سلام.منم راه میدین ؟ (p990 خریدمااااااااا )
چند تا سوال دارم.البته ببخشید اگه تکراری هستن ولی از اونجایی که من تموم صفحات این تاپیک رو خوندم ولی جوابشون رو پیدا نکردم ...
1 . اینکه چطوری میشه منویی که وقتی فلیپ گوشی باز هست رو دستکاری کرد ؟ همون منویی که برای من 4 تا گزینه داره.یکی log یکی phone یکی منوی اصلی و یکی هم که Shortcut ها و تماس های امروز توشه .فکر کنم اسم این منو Activity menu باشه ... نمیشه گزینه هاش رو عوض کرد.اونها رو پاک کرد جاشون یه چیزه دیگه گذاشت یا اصلا چیزی بهشون اضافه کرد ؟؟
2. چرا برنامه ها کامل بسته نمیشه و باید برم از Task Manager اونها رو End کنم ؟ نمیشه کاری کرد که خودشون کامل بسته بشه ؟ این طوری سرعت پایین نمیاد ؟ در همین مورد : استفاده از برنامه هایی مثل Swiss Manager یا Sman رو توصیه میکنید.اگه میشه در مورد این دو برنامه یه توضیح خیلی کوچیک بدین ...
3 . نمیشه از Main Menu گزینه هایی رو که میخوام حذف کنم . مثلا من نمیخوام Calendar یکی از گزینه های منوی اصلی باشه ؟؟ اگه راهی داره ممنون میشم بگید ...
4 . چطوری میتونم کاری کنم که ROM خالی باشه و سرعت بالا ؟ آیا با End کردن همه ی برنامه ها توی Task Manager این کار انجام میشه ؟ یعنی گوشی به حداکثر سرعت میرسه ؟ راه دیگه هست . ترفندی چیزی اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشم کمکم کنه ...
5 . من که نتونستم با نرم افزار Clockss کار کنم اگه کسی کار باهاشو بلده اگه میشه یه توضیح کوچیکی بده ...
6 . به جز این منویی که توی صفحه است و برای من 4 تا گزینه داره و یکی از اجزای اون ( که باز اونجا هم میشه ShortCut درست کرد و من نمیتونم بیشتر از 9 تا درست کنم !! ) دیگه راهه دیگه ای برای درست کردن ShortCut نیست ؟ اگه برنامه ای در این ضمینه هست لطفا معرفی کنین (که فکر نمیکنم باشه ).
7 . میشه کاری کرد که مثل گوشی های نوکیا صفحه کلید رو با پسورد قفل کرد ؟ (فکر نمیکنم بشه) اگه دوستان برنامه هم دارن که قسمت های گوشی رو قفل میکنه ممنون میشم لینکش رو قرار بده ( Advance Device Lock دارم ولی کار نمیده.فکر کنم تریال باشه)
گوشی فرانسوی و سریال اصلی هست ...
به زودی برنامه هایی رو که خودم نصب و تست کردم رو میزارم ...
ممنون میشم کمکم کنید ...