درود
بنذه فلش adata 4 gig c906 دارم
در حال انتقال اطلاعات از فلش به پی سی بودم که مجبور شدم عملیاتو کنسل کنم.پنجره کپی بسته نمیشد منم مجبور شدم فلشو از سیستم جدا کنم.الان حافظشو صفر نشون میده . توسط وینذوزم فرمت سطح پایین نمیشه
باید چکار کنم؟
Printable View
درود
بنذه فلش adata 4 gig c906 دارم
در حال انتقال اطلاعات از فلش به پی سی بودم که مجبور شدم عملیاتو کنسل کنم.پنجره کپی بسته نمیشد منم مجبور شدم فلشو از سیستم جدا کنم.الان حافظشو صفر نشون میده . توسط وینذوزم فرمت سطح پایین نمیشه
باید چکار کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از نرم افزار HDDLLF.4.25
)HDD Low level format)
استفاده کن درست میشه
فقط مواظب باش هاردت رو فرمت نکنی
من خودم چندتا رم و فلش که قطع امید شده بود ازش رو برگردوندم:n26:
احتمالا فایل سیستم فلش raw شده اگه با check disk درست نشد هم میتونید با low level format با نرم افزاری که گفته شد فلش رو فرمت کنید هم با این نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2نقل قول:
با تشکر از دوستان
سلام یه فلش 2 گیگ ترنسد دارم که سرعتش بسیار کم شد با نرم افزار خود ترسند (چندین نسخه رو امتحان کردم یکیش جواب داد) تونستم فرمتش کنم
ولی بازم بعد کپی کردن اطلاعات سرعتش به شدت میاد پایین جوری که سیستم هنگ می کنه!!!!
چیکارش کنم
نقل قول:
اگه با فرمت سطح پایین درست نشد و با نرم افزار خود فلش هم فرمت کردید و درست نشد با نرم افزار online recovery فریم ویر فلش رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
همچنین فلش رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از فلش است یا سیستم شما
رو سیستم دیگه هم تست کردم همین مشکل بود !نقل قول:
این کارایی که گفتین رو انجام می دم ببینم چی می شه
ممنون
:n26:
سلام دوستان
یه فلش 4 گیگ hp دارم ، دست دوستم بود و سالم .
الان که بهم داده ، ویندوز نمیشناستش و آیکونش توی My Computer نمیاد .
چیکارش کنم ؟ سوخته یعنی ؟
فلش رو به سییستم زدین یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
دوستان یه Memory Stick Pro Duo دارم که قاب ـش شکسته ولی خود ـه Board ـش مشکلی نداره و وقتی کلاً از قاب درش آوردم و به PC وصل کردم راحت میتونم فایل ها رو ترنسفر کنم. الان خواستم بدونم راهی داره که بتونم Board ـه مموری رو داخل یه قاب ـه دیگه بکنم؟
چون یه Memory Stick Pro با حجم 64 مگابایت دارم، گفتم اگه طریقه ی اصلیش رو دوستان بتونن بهم بگن که Board ـه اینو بزارم توی قاب ـه 64 مگابایتیه!