كمي خشن
همين
:31:
:40:
Printable View
كمي خشن
همين
:31:
:40:
خیلی گله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم چرا چند وقتیه دیگه تحویل نمیگریه قبلنا بیشتر تحویل میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب می بینم که نوبت داداش کمال خودمون شده . راستش اینه که کمال عزیز تو فیلم زیاد فعالیت ندارند و من هم متقابلا زیاد تو موبایل نیستم . اما شناخت من از ایشون به چند تا پی ام و چند بار فعالیت در انجمن فیلم بر می گرده . نظر من اینه که خصوصیت بارز ایشون مبادی ادب بودنشون هست که واقعا من از این ویژگی شون بسیار خوشم میاد . مرسی داداشی
سلام
کمال جان
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که
ایشون هر کاری از دستشون بربیاد برای دوستانشون انجام میدن
در واقع روی کمکش میشه حساب کرد ... کمک بدون منت و بدون کار متقابل
و این همون روح فعالیت تو فروم هستش
سلا دوستان و با تشکر از امین عزیز !
واقعا جای چنین تاپیکی خالی بود تو سایت
ببینم شانس به ما هم رو میکنه مورد انتقاد واقع شیم ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادم خوش برخورده و با محبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصا خیلی وقتها از کمک ایشون بهره بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز دو بار نظرم رو تایپ کردم ولی همن لحظه مشکل پیش می اومد و نظر میپرید.(شاید به دلیل نحسی کماله:دی)
دقیقا یادم کنیست که کی همکار شد ولی درست در زمانی که مافیا و حمید کمتر وقت سر زدن به انجمن رو داشتند کمال شروع به فعالیت بی وقفه کرد و انجمن موبایلی رو که تا اون زمان تبدیل به جمعه بازار شده بود رو به خوبی جمع جور کرد.کسی که بتونه به تنهایی و در مقام همکار به این خوبی پر بیننده ترین انحمن پی سی رو جمع و جور کنه شایسته ی تقدیریه.
مخلصیم
تلاش کردم که یه ربطی به خودم پیدا کنم در این نقد... اما نشد:31:نقل قول:
با من که نبودین احیانا؟!
مهدی جان ممنوننقل قول:
درسته
کلا کلوپ گوشیها رو نمیرسم سر بزنم
چند بار درخواست یه همکار برای کلوپ کردم، اما گویا در جایگاهی نیستم که به این درخواستم رسیدگی بشه:46:
شما هم اگه تاپیکی به نظرتون مورد داشت، ریپورت کنید
حتما رسیدگی میشه
ممنوننقل قول:
بعضیها میگن جالبه
بعضی ها میگن ضایع اس
هر دوتاش درسته
مهم تر اینکه من دوستش دارم:46: