Ati در آینده نزدیک = hd 5870 &hd5870x2
با سلام:
اخبار جدید حاکی از تولید کارتهای نسل جدید ATI هستش که با تکنولوژی جدید و متفاوت و پیشرفت های چشمگیری همراه است.
این کارتها براساس چیپ RV870 طراحی شدند که پردازنده آنها از تکنولوژی 40 نانومتری بهره میبرند.
در این سری تعداد سایه زنها یه چیزی حدود 25 درصد بیشتر از سری 4870 هستش و اینکه توان پردازش موازی محاسباتی که با واحد ترافلوپ سنجیده میشه که در سری 4870 توان 1ترافلوپ بود به 1.5 ترافلوپ افزایش پیدا کرده.
نکته جالب توجه اینجاست که در این سری اندازه GPU در حد قابل توجهی کوچک طراحی شده بطوریکه در RV770
اندازه 256 میلی متر مربع بود که در این سری 205 میلی متر مربع هستش که کاهش قابل توجهی داشته با توجه به اینکه در سری GTX 280 اندازه GPU بسیار بزرگ تر و حدود 576 میلی متر مربع طراحی شده.
از نکات جالب توجه در این سری میشه به پشتیبانی این کارت از DX11 اشاره کرد که بنا به اظهارات مایکروسافت DX11 با سیستم عامل 7 همراه هست و روی ویستا نیز قابل استفاده میباشد.
مموری های این کارت با همان سری قبلی DDR5 طراحی شده اند و البته با رابط 512 بیتی که پهنای باندی با سرعت 150 تا 160 گیگا بیت بر ثانیه رو بوجود میاره.
از مزایای این سریعلاوه بر قدرت و سرعت بالاتر نسبت به نسل قبلی میشه به مصرف برق پایین تر انرزی و ایجاد گرمای کمتر اشاره کرد.
سایت منبع:
کد:
http://www.cpu3d.com/news/6383-1/ati-radeon-hd-5870-rumors/story.htmL
خبرهای کارتهای گرافیک و ویدئو ati
سلام
مهرداد هستم، چند سالی هست در زمینه سخت افزار مربوط به گیم فعالیت می کنم. از این به بعد هم قصد دارم هرازگاهی اطلاعات و اخبار جدیدی را در زمینه كارتهاي گرافيك با چيپ هاي Ati به اطلاع شما برسونم. اگه سوالی هم داشتید تا جایی که بتونم سعی می کنم جوابتون رو بدم.
خبرهای کارتهای گرافیک و ویدئو ATI
Gigabyte Radeon HD 4850 1GB (GV-R485MC-1GH)
فواید بسیاری در برخی زمینه ها به کارت های HD 4850 1GB با اضافه شدن 512 مگا بایت، افزوده شده است که در دیگر کارت ها چنین فوایدی وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی شتاب دهنده های کارت گرافیک ATI Radeon HD 4830
... کارتی کاملاً سازگار با بازی های جدید که باعث شده است این کارت عنوان بهترین – از نظر هزینه- کارت گرافیک در زمینه گیم را به خود اختصاص دهد. در این کارت تمام قابلیت های رسانه های جدید گنجانده شده است. برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
کارت های گرافیک Sapphire HD 4830
... دو تا بخرید و با استفاده از قابلیت CrossFireX، یک تجربه منحصر بفرد در زمینه بازی را برای خود به ارمغان آورید. این کارت ها قابلیت تنظیم برای بازی های غول(شاخ، خفن!!) را دارند. به قول معروف در این زمینه آخرش هستند!! برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
کارت های ویدئو ASUS Radeon HD 4830
کارت های ویدئو سری HD 4830 ثابت کردند که می توانند ضمیمه ای مناسب و ارزشمند برای خانواده HD 4000 باشند.با کم شدن قیمت 100 دلاری، این کارت ها می توانند در خرید سال نو، نقشی مهمی را ایفا کنند. برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
Sapphire HD 4830
" من در اکثر تست ها توانستم با این کارت، کارت های 8800GT OC را شکست دهم، به نظر بنده کیفیت تصاویر کمی بالاتر است. برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
بررسی PowerColor HD 4830
چطور می شه بگم در حالی الان که فکم به زمین چسبیده! فکرشم نمی کردم این کارت اینقدر خوب باشه ... در حال حاضر این کار کارت HD 4850 رو به مبارزه طلبیده و چیزی از کارت های 9800GT و 8800GT كم نداره که تصور می شد بی رقیب هستن! برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
ارزیابی Sapphire Radeon HD4830
اگر دنبال کارت گرافیکی می گردید که با دخل و خرج یک گیمر تناسب داشته باشه و در عین حال اجرای شاهکاری هم داشته باشه، بد نمیشه یکی از این کارتها رو امتحان کنید. البته به دیگر گیمرهایی هم که می شناسید می توانید این کارت رو هدیه دهيد و ... برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.