خبر رو از روی سایت ور داشته شدنقل قول:
حالا یا اعتراضات زیاد بوده و مدام سیم جیم شدن دوستان مبگن که میخوان همهون اول اذر خبر رو بذار ن که هم از شر اعتراضا راحت بشن و مشتری هاشون تمدید کنند
یا هم که کلا بیخیال شدند
Printable View
خبر رو از روی سایت ور داشته شدنقل قول:
حالا یا اعتراضات زیاد بوده و مدام سیم جیم شدن دوستان مبگن که میخوان همهون اول اذر خبر رو بذار ن که هم از شر اعتراضا راحت بشن و مشتری هاشون تمدید کنند
یا هم که کلا بیخیال شدند
آقا من امروز از طریق قسمت آنلاین سایت پارس آنلاین با 2 تا کارشناساشون چت کردم ! مثل اینکه واقعا میخوان طرحو عملی کنن ! هی میگه از 10 آذر عملی میشه !
هر چقدر هم میگم ما مجبوریم بریم از این شرکت اصلا براشون مهم نیست !
متاسفم !
واقعا مثل اینکه باید تخلیه کنیم !
رفتنش برا من مهم نیست اینکه چند روز معلوم نیست بدون نت بمونم اذیت میکنه یه خرده
دوستان تنها راه هجوم به کلوب وزیر ارتباطات و کامنت گذاشتن براش.من الان پیج پارس انلاین بدوم و صددرصد میخوان این اقدام عملی کنن و با این اقدام باید ماهی خداد تومان پول اینترنت بدیم.:n03:
نقل قول:
به نظر من هم تنها راه همینهنقل قول:
چونکه تنها جایی که مستقیم میشه با وزیر صحبت کرد و تنها کسی هم میتونه این مشکل رفع بکنه وزیر هست
دیگه بقیه راه ها هیچ فایده نداره چونکه شکایت دزدی رو پیش دزد بردن هست
من که دیروز 4 کامنت گذاشتم و غیر از من فکر کنم فقط 2نفر در این رابطه کامنت گذاشتند
اینا هر کاری بخوان میکنن ممکنه ده اذر هم قانون اجرا نشه دوستان فکر کنن کلا لغو شده بعد که میزان تمدیدها از یه حدی بالاتر رفت اجرا کنن یا اینکه اصلا اجرا نکنن هیچ چیز مشخص نیست و هر موقع قانون اجرا بشه هممون یکماه ضرر میکنیم نمیشه دست اینا رو خوند مگه اینکه الان هرکس میخواد بره لغو کنه به شرطی که جای بهتری سراغ داشته باشهنقل قول:
فقط منتظرم جواب این بیاد تا زنگ بزنم پارس آنلاین...!:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا جاهای دیگه مثل صفحه فیسبوک رییس جمهور یا جای دیگه اگه عضو هس بگین یا اگه تلفن پیامگیر یا فکس هم هس میتونید اقدام کنید
فقط به وزیر نگین به بالاتر از وزیر هم فکر کنید
یا هر مسول دیگه که مربوط به فضای مجازی هس
دوستان قراره چی بشه؟من در جریان نیستم میشه یکی توضیح بده؟ممنون
دوست عزیز ما صبانتی ها هم همین راه هارو رفتیم و جوابی که شما از این شکایت میگیرید اینه که تایم شبانه هدیه ایست از طرف شرکت . لذا کسی هم که هدیه میگیره نمیتونه شکایت کنه ازش . :n18:نقل قول: