سلام دوستان میخوام واسه کافی نت سرویس بگیرم.پول ترافیک اصلا واسم مهم نیست(یعنی نمیخوام از این نامحدودا بگیرم که معلوم نیست سرعتش چنده) فقط میخوام سرعتم خوب باشه،قندشکن هم خوب جواب بده روش،شبانه هم نمیخوام.پیشنهاد شما چیه؟
Printable View
سلام دوستان میخوام واسه کافی نت سرویس بگیرم.پول ترافیک اصلا واسم مهم نیست(یعنی نمیخوام از این نامحدودا بگیرم که معلوم نیست سرعتش چنده) فقط میخوام سرعتم خوب باشه،قندشکن هم خوب جواب بده روش،شبانه هم نمیخوام.پیشنهاد شما چیه؟
سلام می خواستم بدونم "حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت" در سرویس های ART یعنی چی؟ :n16:
من يه بار زنگ زدم پشتيباني پرسيدم گفتم اگر ار اون مقدار ذكر شده بيشتر استفاده كني محدود ميشي به سرعت واقعي
خب اینجوری که خیلی خوب می شه :n05: مثلا اگه art 8 بگیریم ، می تونیم ماهانه 200 گیگابایت دانلود کنیم؟ بدون محدودیت؟نقل قول:
نه دوست عزيز مثلا اگر تو ارت 1 بيشتر از 9 گيگ اعلام شده مصرف كني محدودت ميكنن و سرعت شما پايين مياد به اين ميگن سرويس مثلا نامحدود
۰۶۱۱،۴۴۴۰۰۰۷
این نمایندگی شاتل در اهواز %&^$# اضافی میخوره و میگه ۷ الي ۱۰ روز !!! طول میکشه خط جمع شه حقیقت؟ قانون؟ قرار داد قید شده؟
خب منم همینو می گم دیگه. سرویسش نامحدود هست ولی باید 9 گیگ در یک ماه دانلود کنی (ART1). اگر بیشتر دانلود کنی سرعت کم می شه.نقل قول:
خب می شه رفت art 8 گرفت که بشه ماهی 200 گیگ دانلود کرد. درست می گم؟:n01:
من الان آرت 1 دارم ، ماهی حدودا 20 گاهی اوقات تا25 گیگ دانلود میکنم
سرعت نهایت از 100 به 45 میاد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
هزینه ثبت نام ونصب شاتل چقدره؟(بغیرر تعرفه سرویس)
قانون جدیده؟نقل قول: