سلام
کسی می دونه سوالات فیزیک رو چه افرادی طرح می کنن؟
Printable View
سلام
کسی می دونه سوالات فیزیک رو چه افرادی طرح می کنن؟
استاداي دوره طرح مي كنننقل قول:
سلام علیرضا.الان دارم واسه دوره می خونم.شیمی الی موریسون و دکتر سیدی تا 10 اسفند.من با شیمی الی خیلی حال می کنم:20:بعد شم تجزیه می خونم تا دوره بسیج.3روزم شیمی فیزیک.اخه استادم گفته شیمی فیزیک دوره خیلی اسونه ولی شیمی الی تعیین کننده است:8:راستی استادم به من 3روز تدریس کرد ولی بیشتر مشاورو رفیقمه تا استاد.معمولا هفته ای یه بار باهاش صحبت میکنم.تازه استادم سایتم داره!wwww.hoo.ir(درسته 4تا w داره) خیلی ادم با حالیه.ولی با استاد تو میونه خوبی نداشته(خودت میدونی استادت چه جوری طلا گرفته:21:)البته خودت که مثل اون نیستی چون معلومه ادم با مرامی هستی:10:راستی برنامه تو تا مرحله 2 چیه؟ضمنا ازبسیج واسه من کتاب حل کردن مسئله ها در شیمیو فرستادن واسه تو چی؟فعلا بای
سلام
معمولااتکینز
یعنی نمی دونی؟
بسیج چندم شدی؟
سلامنقل قول:
خوبي؟
شيمي آلي موريسون رو خوندم ولي دكتر سيدي رو كدومو مي گي؟
مال ما هم همون حدود بود، اما چندين بار اومد، يعني مثلا" هر دوماه دو سه روز مي يومد.
منم خيلي با شيمي آلي حال مي كنم
شيمي تجزيه هم دوست دارم
اين دكتر آقايي هم مخ نداره
يه سال در ميون آسون مي ده كه سال ما هم آسونه
استاد من هم رفيقمه
قبلا" يه بار در هفته بهش زنگ مي زدم ولي حالا بيشتر باهاش رفيقم، هر وقت حال كنم زنگ مي زنم
استادت كيه؟
استاد من هم طلا داره و هم برنز داره
يعني اول برنز شده و بعدش طلا گرفته
غير از اين هم مگه كاري كرده؟
برنامه ام هم مثله توئه
البته يه كم زودتر براي مرحله دوم شروع مي كنيم
سلامنقل قول:
شما هم اتكينز مي خوني؟:18::18::18::18:
من با پوزيترون بودم كه گفتم چه كتابي براي شيمي فيزيك مي خوني؟
بسيج هم 55 شدم و پوزيترون هم 27 شده
راستي براي من هم همون حل كردن مسئله در شيمي اومده
با يه لوح تقدير بي نام و نشون
خيلي ضايع كاري بود
اون كه كتاب خيلي مزخرفيه
به درد نمي خوره
سلام.استاد من حسین زمانی نسب است. خیلی ادم باحالیه. من بعد از دوره بسیج واسه مرحله 2 می خونم. راستی سوال های تشریحی مرحله 16و17 رو داری؟خیلی لازم دارم اگه داری لطف کن واسم میل کن بهpozitron1991 .دربارهی استاد تو هم حرف های زیادی شنیدم که بعدا واست تعریف می کنم.ممنون بای
سلامنقل قول:
فهميدم (ديروز فهميدم)
اسم خودتم كه محمده
تشريحي هاي اين دو تا رو ندارم
ولي تستي شون رو دارم
همون حرفاي زيادو بگو ديگه
استاد من هم با استادت ميونه خوبي نداره
فعلا"باي
سلام. درباره ی استادت باید بگم که ایشون سال 84 برنز شدند ولی درکمال تعجب سال85 دوباره شرکت کردند و طلا شدند:18:وبا این کار حق نقره یک بیچاره را خوردند. چون هیچ کس در شیمی نمی تواند دو بار در المپیاد شرکت کند وایشان تنها کسی بوده که این کار را کرده.چطور؟او از شرط مزخرف باشگاه که"داوطلب باید سوم تجربی یا ریاضی باشد" سو استفاده کرده است و دو بارسوم دبیر ستان خوانده است.:18:ولی این کار هم به نظرممکن نیست وبرای همین گفته میشود ایشان خودش را تجدید کرده است یا تغییر رشته داده است به اضافه بند پ(پارتی).نکته جالب این است که سال اول که برنز گرفتند در مدرسه ی شهید بهشتی کرمانشاه(سمپاد)تحصیل کرده است ولی سال بعد که دوباره سوم خوانده است در مدرسه ی دکتر حسابی کرمانشاه تحصیل کرده است .ولی خیلی جالب است کهروز توزیع مدال هنگامی که ایشان برای دریافت مدال(طلا) رفته اند بجه های دوره ایشان را هو کرده اند:27: ضمناایشان را به دوره جهانی راه ندادند :27:.به هر حال واقعا کار ناجوانمردانه ای انجام داده است جون هر کس سال اول به باشگاه برود و برنز بگیرد برای سال قبل ان قدر وقت و تجربه دارد که طلا را مثل اب خوردن بگیرد. برای همین طلا گرفتن ایشان کاملا بی ارزش است .حتی اگر ایشان به جز موارد بالا از روش دیگری استفاده کرده باشد فرقی نمی کند چون به هر حال دو بار در دوره شرکت کرده وبا افرادی که اولین بار بود به دوره می ایندرقابت نابرابری کرده است وحق ایشان همان برنز بود.من دراین مورد از سه نفر که مدال طلاونقره وبرنزدوره ی 16 را داشته اند پرس وجو کرده ام.