سلام دوست عزیزخوب باید خدمتتون عرض کنم که روی صحبتم با شما نبود اما اگر دوست دارید توی بحث شرکت کنید لطفا پستی رو که در موردش نظر میدید بادقت بخونید تا کاربر مجبور نشه هی برای شما پست توضیحی بزنه ( منظورم از کاربر خودمم )نقل قول:
گفتم که شما اگر توی نقشه سایت برید و نشانگر موس رو روی قانون مصرف منصفانه نگه دارید یا حتی اگر کلیک کنید میتونیدلغت Fair-use-policy رو توی آدرس بار ببینید نه خود قانون رو !!
این که این یه ترفنده خوب کشف تازه ای نیست و همه میدونن ، ترفندیه که شرکت به کار برده تا وقتی رو لینک کلیک میکنن کاربر شوت بشه صفحه اول .
دیگه نمیدونم چرا کلا برش نداشتن و اثراتش هنوز روی سایت مونده .
اما گویا تنها کسی که خواسته از اون ترفند گول بخوره شمایید:n09:
توی همون پست گفتم هرکدوم ، چه مخابرات و چه پارس مشکلات خودشون رو دارن و مخابرات که هیچی کلا محدودیت نداره. عزیزم من کارمند شرکت نیستم و انگیزه مالی ندارم تا بیام تعریف و دفاع بیخودی بکنم . هدف اینه که دوستان توی چاه شاتل نرن ، اینجا همه میتونن مشاوره بدن نیازی به تایید یا رد کردن از طرف شما نیست .نقل قول:
ما هم میگیم باشه ولی خوبه تاپیک پارس آنلاین رو هم چند صفحه آخرش رو بخونید
این حرفا رو زدم تا کمکی بشه به انتخاب دوستاننقل قول:
ولی خیلی راحت میشه در رابطه با قانون سرویس شاتل بحث کرد که چقدر منصفانه س
حرف زیاده و من مباحثه رو میسپرم به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، 200 یا 300 صفحه قبل کلی مباحثه کردیم و هیچ سودی نداشت
در کل پردقت :n02:و موفق باشید