بله دقیقا این حرف منه ببینید احتمالا استادتون باهاتون ضعیق کار نکرده شما پایش رو نداشتین (احتمالا منظورتون نسخه اکسپرس SQL Server هست نه My SQL ؟) من خودم هم مثل شما بودم قبل از گذروندن درس پایگاه C# کار می کردم ولی سر این قسمت همیشه مشکل داشتم خالا این مشکل روی ASP.NET خیلی زیادتر خواهد بود چون اصلا بدون پایگاه هیچ کاری نمی تونید انجام بدین برای خود زبان سکیوئل هیچ کلاسی رو پیشنهاد نمی کنم از معدود جاهایی هست که هیچ کتاب خاصی رو هم پیشنهاد نمی دم بعضی ها هم مثلا w3school مربوط به SQL رو پیشنهاد می کنن یعنی لینک زیر رونقل قول:
ولی باز هم با تموم کردن این برای خود من یکم سوال که از متوسط می رفت بالاتر بشدت مشکل پیدا می کردم ببین اینجوریه که شما باید بتونی از یه سری جدول که از طریق Foreign Key بهم مرتبط شدن (بخاطر نرمال سازی) داده ها رو بر طبق سوالی که بهت داده بکشی بیرون این جداول هم جداول معمولی نیستند و دقیقا از مدل مجموعه ها توی ریاضی پیروی می کنن حالا چطور باید خودت و قوی کنی از روی همون سایتی که تو پست قبل بهت دادم شما میری اونجا یک کتاب داره هر بخشی رو که از اون کتاب تموم می کنه سوالهای مربوط به اون بخش رو پایین برات قرار میده شما باید اون سوالها رو حل کنی و جوابش رو بدی تا سیستم اونها تشخیص بده که درست حل کردی یا نه تازه جالبش اینجاست که از هر روشی نمی تونی بری مثلا باید کد SQL رو بر طبق چیزی که اون بخش کتاب بهت گفته مثالش رو حل کنی تا سیستم قبول کنه یعنی ممکنه حتی اگه درست هم بنویسی قبول نکنه!کد:http://www.w3schools.com/sql/default.asp
وجالبترش اینه که شما داری توی سایت با افراد دیگه ای که قبلا ثبت نام کردن مسابقه میدی هر چقدر بیشتر مسئله حل کنی رنکینگت میاد بالاتر اگه این سایت و خوب کار کنی و وقت بذاری بهت قول میدم که هیچکسی توی SQL نتونه رقیبت بشه جالب بود استاد آز پایگاه سر امتحان پایانی گفت اقا تو دیگه بیستی برو الکی وقت ما رو نگیر :5: