اشکان جان لینکش خرابه نات فاوند میده
ولی چه ریخته خفنی داره همه چی توش پیدا میشه خودم هم میرم دنبالش ببینم پیدا میشه یا نه اگه نشد دیگه زحمتش میوفته پای خودت تا فردا شب اگه جواب ندادم و امکان اپلودش رو داشتی اپ کن
فعلا خوش باشی
Printable View
اشکان جان لینکش خرابه نات فاوند میده
ولی چه ریخته خفنی داره همه چی توش پیدا میشه خودم هم میرم دنبالش ببینم پیدا میشه یا نه اگه نشد دیگه زحمتش میوفته پای خودت تا فردا شب اگه جواب ندادم و امکان اپلودش رو داشتی اپ کن
فعلا خوش باشی
اشکان اخرین ورژن این بوتر همینه؟؟ چون من تو گوگل سرچش میکنم ورژن های 9 10 14 رو برام میاره
اره لينكش خراب شده... درست مي كنم حالا...نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
خداي بوتر هاست.. البته هستن باز چيزاي مورد علاقه من...
نمي دونم جديدن كدوم ورژنش رو كاره اما اگه مجانيش و گير بياري خوش شانسي... ضمنا اينجا هم بزار كه بچه ها استفاده كنن.نقل قول:
اشکان اخرین ورژن این بوتر همینه؟؟ چون من تو گوگل سرچش میکنم ورژن های 9 10 14 رو برام میاره
مشكل من الان اين هستش كه لينكا اكثرشون باز نميشه
من ورژن کرک شده ی این رو داون کردم اما بوت ها رو لاگین نمیکنه یه ورژن دیگه هم دانلود کردم که یه فایل setup داره اما نورتون اونو ویروس تشخیص میده ونمیزاره نصب کنم
این برنامه نیاز به نصب شدن داره؟؟
منظورت چيه اين لينك ها اكثرشون باز نميشه؟ يعني نمي توني دانلود كني؟نقل قول:
نوشته شده توسط ibm_dark
نه اين نيازي به نصب نداره ... من توي برنامه هام داشتم اما اينقده من سي دي دارم كه نمي دونم كدومشونه... :tongue:نقل قول:
من ورژن کرک شده ی این رو داون کردم اما بوت ها رو لاگین نمیکنه یه ورژن دیگه هم دانلود کردم که یه فایل setup داره اما نورتون اونو ویروس تشخیص میده ونمیزاره نصب کنم
این برنامه نیاز به نصب شدن داره؟؟
با سلام خدمت آقا اشکان عزيز
تاپيک بسيار خوبيه اما يک مشکلي هست تمام لينک هايي که مربوط به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتيد براي دانلود نرم افزارهاي يوزر و پسورد لازم داره چندتا از دوستان ديگم اين مشکا را داشتند اما من پاسخي نديدم کسي داده باشه.
لينکي هم که براي نرم افزار Multi webcam Grabber قرار داديدن در پست شماره 127 اين لينک هم فاقد اعتبار شده و پيغام زير را ميده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ميشه لطف کنيد و اين نرم افزار را در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنيد
با تشکر
مسعود
سلام
اين سايت ميگه فابلها موجود نيست
در ضمن اگه ميشه در جاي ديگه آپ كنيد كنيد غير از رپيد شير
چند تا از نرم افزار هاي موجود در صفحه قبل رو دانلود كردم اما نمي شد باز كرد و ارور مي داد
من يه بوتر قوي مي خوام اگه ميشه برنامه و آموزش رو برام بذاريد
قبلا از زحمات آقا اشكان و ساير دوستان تشكر مي كنم
سلام... بله ظاهرا اين سايت گير داده ... اون برنامه Multi webcam Grabber رو من دانلود نكرده بودم اما سعي مي كنم پيدا كنم يه جاي ديگه اپلود كنم... دوستان ديگه هم اگه دانلود كرده بودن لطف كنن.نقل قول:
با سلام خدمت آقا اشکان عزيز
تاپيک بسيار خوبيه اما يک مشکلي هست تمام لينک هايي که مربوط به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتيد براي دانلود نرم افزارهاي يوزر و پسورد لازم داره چندتا از دوستان ديگم اين مشکا را داشتند اما من پاسخي نديدم کسي داده باشه.
لينکي هم که براي نرم افزار Multi webcam Grabber قرار داديدن در پست شماره 127 اين لينک هم فاقد اعتبار شده و پيغام زير را ميده.
در مورد اپلود كردن فايل ها عرض كنم كه من توي ايران نيستم ... نمي دونم كجا فيلتره كجا نيست.. لطف كنين يه جا رو كه همه توافق مي كنين بگين كه من اپلود كنم...نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
ممنون :)