نه داداش ، تقسیم بر 8 میشهنقل قول:
سرعت واقعی بدست میاد
درحال حاضر مگابیت بر ثانیه س
تقسیم به هشت که شه میشه ، مگابابت بر ثانیه
یعنی 1مگابایت معادل 1024 کیلوبایت
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
نه داداش ، تقسیم بر 8 میشهنقل قول:
سرعت واقعی بدست میاد
درحال حاضر مگابیت بر ثانیه س
تقسیم به هشت که شه میشه ، مگابابت بر ثانیه
یعنی 1مگابایت معادل 1024 کیلوبایت
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
دوستان شاتلی : دی
یه سرور فیل/ت/رش/کن که روی شاتل خوب جواب میده رو پ.خ کنید که مردیم از کار نکردن اینا: ))
یکی از دوستان گفت سرعت 3 مگ بر ثانیه داره برای دانلود !!
شما مگه ریت دانلودت روی چند بسته شده؟:n04:
سلام
امروز هم نت من وصل شد 1 مگ محدود گرفتم
سرعت دانلود روی 270 هست اپلود هم 60 پینگ هم 150 البته
........
دوستان وبگردی چه میزان از حجم رو کم میکنه؟
من چند تا سایت معمولی مثل پی سی رو باز کردم و دو سه بار رفرش کردم 12 مگ مصرف شد
طبیعیه؟
حدودا 20.25 دقیقه هم مشغول بودم
زیاد نیست؟
اصولا شاتل خیلی بابت وبگردی ترافیک کم میکنه!نقل قول:
چیز ِ عادی شده دیگه! باید شما هم عادت کنید بهش
+جواب اون سوال من رو هم بدین :n28:
پیدا کردید به ما هم خبر بدیننقل قول:
من نمیدونستم اینطوریه امروز یه سرور گرفتم هر بار باهاش وصل شدم سرعت دانلود اومد رو 10 وبگردی هم افتضاح شد:n13:
پ.خ شد برای شمانقل قول:
سلام دوستان
من الان اریافون دارم که روزا بالای 250 بر ثانیه سرعت دان میده و شبا هم نهاین از ساعت دو تا شیش بشه پونصد مگ دان کرد الان من بخوام نهایت ماهی 20 الی 25 تومن بدم چه سرویسی باید بگیرم که سرعت دانلودش روی 250 باشه و شبا هم خوب باشه
Sent from my HTC One X
اگه هر شب می خواهی دانلود رایگان داشته باشی بیخیال شاتل بشو چون ممکنه محدود بشی ولی اگر 3-4 شب در هفته هست و میزان دانلود رایگانت از 10-12 گیگ بیشتر نیست حتما شاتل بگیرنقل قول:
با این مقدار هزینه هم می تونی ECO2048 بگیری که فکر کنم سرعتش در روز روی 4 مگ (تقریبا 450-500) ست شده باشه و شبانه هم سرعت خوبی میده فقط باز هم خدمتت عرض کنم که در دانلود شبانه شاتل باید صرفه جویی کنی.
کمی برای بازی هم بد هست(لتنسی با سرورهای خارج بالا هست)در غیر این صورت همه چیش بهترینه....کیفیت...پشتیبانی... و stable بودنش واقعا بهتر از بقیه نت هاست...:n02:
خلاصه اگه دانلود شبانه رو در همون حد بگیری و اهل بازی-منظورم برای سرورهای خارج از ایرانه- نباشی من شدیدا بهت توصیه می کنم شاتل بگیری
هر ماه هم بعد از تمام شدن ترافیکت 200 مگ رایگان بهت میده که البته قبلا که استفاده می کردم پورت های خاصی رو می بست و فقط پورت http باز بود:n13:
یعنی 1مگ بر ثانیه رو راحت میشه دانلود کرد؟نقل قول: