نه عزیزمنقل قول:
84 به بعد ماله بعده عیده
الان فقط تالیفیه خوب و کمی تستای قبل 84
نه عزیزمنقل قول:
84 به بعد ماله بعده عیده
نقل قول:
بايد بشناسم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( شرمنده ديگه ....افتخار آشنايي با شمارو نداشتم !!! )
آخه من یه بنده خدایی رو میشناسم ایدیش همینه ! فعلا وقت ندارم تحقیق کنم !
ما داریم اینهو چی میخونیم اونوقت میای میگی خرخونی جواب نمیده!
کاملا موافقم!نقل قول:
نه عزیزم
84 به بعد ماله بعده عیده
کتابهاي 30 سال - 10 سال و 7 سال کنکور ... از ابداعات کانونه !!! :31:نقل قول:
البته انصافا بعضي کتابهاش خوبه ( مثل زبانش ) ولي مثلا رياضي عموميش آشغاله ! :13:
در ضمن دوست عزيز ..آدم نبايد خودشو گول بزنه ! .... چهارتا سوال راحت را حل کردن که واسه همه آسونه ! ... اعتماد به نفس واقعي اون وقته که سوالهاي جوون دار :31: را حل بکني ! ...بعدش هم توي آزمون ها رتبه و تراز خوبي کسب کني :5: ( نظر شخصي من اينه که اگه آزمون کانون ميدي ... تراز زير 6500 - 6400 ... يعني خلاصي !!! )
به نظر من سوالهاي قبل از 80 را فقط واسه دست گرمي بزن ! ... ولي سوالهاي بعد از 80 را با وسواس و دقت بيشتري بررسي کن ! :46:
همون جور که همشهري گلم :40: behnam_n80 عزيز هم گفتند .... سواهاي سال 84 به بعد بيشتر براي بعد از عيد که از خودتون بايد آزمون بگيريد به کارتون مياد ! ( ولي اين به اون معنا نيست که توي سال اين سوالهارو بررسي نکنيد ! :31: )
دوستان کسی حذفیات و منابع کنکور 88 رو نداره ؟
سازمان سنجش توی پاییز (فک کنم آبان) اعلام میکنه!!!نقل قول:
سلام دوستان
اين ادبيات كلك معلم كه همه ميگن خوبه !! اسم دقيقش چي هست ؟
من رفتم بخرم يه كتاب جامع كنكور كلك معلم رو داشت يه قرائت معنايي كه همش تست ها رو تحليل كرده بود .كلك معلم كتاب آموزش ادبيات داره ؟ يا نداره ؟
ممنون
حذفیات کنکور 88 از الان مشخص نمیشه بلکه در مهرماه تصویب میشن و از آبان هر هفته توی هفته نامه ی پیک سنجش چاپ میشه تا نزدیکی های عید نگران نباشیدنقل قول:
:10:
نقل قول:
فکر نمیکنم که کلک معلم آموزش هم داشته باشه.
ولی نویسنده اصلی ادبیات کلک علی سجادیه که بیشتر گاج های سبز رو نوشته.
سلام دوستان
کسی می دونه حدودا چه جوری معدل رو برای کنکور 88 حساب می کنند این رو می دونم که دقیقش رو توی مهر اعلام می کنند اما کلا یه سوال دارم که توی شک هستم
اینه که معدل رو تاثیر مثبت حساب می کنند؟ این سوال رو به یه دلیل پرسیدم که یکی از دوستام از آموزش و پرورش پرسیده بوده بهش گفتند معدل توی کنکور تاثیر مثبت داره
و اینکه یه نفر بهم گفته که حداکثر مثلا برای پارسال 15% بوده مثلا ممکن بوده برات تو 10 % حساب بکنند بیشترین سود رو ببری و همون 10 % رو حساب برات می کنند
اگر می شه کامل برام توضیح بدید خیلی ممنون می شم
خدانگهدار
عزیزم توصفحات قبل ما سر این قضیه یه کلکل اساسی داشتیمنقل قول:
یه دور اونا رو بخونی کامل توضیح داده شده