سلام
موقع رایت یا تو 1% گیر می کنه دی.وی.دی ـم یا وسط رایت
چطوری مشکلو حل کنم؟ گارانتی ایسوس کجاست؟
بعد این Firm ware رو از کجا و چطوری بگیرم آپدیت کنم؟
ممنون
Printable View
سلام
موقع رایت یا تو 1% گیر می کنه دی.وی.دی ـم یا وسط رایت
چطوری مشکلو حل کنم؟ گارانتی ایسوس کجاست؟
بعد این Firm ware رو از کجا و چطوری بگیرم آپدیت کنم؟
ممنون
با سلام خدمت اساتید محترم؛
من یه دی وی دی رایتر Samsung دارم و وقتی به کامپیوتر وصله ، هیچ درایوی برای این دی وی دی رایتر وجود ندارد
یعنی قبلا رو ویندوز قبلیم جواب می داد و حالا جواب نمیده
ولی اینو هم باید بگم که یه هارد جدید هم بعد از نصب ویندوز جدید وصل کردم و حالا DVD Writer جواب نمیده .
به نظر شما اشکال از ویندوزه یا هارد جدید یا از چیز دیگه ای؟
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
آخه من عجله دارم
لطفا. . .
سلام من یک dvd رایتر sata دارم حدود یک سال ونیم ازش استفاده کردم به تازگی بعضی اوقات که یری داخلش میزارم سیستم خاموش می شه وباید برق را قطع و وصل کنم تا روشن بشه مشکل چیه؟
برق دی وی دی رایترت مستقیمه یا تبدیل زدی ؟اگه تبدیل زدی ممکنه خراب شده باشه. تبدیل رو عوض کن .نقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
این هم ممکنه به دلیل خراب بودن تبدیل برق ساتا باشه.تبدیل رو عوض کن ببین چی میشه.نقل قول:
پاور من مال 7 سال پیش است .مگه تبدیل ها هم خراب میشن؟نقل قول:
آره که میشه .مگه تو این دنیا چیزی هست که خراب نشه ؟کلا تبدیل برقی که واسه ساتا استفاده میشه به دلیل اینکه یه رشته برق کم داره باعث خرابی هارد و دی وی دی رایتر میشه.توصیه اینه که از یه پاور استفاده کنید که به اندازه ی کافی کانکتور برق ساتا داشته باشه.نقل قول:
من هم این مشکل را دارم،لطفا کمک فوری:19:نقل قول:
این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
با یه امتحان ساده از سالم بودن سخت افزار مطمئن شدم:بوت دستگاه رو گذاشتم رو سی دی و ریستارت کردم.بار اول و دوم سی دی رو نشناخت،ولی بار سوم چرا... فکر کنم یه مشکل نرم افزاریه