من 64 گرفتم ماهی 10 تومن و با سرعت 35 کیلو دانلود می کنم
مشکلی ندارم فقط همون مشکل رپید که بعضی مواقع نمیشه و باید صبر کنی
Printable View
من 64 گرفتم ماهی 10 تومن و با سرعت 35 کیلو دانلود می کنم
مشکلی ندارم فقط همون مشکل رپید که بعضی مواقع نمیشه و باید صبر کنی
حتما ولی من توی تابستون با v *** p ****n و کارت d ****v****b با سرعت 700 داشتم دانلود می کردم منظورم این بود که امکان داره ولی خرج داره چطورم البته با سرعت بالاترم خبر دارم بعضی ها(*******)دانلود می کنن:31:نقل قول:
اره راضی هستم میانگین 45 50 هستش خیلی کمش 30 و بالاش 80 هستش و من بیشتر از شبانه استفاده می کنم و این سرعت بهم می ده ولی روزانه هم همینطور کلا خیلی عالیه! امیدوارم بد نشه!
فکر کنم منظورش این بود که از اشتراک های با شیرینگ پایینتر یا سرویس های اختصاصی استفاده کنی....نقل قول:
ممکنه این اشکال به خاطر این باشه که من مودمم رو عوض کردم و d-link گذاشتم باشه.البته مطمئنم تنظیمات کاملا درسته
مودم قبلی زیمنس خود شرکت بود.
البته تا اونجایی که می دونم نباید ربطی به مودم داشته باشه چون اولش فقط می خوان پول در بیارن می گن مودم ما رو استفاده منید.
سلام
من از شركت قاصدك كه يكي از نمايندگي ها فن آواست استفاده مي كنم و سرويس من 256 هست . واقعا افتضاحه سرعت دانلود 4 تا 8 در ضمن صفحه هاي وب رو با هزار بدبختي باز ميكنه و سرعت روز و شب فرقي نمي كنه . من اگه مي دونستم از همون دايل آپ استفاده مي كردم . من قبلا از سرويس صبا استفاده مي كردم و سرعتش خوب بود سرويس من 128 بود . سرعت دانلود از 25 تا 55 بود و صفحات وب رو به خوبي باز مي كردد .
در ضمن وقتي زنگ ميزنم ميگين امكان داره تا يك ماه ديگه همينجوري باشه . آخه شما كه ميبينيد وضعيت اينترنت تون اينطوري چرا ميفروشيد كه بدتر بشه .
خوب شما کدام شهر هستید ؟نقل قول:
به خیلی چیزا بستگی داره مثلا فاصله شما تا مرکز مخابراتتون و سیم تلفنتون و مودمت
الان خیلی ها دارن از این شرکت می گیرند من خودم از نمایندگیش امپراطور توی تهران منطقه پونک گرفتم خیلی خیلی هم راضی هستم ازش!
شبانش دو سه شب قطعی داره درست دانلود نمیکنه برای شما هم همینجوری؟
یک سوال دیگه اینه من 512 دارم وقتی از رپید باز میخوام دانلود کنم سرعتم به زور به 20 میرسه ولی وقتی از یزد موزیک فایل میگیرم سرعتم 50 تا 64 هستش . از idm هم برای دانلود استفاده میکنم .
من نمیدونم چرا با این فن آوا نمیشه این قسمت رفت "https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi"
من چند روز دیگه اکانت رپیدشرم تموم میشه و از این قسمت باید دوباره وارد بشم تا اکانت جدید رو لوگین کنم
لطفا یکی کمک کنه!
واسه شما هم همینطوریه؟
نه دوست من مشکلی نداره .....نقل قول:
منم خودم از فن آوا استفاده میکنم ..... اتفاقاً منم مثل شما 512 دارم .....
من هرشب بدون مشکل وصل میشم .... دیشب هم وصل شدم و دانلود کردم ..... چرا همون دیشب به پشتیبانیشون زنگ نزدی ؟ ....
در مورد راپیدشر هم بله این مشکل رو همه دارن ..... منم با idm دانلود میکنم ..... چون وقتی بخواد از راپیدشر دانلود کنه متاسفانه از یک کانکشن استفاده میکنه و برای همین سرعتش کمه .... اگه دقت کنی توی سایر سایت ها موقع دانولد از 5 کانکشن استفاده میکنه و برای همین هم سرعتش استاندارد هست .... ولی راپیدشر و 4shared اینطوری هستند ........
شما با برنامه idm توی بخش تنظیماتش می تونی اونجا نام کاربری و پس ورد رپیدتتو بدی دیگه اصلا احتیاج نیست از این ادرس وارد بشینقل قول:
ولی این صفحه برای من نمی یاد!