من نمیدونم پارس انلاین میخواد چیکار کنه ولی اوضاع من الان اینه با سرویس 2مگ
خدا به خیر راضی بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من نمیدونم پارس انلاین میخواد چیکار کنه ولی اوضاع من الان اینه با سرویس 2مگ
خدا به خیر راضی بشه
نقل قول:
آقا , بحث ضرر وزیان نیست.
بحث رضایت مشتریان هم نیست .
اینارو میگن چون بهانه های دم دستیه .
اون مقاله تابناک رو بخونی سرنخ دستت میاد که داره از کجا آب میخوره .
والا اونجا درست بشو نیست . یا یه نارنجک بنداز تو مرکزشون یا پاشو بیا تهران .نقل قول:
حداقل برو پیش اوزیل کرمان . وضعشون خوبه !
فکر دوسنانی که که کلیپ نوحه وعزاداری دانلود می کنند باید چیکار کنندنقل قول:
یا کسانی که همش نرم افزار و بازی دانلود می کنند باید چیکار کنند
وغیره..........
بچه ها حجم خوری پارســـ آنلایـــــــن بیشـــتر نشـــده ؟!!!:n13:
پارس آنلاین که فقط لایق ....
سرعت نامحدودش افتضاحه
حجمیش هم که زود به زود تموم میشه!!
شما یا یک یوزر عادی هستی که در اینصورت آدم ساده ای تشریف داری یا کارمند این شرکت ها هستی که در اینصورت برو به رؤسات بگو خر خودتونید:n16:نقل قول:
شما که از تعرفه های ابلاغی سازمان خیلی با خبرید یه نگاهی به این لینک بندازید :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترانت هم که 4 میلیون میده برای دیتا سنتر ها مصرف میشه نه برای یوزر ها و با رنج آی پی 10 شروع میشن..در حال حاظر لینک های ورودی پهنای باند شرکت ها اعم از ISP - ISDP - PAP ها تفکیک نشده و لینک STM1 که تحویل شرکت ها داده میشه اینترانت اینترنتش مخلوته.بخاطر همین قیمت ترافیک یکسانه.اگر تفکیک شده بود باید اونوقت کسی که اینترنت میگرفت نمیتونست سایت های داخلی رو باز کنه! آیا الان اینطوریه؟ اگه اینترنت و اینترانتو جدا تحویل میگرفتن شرکت ها، که الان باید پول هر گیگ اینترانتم اضافه میشد به 3600!!
لینک های اینترانت بغیر از دیتا سنتر ها برای انتقال پهنای باند شرکت ها به دیگر شهر ها استفاده میشه! بطور مثال آسیاتک - پارس و ... قدیم بخاطر اینکه تو شهرای دیگه بغیر از تهران سرویس بدن میومدن مثلا 4 گیگ تهران تحویل میگرفتن ..1 گیگ تبریز..1 گیگ مشهد و ... حالا بجای اینکه تکه تکه کنن پهنای باندارو اومدن مثلا 40 گیگ تو تهران از زیرساخت تحویل میگیرن و با خرج کمتری با MPLS مخابرات انتقال میدن به مراکز دیگه تو شهرهای مختلف..الان هم با این کار هم مدیریت رو پهنای باند و کل شبکه بهتر میشه هم میزان قطعی ها کمتر و کیفیت بهتر.
اولا زیر ساخت به یوزر ها می فروشته با همون 4 میلیون اگر نیاز داری 4 میلیون بریز به حسابم تا براتون بخرم
دوما اگر قابلیت جداسازی نیست و به قول شما قاطی هست چطور این شرکت ها دارند اینترانت تنها میفروشند بدون دسترسی به اینترنت
همین الان اسیاتک داره اینترانت جدا میفروشه با گیگی 400 تومن ولی همین 1 گیگ به اون هایی که اینترنت دارند میفروشه 3600
سوما این مصاحبه یکی از شرکت ها دزد هست که خودش اعتراف میکنه به این حرف
+
وده ها مدرک دیگه برای دزدی این شرکت ها
اما اینکه شما این چند وقته گیر دادید به انحصار زیر ساخت اون هم به خاطر طمع تون هست که میخواد کل پول اینترنت کشور به شما برسه
زیرساخت هر stm رو 9 یا 10 میلیون از پیشگامان میخره و میفروشه 24 میلیون یعنی 140 درصد سود ولی شما همینه حدود 150 میلیون(در خوشبینانه ترین حالت و الا خیلی گرونتر می فروشید) به مردم میفروشید یعنی حدود 6 برابر سود(600 درصد سود) البته این در صورتی هست که شما نتونید تمام پهنا باند بفروشید والا درآمد خیلی بیشتر میشه
و هر stm داخلی رو 4 میلیون میخرید و همون150میفروشید یعنی چیزی حدود 38 برابر سود
دوست عزیز اگر زیرساخت ذزذ شما شاه دزد هستید:n21:
البته به نظر من سود زیر ساخت زیاد هست ولی حلالتر از شما است چونکه در مقابل این سود کل کارهای زیرساختی کشور انجام میده مثل فیبر کشی و... ولی شما چه غلطی میکنید جز مال مفت خوردند
پ ن پ : برو به رؤسات بگو مردم دیگه خر نیستند بلکه خر خودتونید و مردم میفهمند داره چه دزدی صورت میگیره و بهشون بگو آه مردم شما میگیره و اگر این دنیا حساب پس ندید اون دنیا خیالتون تخت که باید حساب پس بدید:n16:
در ضمن تمام جوابای هم که به بقیه دوستان دادی اشکال داره که تقریبا با حرف بالای اشکالات مشخص شد
اگر میخواد اینترنت ایران درست بشه باید تمام این شرکت خصوصی بسته بشند یا با نظارت شدید به کار خودشون ادامه بدند
فردا آخرین روزیه که از پارس سرویس دارم و جمع میکنم دیگه...اینم تست الان 512 محدود
این جور ادما هر بهونه ای میارن تا خواسته خودشون رو عملی کنند.نقل قول:
حالا اینترنت عامل فساد ولی ایا اینترانتی که خودشون راه انداختن هم عامل فساده؟؟
پس چرا دارن با اینترانت هم اینطوری برخورد میکنن؟؟!!
یعنی واقعا خبر رو ورداشتن که مشتری هاشون رو از دست ندن بعد اجرا کنن !!!!
دوستان کجا نوشته میخوان دانلود شبانه را تغییر بدن؟من هرچقدر سایتشون نگاه کردم چیزی ندیدم؟ویک سوال دیگه همه شرکت ها اینطوری میشن یا فقط پارس انلاین؟مرسی از پاسخگوییتون