به نظر من اصلن هم نیتونه با حال باشه!!!نقل قول:
توی 1000 بازی شخصیت هاش روسی یا آلمانی حرف میزنن !!!
فارسی هم روش!
اشکال از شما نیست از اینه که همه نشستیم دوره گود و نگاه میکنیم!!!:13:
Printable View
به نظر من اصلن هم نیتونه با حال باشه!!!نقل قول:
توی 1000 بازی شخصیت هاش روسی یا آلمانی حرف میزنن !!!
فارسی هم روش!
اشکال از شما نیست از اینه که همه نشستیم دوره گود و نگاه میکنیم!!!:13:
سلام بچه ها ببخشید یه هویی میپرم وسط بحثتون حداقل با چه سیستمی میشه بازیش کرد ؟ ممنون
سلام!نقل قول:
سلام بچه ها ببخشید یه هویی میپرم وسط بحثتون حداقل با چه سیستمی میشه بازیش کرد ؟ ممنون
CPU: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series
خوب این نظر شماست !نقل قول:
مشکل از اینجایه که همه نشستیم و همین جمله آخری رو هم داریم هی تکرار می کنیم چه برسه به مقصوده جمله !
من ازینش خوشحالم که بالاخره دارن فرق مارو با عرب ها می فهمن ! :11:
خسته نباشی. چند صفحه قبلو می خوندی بد نبود.نقل قول:
سلام
سوال : برای این بازی از نظر گرافیکی فرقی نمیکنه که تو xp باشه یا vista ؟ چون اگه فرق داشت 2 تا فایل اجرایی باید داشت یا لااقل باید قید میکرد تو لانچرش که dx10 یا 9 هست !
درست یا نه؟
شاید بدردتون بخوره اگه کسی نزاشته تا به حال
کد باز کردن لباسها
Password Effect
13372805 Assassins Creed Altair Skin
525858542 Sands of Time Skins (Prince and Farah)
اتفاقا خیلی هم خسته ام !نقل قول:
حالا ما ابراز احساسات کردیم نگفتیم که دیگه هیشکی نفهمیده ! :11:
تایید میشه همه بیکار که نیستن یا dsl ندارن 5 ساعت وایستن همه صفحه ها رو بخونن :11:نقل قول:
الان که فکرش رو میکنم میبینم بازی واقعا هیجانی و قشنگه ولی من یه مقداری با گرافیکش مشکل دارم، به نظر من اگه گرافیک بازی رو حدود Assassin's Creed میساخت و از این تکنیک ها برای گرافیک به کار نمیبرد بازیش خیلی قشنگ تر میشد !
اینم یه عکس از بازی.
راستی ذخیره ی بازی چه جوریه ؟
من بازی رو save میکنم ولی وقتی اجرا میکنم از عقب تر از اون اجرا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی خیلی توپه یکی گفته بودش که کارتونی هست . خوب همه بازی ها کارتونی هستند ولی این یه چیز دیگست جدیده تابه هال مثل این بازی ندیدم گرافیکش خیلی باحاله به نظرم نقطه ضعفش تو مبارزه کردنه که اصلا معلوم نیست داره چیکار میکنه در کل خیلی خوبه و همین که پرنسی از ایرانه حرف نداره فکر کنم دشمناش عرب باشند تو قبلیاش اینجوری بود . gamespot هم بهش نمره 8 داده . بازیهای شرکت ubisoft حرف ندارند کد نویسیشونم خیلی خوبه بازیها با گرافیکه بالا کمتر تیک یا پرش دارند و روی تقریبا سیستمای پایین هم اجرا می شند