اطلاعاتی از نحوه ی ساخت پچ ها
پچ را با نرم افزار بخصوصي نميسازند. همين فار که براي هک گوشي به کار ميرود بهترين برنامه هست. مهم اين است MAIN در فرمت RAW باشد که آدرس دهي درست باشد. براي همين امر هم از فار يا MAIN2RAW استفاده ميشود.
براي فايلهاي سيستمي ميتوان هر نوع بلايي بر سرشان آورد. ولي براي MAIN بايد سورس برنامه را پيدا کرد يا همين هگز برنامه را دکامپايلر کرد که کار هر کسي نيست تا آنجا که من اطلاع دارم روسها اين کار را کرده اند.
ولي ميتوانيم پچهايي که براي فريمورهاي يک نوع گوشي نوشته ميشوند و براي يک فريمور ديگر از همان نوع که موجود نيست با اندکي زحمت خودمان بسازيم. ( روش مقايسه اي )
با هر برنامه HexEditor ميشه پچ ساخت اگر با يه HexEditor ماين گوشي رو باز کنيد تعداد زيادي کد باينري ميبينيد که با تغيير دادن اونها پچ شما ساخته ميشه البته بايد به firmware گوشي و کدهاي باينري تسلط کامل داشته باشيد و بدونيد هر خط کد در برنامه به چه معني هست تا اون رو عوض کنيد.
براي ويرايش پچ هم کافي پچ رو با notepad باز کنيد کد اون رو ميبينيد و اطلاعاتي از پچ رو خواهيد ديد
حالا چگونه بايد يه فايل مين که فرمتشbin هست رو به RAW با برنامه MAIN2RAW تبديل کرد؟
براي اين کار ابتدا فايل BIN رو داخل پوشه ي MAIN2RAW کپي کنيد....فايل BIN رو با مووس بگيريد و روي فايل MAIN2RAW رها کنيد ...فورا در کمتر از ثانيه فايل در فرمت RAW ساخته مي شه...به قول دوسنم به همين خوشمزگي:8:
گفتم تاپیک رو می ترکونم..نگفتم؟:10:
کامیاب باشید:20:
معرفی سایت برای پیدا کردن پچ مورد نظرتون
ادامه ی بحث معرفی اسمامیه پچ ها
reduction_level__illumination
اين پچ نور صفحه نمايش و نور زير کيبورد را که در حالت پيش فرض 50 درصد هست را تا 20 درصد کاهش ميده و در مرحله آخر نور زير کيبورد را خاموش ميکنه. که از اين طريق مدت زمان روشن ماندن صفحه نمايش بيشتر ميشود.
settings-Display-Brightness برويد و اين تغييرات را مشاهده کنيد. مصرف باطري شديدا کاهش پيدا ميکنه که براي کساني که چند روزي به اجبار دسترسي به شارژر ندارند پچ بسيار خوبي هست تا مصرف باطري را کنترل کنند
faster_long_filename_scrollingبراي زماني که اسم فايلي طولاني باشه ميتونيد به صورت سريعتر اسم کامل رو مشاهده کنيد
remove_bluetooth_message
حذف پيامي که در مواقع اجراي برنامه معمولا yes/no سئوال ميشه
remove_volume_messageحذف پيغام "هشدار!صداي زنگ بلند زنگ ممكن است به شنوايي شما آسيب مي رساند
remove_nosound_messageوقتي كه گوشي روي حالت silent باشه يعني روي ويبره ، باعث ميشه كه صداي زنگ sms قطع نشه
remove_keylock_message
اين پچ باعث ميشه كه پيغام "press *,and then unlock" موقع اشتباه زدن دكمه فعال كردن صحفه كليد حذف بشه
کامیاب باشید:10: