-
عزيز ممنون
ولي برنامه pc suite رو هم دانلود كردم نميتونه گوشي رو پيدا كنه تازه ميخوام از طريق بلوتوث به وسيله pc suite به موبايل وصل بشم ارور ميده كه برنامه نميتونه اطلاعات گوشي رو بخونه و ميگه چك كن ببين برنامه رو گوشي ساپورت ميكنه .... من تا گوشي رو وصل ميكنم به رايانه پيام مياد كه usb رو نميتونه بشناسه ، تو قسمت device manager كه ميرم روي كابل usb نوشته unknown device من خودم فكر ميكنم هر چي هست زير سر اين كابله .. حالا شما و ساير عزيزان يه فكري به حال من بينوا بكنيد .. منتظرم
-
گاوت زائیده!
اگه دفعه ی اول که گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و ویندوز درست و حسابی گوشی رو نشناسه خیلی سخته که دوباره به ویندوز بفهمونی قضیه چیه!
بهترین روش اینه که system restore کنی به تاریخ قبل از این که گوشی رو وصل کردی. بعدش اول nokia pc suite رو نصب کنی. توجه کن که حتما ورژنش حداقل 6.85 باشه. بعدش سیستم رو رستارت کن. بعدش ویندوز که اومد بالا و آروم گرفت گوشی رو وصل کن. فقط یک نکته قبلش برو تو تنظیمات گوشی و حالت confirm رو روی no قرار بده، این جوری:
settings > connectivity > usb > ask on connection: no
همه ی این کار ها رو که کردی بعدش گوشی رو وصل کن.
شاید ویندوز حالیش بشه که دفعه ی اول اشتباه کرده!
-
مسئله اینه که اگه سیستم شعور نداشت و نتونست تشخیص بده چیه ..؟
نه داداش گلم مشکل از این چیزا نیست ...
-
ممنون ولي نشد تمام كارهايي كه گقتيد انجام دادم ولي نشد دوستان اگه يه چيزي ، يه درايوري برام بزارين كه اين كابل mini usb رو به رايانه بشناسونه فكر كنم مشكلم حل بشه
( چه غلطي كرديم نوكيا گرفتيم ) بلانسبت
-
بازم unknown device می آد؟
اگه unknown device دوباره می آد یه کار دیگه بکنید شاید درست بشه:
روی My computer کلیک راست کنید و گزینه ی properties رو انتخاب کنید. از قسمت hardware گزینه ی device manager رو انتخاب کنید. از قسمت Universal serial bus گزینه ی unknown device رو حذف کنید. از اونجا خارج بشید. مجددا گوشی را از کامپیوتر خارج کنید و بعد از چند دقیقه دیگه متصل کنید.
یه نکته ی دیگه: اگه درست نشد، گوشی خودتون رو به یه کامپیوتر دیگه متصل کنید ببینید به اون وصل می شه یا نه، اگه به اون هم وصل نشد شاید کابل خرابه. و اگر به اون وصل شد یعنی ویندوز شما اشکال داره.
-
pc suite رو باز کن روی help کلیک کن ...روی نوشته reinstall pc suite support on your phone کلیک کن ...حالا روی گوشیت ok رو بزن تا نصب بشه ....من هم همین مشکل رو داشتم ولی با این کار درست شد البته گوشی من 5700 هست
-
با سلام به همه
دوستان اول از همه اينو بگم كه اين چند وقته هر چه ميخواستم وارد سايت بشم تا مطلب رو بنويسم و با نام كاربري وارد ميشدم سيستم هي ميگفت پسووردت اشتباهه ،، تا الان كه امتحان كردم و وارد شدم. حالا سوال :
دوستان مشكل از كابل بود يكي براش خريدم 7000 هزار تومان (چقدر گرون ) و وصل شد ولي مشكل اصلي من هنوز وجود داره ، برنامه pc cuite نميتونه موبايل رو بشناسه .من اين همه در سر داشتم برا اين بود تا pc cuiteموبايلم رو بشناسه حالا هم كه كابل درست شده برنامه بازي دراورده ...من اول خيال ميكردم مثل سوني اريكسون برنامه بريزي توش و از داخل موبايل نصب كني نصب ميشه بعد از اين كه خيلي سعي كردم و نشد اومدم تو اينترنت سرچ كردم ديدم بايد با pc cuite برنامه نصب كني .برا همين هم خيلي دوست دارم اين pc cuite رو درست كنم ..اينم بگم كه با بلوتوث هم كهع امتحان ميكنم بعد از اين كه رو گوشي پيغام قبول رو ميزنم ارور ميده كه برنامه موبال رو نميشناسه (نكنه موبايلم تقلبي )....تو رو خدا كمك
-
دوستان من امروز 6120 گرفتم
میشه بگین قفل تلفن پیشفرض چند هست
-
-
سلام
دوستانی که جدیدا آپدیت کردن چه تغییراتی تو گوشی دیدن؟