Actros عزیز آخه دیگه الان دیگه یه سیستم کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از shader model 3 نداشته باشه کهنقل قول:
دیگه خیلی ........ . :41:
Printable View
Actros عزیز آخه دیگه الان دیگه یه سیستم کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از shader model 3 نداشته باشه کهنقل قول:
دیگه خیلی ........ . :41:
x700 مگه پشتیبانی نمیکنه از شادر 3؟نقل قول:
نه عزيز دل از سري X1xxx به بعد ساپورت ميكنن . مثلآ x1300 . :10:نقل قول:
سري Redeon R500 از Shader 3 استفاده مي كند
كه اولينشم X1300 هست
دوستان من مادر بورد giga 865pe دارم که کارتهای 8x agpساپورت میکننه کارت گرافیک من 128 5200 هستش. میخوام بدونم اگه من حدود 110000الی 120000داشته باشم چه کارتی میتونم بندازم لطفا راهنمایی با قیمت بم بدین یا اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بم بدین
سیستم من
1MB cpu 3.000
ram 512 2x
IDE hard 80GB 40GB
vga 128 5200 nvidia
mother bord 865 pe giga
vga: nvidia 8600gt xfx درسته قیمتش 155 تومنه اگه درست باشه اگر مادر بورد من pci میخورد میتونستم بگیرم.دوستان مادر بوردی هست که سیستم من که بالا نوشتم رو ساپورت کنه یعنی احتیاجی به عوض کردن قطعات نباشه که من فقط کارت گرافیکو عوض کنم؟؟؟؟؟؟
اگر سيستم خوبي مي خواهي بايد Cpu و رم را عوض كني
Cpu + Ram مي شود 200 حدودا
البته قطعات خودتم مي توني بفروشي
و يك مادربرد در حدود 120 تومان
ولي براي Agpفكر كنم 7600gs بتوني پيدا كني با قيمت حدود 120 تومان گرافيك خوبي هست
تازه اینارو که عوض کنی یادت میوفته پاور هم باید بگیری کم کم 50-60 تومن.
اینم قیمتی که قطعات رو ازت بر میدارن:
cpu=20-25
ram=30
vga=14
main=40
شاید اگه طرف منصف باشه بیشتر....در کل باید بدونی قطعاتت بیشتر میرزن و دلال ها اینجوری ور میدارن...به نظرم موقعی عوض کن که هم یه پول کامل داشته باشی هم از سیستمت خسته شده باشی
من امروز یه کارت گرافیک winfast 8600GT گرفتم. روش زده made id china. واسه بقیم همینجوره؟ آخه تو سایتش روی بردش زده made in taiwan. اگه خوب نیست ببرم پسش بدم.
بعضي از بردها رو China مي زنه بعضي ها هم Taiwan بايد فقط به گارانتيش نگاه كني تا مطمئن بشي مشكلي ندارد