کدوم DRM ها ؟نقل قول:
نکنه DRM های پست قبل و می گی و بازم نکنه گوشیت V3x ؟
چون DRM های پست قبل مخصوصه V3i اند.
Printable View
کدوم DRM ها ؟نقل قول:
نکنه DRM های پست قبل و می گی و بازم نکنه گوشیت V3x ؟
چون DRM های پست قبل مخصوصه V3i اند.
سلام عزیزمنقل قول:
باور کن من تا حالا اصلا با V3 کار نکردم ولی اصولا نباید با V3i و V3x تفاوت آنچنانی در رابطه با نحوه ی کار کردن داشته باشه چون همه شون Java هستن حالا یکی نسخه 1 و اون یکی نسخه 2
ما توی V3x چیزی به نام نصب Themes به روش معمولی نداریم و اون رو باید با استفاده از Skins و آهنگ ها و ... با انتخاب گزینه New Theme و تو همون منوی Themes ساخت ولی به هر حال برا کار با بخش های گرافیکی گوشی مثل : Skin , Drm , Font و ... می تونی به این لینک سر بزنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوای موقع شارژ شدن گوشی اون Led آبی رنگ خاموش و روشن نشه ( غیر فعال )
1- با برنامه Loeader Gl قسمت Seem Explorer فایل Seem شماره 0032 با رکورد 0001 رو باز کن
2- بیت شماره 3 از offset 9D اگه تیک داشته باشه Led فعال و اگه نداشته باشه غیر فعاله
3- در نهایت یادت نره که بعد ذخیره تغییرات گوشی رو راه اندازی مجدد کنی
می خوای موقع بسته شدن درب گوشی بتونی عملیات Zoom عکس برداری رو با کلید های کم و زیاد کردن صدا انجام بدی ؟
1- با برنامه Loeader Gl قسمت Seem Explorer فایل Seem شماره 0032 با رکورد 0001 رو باز کن
2- بیت شماره 1 از offset 53 اگه تیک داشته باشه فعال و اگه نداشته باشه غیر فعاله شدن عملیاته Zoom
3- در نهایت یادت نره که بعد ذخیره تغییرات گوشی رو راه اندازی مجدد کنی
بچه ها به لینک زیر حتما سر بزنید
تو اون جا فقط با کمی بلد بودن زبان بسیاری از جواب های سئوالاتون رو پیدا می کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا v3i هستشنقل قول:
ممنون از drm هات. ولی منظور شما از مثل فلش کردن هست رو درست متوجه نمی شم!!!نقل قول:
در مورد seem هم
اگه یادت باشه چند فایل گوشیم ناپدید شده بود مثل:inbox/out box/draft/
همچنین قسمت انتخاب زنگ های اس ام اس
گفتین شاید با تغییر در seem بشه!!!:rolleye:
به هر شکل ممنون میشم بازم بتونین کمکم کنید!!! من حتی با 12 آیکونی کردن هم نتونستم به جایی برسم!!:ohno:
شما رو سر ما جا دارین این حرفا چیه که میزنی somayehns جان!!!
من دنبال این تیکه از تاپیک آیدین جون هستم!!! کسی میتونه من رو کامل راهنمایی کنه!!
از اول باید چه کار کنم!!منظورم اینه که کدام تغییرات رو بدم!!!
فکر کنم مهم تر از این کار برای v3i به درد بخور نیست!!!
If you are looking for a way to reject a call with the flip closed you can remap one of the external keys to the "TURN OFF" button.
For my mobile, I remapped the "CAMERA KEY" witch offset is 16 to the value 11 witch correspond to the "TURN OFF" button so now I
can reject a call when I have my flip closed pushing the right up button.
HEX ADDRESS(offset)-PHONE (KEY)-Value
نظرتون در مورد این چیه!! اینم واقعا جالبه ولی بازم باید کسانی که این کارو کردن یه اطلاعاتی به من بدن !!!
Custom Stratup/Shutdown sound:
a. Create Custom startup/shutdown (Cust_Start~up.mp3 & Power~down.mp3) sound and store them in /a/mobile/audio/ folder.
b. Activate Custom startup sound
SEEM 004a_0001 > offset 22 [Set 01]
SEEM 0032_0001 > offset 24 > bit 3 [Check] - new discovery!
c. Activate Custom shutdown sound - SEEM 004a_0001 > offset 24 [Set 01]
سلام دوست عزیز. واقعا ممنون. پیغمبر میگه اگر کسی رو فقط چهل نفر براش خیر بخواند اون دنیا جاش حتما تو بهشته. ایول بابا.
من یه مشکل دارم. گوشیمو که فلش کردم یه مشکل برام پیش اومده. وقتی کسی زنگ میزنه به جای اینکه اسمشو که تو دفتر تلفن ذخیره کردم نشون بده شماره اش رو نشون میده. میتونی کمکم کنی.
در ضمن من هم یکی از اون چهل نفرم.
سلام سمیه
کجا بودی؟ خوش اومدی!!!!!!!!!!!
سوالای منو دیدی؟
امیر خان به چند تاش جواب داد دستش درد نکنه
ولی چندتاش مونده
زحمت میکشی جواب سوالای منو بدی؟
خدا خیرت بده که اگه نبودی ما چیکار میکردیم؟!!!!