زانتيا تو اينا بهتره؟ چه حرفا
ماشين 20 سال پيش رو با الان مقايسه ميكني ميگي بهتره؟!
زانتيا تو اينا بهتره؟ چه حرفا
ماشين 20 سال پيش رو با الان مقايسه ميكني ميگي بهتره؟!
بعید میدونم با این جدول دیگه سوالی برای مقایسه بمونه
منبع: مجله ماشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلبکارجان!! با شرایطی که دوستمون عنوان کرد و در نظر گرفتن فاکتورهای متعدد مثلا خدمات پس از فروش راحت و کیفیت مونتاژ و سایر عوامل من این نظر رو دادم.حالا نظر من باعث ناراحتی شما شده؟ من که از نظر شخصی اشتباه شما ناراحت نشدم و کاری هم نگرفتم و فقط پیشنهاد خودم رو دادم بهتره شما هم همینکار رو بکنی...نقل قول:
اینکه مجبورم کردی که بگم نظر اشتباه شما.....علتش اینه که ایشون با زحمت وام 30 میلیونی میگه گرفتم بعد شما میگی 15 تومن دیگه بره جور کنه سوناتا بگیره!!!خوب گلم! اگه 45 تومن داشت که میگفت دیگه
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
اگه یخرده مطالعتون رو بیشتر کنید میبینی که زانتیایی که در ایران مونتاژ میشه مربوط به سری سال 2001 فرانسه هست نه 20 سال پیش.اون پژو 405 هست که طراحیش مال 1987 هست. زانتیا از 93 تا 2001 تولید داشته که جایگزین سیتروئنBXشد و فعلا هم C5 جایگزین زانتیا شده و پلتفرم مشترک با پژو406 هست که تا 2004 تولید شده.طراحی ایتالیایی زانتیا و فرضا Hydractive computer-controlled و بعضی ویژگیهای ذاتی و هندلینگش برای خیلی از متخصصین صنعت خودرو مورد توجه هست
من آزمون تصادف مربوط به کانون ارزیابی اروپا رو دیدم و با وجودی که روی مدل مجهز به یک کیسه ی هوا اعمال شده بود باز هم قابل قبول بود هر چند تا استانداردهای خودروهای روز قدری فاصله داشت.
نقل قول:
سلام.به به!
به موتورش خوب دقت کن و یه تست از سرعتش تو دنده های مختلف بگیر.عملکرد ترمز و دنده معکوس یادت نره.
موفق باشی و پیشاپیش مبارکه!
نقل قول:
يه وارد رو ببر برات تست كنه
ممنون.حتمآ اینکارهایی رو که گفتید انجام میدم.
ممنون از کمک مفید دوستان .
آره به خدا 12 میلیون گذاشتم تو این موسسه که با وامی که گرفتم شده 30 میلیون تا بازپرداختش آسونتر بشه :
حالا من از بین gen2 . مزدا 3 و مگان کدومشو بگیرم ؟؟؟؟.
تو این رنج قیمت ماشین بهتر که دیگه نیست ؟
ضمنا مگه سوناتا 34 میلیونه که دوستان بعضیاشون گفتن 3-4 بذار رو پولت و سوناتا بگیر .
ممنون دوستان:10::40::11:
رفيق من خداي نكرده نميخواستم به شما توهين كنمنقل قول:
سوناتا 6 سيلندر حدود 41 42 تومن قيمتشه كه من 4 سيلندر دست 2 منظورم بود كه خيلي پايينتر از اين حرفاس
در مورد زانتيا هم بنده مثال زدم 20 فاكتور اول من شكل و قيافه بود كه طراحي واقعا قديمي داره و از لحاظ امكانات هم سطح پايينتري داره و زانتياي ساخت اروپا رو نميشه با سايپا مقايسه كرد:31:
رفيق منظورم دست 2 تميز 4 سيلندر بود كه اينطور كه شما ميگي وام گرفتي همشو نميصرفهنقل قول:
مزدا 3 تيپ 3 انتخاب خوبيه ولي 33 34 تومن تيپ 1 ميتوني بگيري 30 31
راستي ميشه بگي كدوم موسسه 12 تومن گذاشتي 30 تومن وام داده باسه ماشين؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان
من اينجا قيمت ميگيرم
شما هم يه لطفي به من بكنيد اگه از جلوي نمايندگي رد شديد حالا هر شهري كه هستين و هاچبك ديدين قيمت بگيرين. يه دنيا ممنونتون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق
مگان خوبه اما با اين سه مدلي كه نوشتي پيشنهاد قاطع من Mazda3 هستنقل قول:
دلايل:
محصول كاملا جديدي هست كه از 2003 شروع به توليد كرد و ايني كه توي ايران مياد مدل 2007 هست
تا حالا 3 بار در ليست بهترين خودروي برتر اروپا قرار گرفته و بسيار زيبا و قيمت مناسبي هم داره كه بر اساس مزدا MX-Sportif ساخته شده و سال 2007 روي اون بازطراحي انجام شد و معروف هست به Zoom Zoom كه اشاره به خدمات پس از فروش بسيار خوبش در كشور داره
موتور 2 ليتري با 148hp توان و 187N-M گشتاور در 4000rpm داره كه بسيار خوب هست البته اگر موتور LFX استفاده بشه
جعبه دنده ي تيپترونيك 4 دنده،ترمز ABS و باك 55 ليتر از مشخصات ديگرش هست
از همه ي اينها شايد مهمتر دريافت 5 ستاره ايمني از NHTSA هست
از امكانات جالب توجش وجود 6 كيسه ي ايمني هوا هست! همچنين فرمان با قابليت تنظيم در 4 جهت و يكسري مشخصات ديگه كه چون ممكنه باز هم توي ايران روي خودرو نذارن پس نمي نويسم
قيمت گفته ميشه 28 اما ممكنه تا 35 هم برسه!اما ثبت نام بايد همون 30 باشه.احتمال زياد در 3 تيپ عرضه ميشه كه تفاوتشون در بعضي امكانات رفاهي هست ابعاد بدنه هم در حد C5 هست
شركت بهمن قول داده كه كيفيت جهاني اون رو در توليدات داخل حفظ كنه تا بروزگار 206 نيفته
چند تا عكس هم ازش ميذارم