سلام من قسمتی که باید با تو سوارکار بجنگی گیر کردم هر کاری میکنم خونشون کم نمیشه
Printable View
سلام من قسمتی که باید با تو سوارکار بجنگی گیر کردم هر کاری میکنم خونشون کم نمیشه
سلام
من تو این مرحله که دو تا مجسمه هستند و در اطراف هم آب هست گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا من باید چکار کنم؟
ممنون
اونجا بايد به آب بري و يك دستگيره هست كه اونو بايد بكشي تا در باز بشه.
بگردي پيداش مي كني.
ممنون
توماج
باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )نقل قول:
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
اون موقع باشید شلیک کنی وو قتی شلیک کردی اسب میشینه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این حالت با استفاده از کیبورد Q رو میزنی تا سپر رو از دست اسب بگیری
سپر اول رو میگیری دوم رو هم به همین صورت
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
اسب دوم رو هم به همین صورت میتونید بزنید
موفق باشی :46:
طبق همین عکسی که گزاشتید از سمت چپ بپرید تو اب و مستقیم برید پایین یک دریچه هست که از طریق اون میتونید وارد خونه بشیدنقل قول:
من به يه جايي رسيدم مثله استاديم و دوتا گوريل بهم حمله ميكنن ميكشمشون ولي بعدش نميدونم كجا بايد برم كسي ميدونه كجا رو ميگم ؟
شما از ورودي كه وارد شدي و اونها رو كشتي .نقل قول:
يك تكه سنگ مي بيني كه اگه بالاش بري مي توني بپري توي راپله ها . اشتباه نكني مستقيم همون جا رو برو بالا مي بيني رو يكي از ستون ها شكستگي داره مثل همون شكستگي هايي كه اول همين مرحله يونان داشت . از روي اونها بگير و به ترتيب برو بقيه راه آسونه:10:
سلام تو قسمتي كه بايد 3تا فيوز رو پيدا كرد فيوز سوم يعني قرمز رو كه اون پاين هست رو چطور بايد بهش رسيد؟دقيقا اونجايي كه دو تا فيوز هست بالايي رو برداشتم ولي نميدونم چطور برم اون پايين كه فلس داره.لطفا كمكم كنيد.ممنون.
سلامنقل قول:
اون قسمتی که فیوز ها رو میزاری توی اون دستگاه تا ازشون استفاده کنی از اون اتاق میایی بیرون و دقیقا روبرو همون قسمت باید یک جعبه باشه که خودت قبلا انداختیش پایین( از فیوز اول استفاده میکنی برای حرکت دادن جعبه در روبروی همون اتاق . و با پرش زدن از روی جعبه میری به بالای اتاقی که شیشهای هست و از کنار اون جعبه ای که جابه جا کردی وارد حفره ای میشی تا به جعبه برسی ) . باید بری بالای جعبه و یک پرش بزنی به سمت روبر و بری بالابعد باید بپری سمت چپ دوتا لوله هست باید اون ها رو بگیری از این طریق میتونی به اون فیوز برسی
بعد با استفاده از این 3 فیوز یک جعبه رو بندازید روی شیشه رو بروی جایگاهی که در رو به روی همون فیوز ها هست.
با استفاده از فیوز اول فکر میکنم جعبه رو میبره بالا فیوز دوم میبرتش روی خونه ای که در ه های شیشه ای داره رو به روی همون جایگاه فیوزها و فیوز سوم جعبه رو میندازه روی شیشه و شیشه ها شکسته میشند و با استفاده از جعبه میپرید توی خونه و اسلحه رو بر میدارید میرید به جایی که فیوز دوم و سوم اونجا هست
اونجا یک نبردبان هست که در بالای ان بسته هست اون شیشه ها رو با تیر میزنید و وارد می شید و دستگیره رو میکشید و بعد میرید پایین و میرید پشت سر واگنی که اونجا هست و از پشت به حرکتش در میارید بقیه کاملا مشخصه :46:
سلامنقل قول:
ممنون End Boy جان
پیداش کردم
حالا باید با مجسمه ها بجنگم ولی خیلی سخته :37:
طریقه کشتنشون چطوریه؟
اگه قبلا توضیح دادید لطفا شماره تاپیکتون رو لطف کنید
ممنون
:blush: