یه سوال داشتم : این برنامه از کی منتشر شده
Printable View
یه سوال داشتم : این برنامه از کی منتشر شده
این ftb با اون bloover که قبلا اومده بود چه فرقی داره
من bloover ندیدم ولی با ftb کار کردم خیلی باحال بود
تا وقتی که از طرف مقابل سوال کنه اصلا به درد نمیخوره لابد خودتون اون گوشی رو گرفتین دستتون و مرتب ok دادین یه مشکل دیگه از w300 نتونستم k750 و k510 رو هک کنم اگر هم میومد تا یه جایی پیش میرفتو بعدش دیگه باید گوشی رو ری استارت میکردیم از k750 هم همینطور w300 رو نتونست به معنای واقعی هک کنه...
عزیز من اگر اجازه نمیخواست که دیگه خیلی ضایع بود. اون موقع مگه من خر بودم بزارمش اینجا همه بیان بگیرن. تو خودت جرات میکردی بلوتوثت رو روشن کنی ؟
آخرين ورژن اين نرم افزار Bt.INfo 1.8 هست ؟
من وقتی باهاش از سونی ايکسون به سونی اريکسون ميخوام هک کنم بازم پسورد ميخواد !
کدوم ورژنش پسورد نميخاد ؟
اما من که میدم اصلا پسورد نمیخواد اما نمیدونم چرا یا شما کاریش کردی که پس میخواد یا من کاری کردم که پسورد نمیخواد اما مطمئنم من کاری نکردم ورژنشم نمیدونم چیه اما خیلی وقت پیش بود شاید بهتره قدیمی ترین ورژن رو بردارید
بابا پسورد چیه ؟ وقتی واسه اولین بار میخوای به یه گوشی وصل بشی این دوتا باید با هم Pair بشن به این صورت که یکی یه کدی رو میزنه که دومی هم باید همون کد رو بزنه. بعد اتصال برقرار میشه. حالا اگه شما قبلا با یه گوشی بلوتاوث کرده باشید دیگه تو این برنامه Pair کردن نمیخواد چون قبلا Pair شده
نه اصلا اینطور نیست از اولش هم از من کد نمیخواست
خوب تو بعضی از گوشی های قدیمی نمی خاد مال منم بعضی وقتا ایننقل قول:
طوری میشه ربطی به برنامه نداره
دوستان اصلا این برنامه فرستادن اس ام اس از گوشی دیگران وجود داره یا سرکاریم......