتی رو آپدیت کنین.
- اگه درایور Bluetooth و یا مودم 56k نصب دارین Disable کنین.
- در بخش sound, video and game controller از Device Manager موارد رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
در آخر اگه هیچ نتیجه ای حاصل نشد ویندوز رو دوباره نصب کرده و کاملا آپدیت کنین.