من زیاد روی کاردانش اشنایی ندارم که تا چه حد یاد دادن ولی اگه همونی رو که بهت گفتن خوب یاد گرفته باشی از خیلی از فنی ها جلوتری.نقل قول:
الان سال سوم رو تموم کردم رشته ام هم برنامه نویسی کامپیوتره ولی الان که دارم برای کنکور مرور می کنم میبینم از فنی ها خیلی عقب هستم
برای جبران این عقب ماندگی تو این 1 ماه چه باید کرد؟
بشینم درس های خودمو بخونم ؟
یا بشینم کتاب های فنی رو هم مطالعه کنم ؟
الان کتاب های تست کانون رو دارم و مثلا تو درس سیستم عامل 2 تونستم 90% تست ها رو درست بزنم
اولن که اگه عمومیت خوب بوده یعنی درسهای سال اولت به اضافه درسهای سال دوم و سوم رو خوب بلد هستی ولی یادت رفته یه مرور بهشون بزن که دوباره یادت بیاد خصوصا درسهای سال اول و خصوصا عربی ، دینی ، زبان چون اکثرا این درسهارو مطالعه نمیکنن و همینطوری سفید میذارن یا منفی میزنن.خلاصه هر درسی رو که فکر میکنی اگه مرور کنی مطالب زیادی رو از اون درس به خاطر میاری و نمره بالاتری برات میاره حتما مرور کن.ماشالله بچه درس خونم که هستی دیگه.
اون درسهایی که عقب هستی سعی کن مرور خلاصه وار داشته باشی یعنی بشین و فصل به فصل خوب بخون بعد از اتمام هر فصل بشین خلاصه و مطالب مهم ورئوس مطالب رو یاد داشت کن و هر روز یه 10 -15 دقیقه روی اون خلاصه ها رو مرور کن.
یه چیزی میگم نا امید نشی ها ولی زیاد روی تستهای کانون نباید حساب باز کنی نهایت تستی که شبیه کتابای کانون بیاد 30 درصد هستش.بررو نکاتشو یاد بگیر .البته سیستم عامل نکته زیاد نداره ولی درس وی بی رو باید خوب کار کتی .پارسال خیلی نکته دار بود خصوصا نحوه استفاده از توابع در حالت خاص یعنی هر چی در رابطه با یه تابع به ذهنت میاد رو کار کن مثلا اگه به تابع abs یه رشته عددی بدیم چه اتفاقی میفته و از این جور چیزا.
پارسال که اب خوردن بود یعنی من راحتفکر میکنم 80 درصد زدم ولی امسال که کتابها عوض شده کتاب رو باید خوب مطالعه کنی به اضافه اینکه ممکنه چند تا تسن از کتاب پارسال بدن یعنی تستهای پارسالم یه نگاهی بکننقل قول:
دوستان فنی ایا شبکه سخت هستش ؟
در اخر هم اصلا نگران قبول نشدن نباش مهم اینه که انسان سعیشو بکنه فوقش اینه که قبول نمیشی از امسال تا سال بعد درسهای پایتو قوی میکنی و بعد وارد دانشگاه میشی.
به امید موفقیت همه کنکوریها منجمله دوستهای خودم