رشت نبود کارت طلایی جهت ثبت نام؟:n02:
Printable View
رشت نبود کارت طلایی جهت ثبت نام؟:n02:
دوست عزیز پولت رو بریز دور ولی به دزدترین شرکت ADSL ایران ندهنقل قول:
سلامنقل قول:
محدود شدن به شهر هم هست ..اینطور که پشتیبانی بهم میگفت
شبی 300مگ حجمی نیست که محدودت کنن ولی 300 مگ حدود 1ساعت دانلودش طول میکشه که ، محدود نمی شی..اینا میگن شما باید تو بازه زمانی دانلود کنی..از 3.30 بزاری رو دانلود که سرعت بین 60 تا 80 هست راحت 1ساعته دانلود میکنی.
از نمایندگی شهرتون بپرس که شبی چقدر و چه بازه زمانی دانلود کنم.
تایید میشه!100%نقل قول:
من 1سال پیش شاتل بودم تو این مدت هم اول مخابرات بودم که فقط ماه اول سرعت نامحدودش خوب بود بعدا دیگه داغون شد بار دوم هم اندیشه سبز خزر(isp استان گیلانم) که سرعتش خیلی پایینهنقل قول:
چاره ای ندارم جز برگردم به همون شاتل که نامحدود رو 100 میداد مجبورم مصرف دانلودم رو کم کنم تابه مشکلی برنخورم در اخر بگم در دزدی شاتل شکی نیست اما خب همه به هر نحوی دزد هستن...
آخرین سنگر سکوته:n27:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1.من باز هم تاکید میکنم باور کنید هیج جایی از سایت این قانون رو که میگید Fair Use Policy رو من نتونستم پیدا کنم !!
اون لینکی که شما نوشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fair-use-policy/default.loco کاملا یه ترفند هستش !! :n02: لابد میپرسید چــــــــــــرا؟!!
خوب شما وقتی این آدرس رو میزنید روی صفحه اصلی سایت شاتل ریدایرکت میشه نه قانونی که میگید :n09:
شما اگر به جای fair-user-policy هر نوشته ی دیگه رو وارد کنید باز هم صفحه اصلی سایت شاتل باز میشه
مثل این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا هر لینکی که دوست دارید قبل از Default بزارید می تونید خودتون مشاهده کنید که صفحه اصلی شاتل باز میشه
دیــدیــد؟!!
پس لطفا از طریق تــرفـــند اطلاعات غلط به دوستان ندید :n02:
2. چیزی که مشخصه اینه که سیاست های هر شرکت با شرکت دیگه کاملا متفاوته. شما میگی پارس آنلاین ماهی 60-70 گیگ یکی از دوستان دانلود میکنه؟ ما هم میگیم باشه ولی خوبه تاپیک پارس آنلاین رو هم چند صفحه آخرش رو بخونید
ولی خیلی راحت میشه در رابطه با قانون سرویس شاتل بحث کرد که چقدر منصفانه س
خب پارس آنلاین، های وب، آسیاتک، صبا نت و ... ، چرا اینجا ها رو امتحان نمی کنی ؟نقل قول:
نقل قول:
من که همون 1.5 تا 2 دانلود میکنم سرعتم روی 150 هست :n02:
بزن پدرشو در بیار . :n02:نقل قول:
من که همون 1.5 تا 2 دانلود میکنم سرعتم روی 150 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مث این داداشمونم منم اول شاتل داشتم بعد یه چند وقت وایمکس ایرانسل یه چند وقت مخابرات یه چند وقت رنگین کمان الانم آریافون دارم که روزاش خوبه ولی شباش نهایت پونصد مگ بشه دان کردنقل قول:
اما در مورد شرکتای دیگه اینجور که من تحقیق کردم
پار انلاین از اول خوب بوده ولی یه چند وقته داره بعله گند میزنه به گذشتش میره
آسیاتک رو من هیچی نمیگم شما خودت یه سر بزن به تاپیکش دریغ از یه نفر راضی یعنی به قول فامیل دور له لهه :D
صبانتم که یا ابرفرض کسی مگه از پس قیمتاش بر میاد سرویس دهیش میگند در حد همین شاتله ولی قیمتا سر به فلکی داره
اما های وب فعلا خیلی خوب عمل کرده اینجور که من تحقیق کردم که متاسفانه توی شهر ما هنوز نیومده
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta