سلام. فورجی همراه اول رو تست کردید در مرکز شهر یا حرم.نقل قول:
Printable View
سلام. فورجی همراه اول رو تست کردید در مرکز شهر یا حرم.نقل قول:
جدیدا خیر.اما هر موقع گذرم خورد حتما تست میکنم.نقل قول:
فورجی همراه اول در منطقه ما(قم/میدان 72تن/ازادگان) چه موقع فعال میشه؟
+
اقا رضا یه درخواستی ازتون داشتم. اگه میشه به همکارانتون بگید جهت فرستنده ها رو به حالت اولیه برگردانند.
قبل از اینکه پشتبیانی شبکه ایرانسل فرستنده ها رو تغییر جهت بدن سیگنال 3G و 4G خیلی بهتر بود.حتی در طبقه پایین منزل انتن داشتم.
اما بعدش بجای اینکه وضعیت بهتر بشه بدترش کردن و در طبقه بالا بزور 2 خط انتن دارم |:
یعنی خودکار میره ؟نقل قول:
یعنی لازم نیست ساعت 6 صبح یکبار خاموش و روشن کرد؟
اقا رضا بنده بروجرد هستم
در منطقه گلسرخی دوسایت نزدیک ما هست (یکی در پارک بانوان یکی هم در خیابون صفا))
ب شدت سیگنال ضعیف دریافت میکنیم
پیشتیبانی کارشناس فرستادن در منزل تست سیگنال زدن(گفتن ک خیلی ضعیفه) ولی همچنان خبری از بهتر شدن اوضاع نیس
چرا مثه اینکه لازمه ... چند دقیقه قطع کنید اینترنت رو قبل و بعد از ساعت 6. دیشب از من پول کم کردنقل قول:
- - - Updated - - -
چرا مثه اینکه لازمه ... چند دقیقه قطع کنید اینترنت رو قبل و بعد از ساعت 6. دیشب از من پول کم کردنقل قول:
آقا رضا این lte ثابت استارت میخوره و در شهرهای مثل اندیمشک چقدر طول میکشه راه اندازی بشه؟ راجع به مودم و تعرفه هاش هم خبرهای دارید در لطفا در اختیارمون بزارید.ممنونم
شما تو تنظیمات قسمت شبکه های موبایل و بعد حالت شبکه رو روی wcdma mod قرار بدیدنقل قول:
نه نمیشه سرعت شبکه لحظه به لحظه در حال تغییر هست برای هر فرد متفاوت هستنقل قول:
برای من آپلود خیلی زیاده دانلود کم.سرعت داخلی زیاد سرعت خارجی داغوننقل قول:
آقا رضا عزیز با عرض سلام و خسته نباشید.الان خیلی وقته منطقه ما آنتن نسل 4 خیلی ضعیفه 1 خط بزور داره.آدرس رشت پل جانبازان کوچه رزاقی.دکل نسل 3 اونجاست.هنوز تجهیز نشده چند بار شرکت پیگیری کردم بازم حل نشده بازم همونه.بعدش سرعت نسل 3 خیلی افت کرده اینجا درحد 80 70 کیلوبایت هست.میشه بی زحمت اینو یه پیگیری کنید.متشکر
سلام
اقا رضا شهربابک (استان کرمان)
کدوم دکلهای سطح شهر مجهز به 3G هستند(اسم منطقه) ؟!؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.نقل قول:
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
- - - Updated - - -
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.نقل قول:
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..نقل قول:
مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
با تشکر.
این دوستمون کاملا درست میگه .نقل قول:
بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!
به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...
تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !
فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)
شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...
پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
من میخوام اینترنت شبانه 2 تا 6 بخرم
میگه متاسفانه شبکه با مشکل .....
لطفا بعدا ...
برای همه اینطوریه؟
سلام
این " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو کسی استفاده کرده ، این توضیحاتشون یه نمه گنگ میزنه ، کسی تجربه استفاده ازش داشته؟
یعنی فعال سازیش باید یه هزینه بدیم و بعد با نرخی که توی جدول نوشته برات اینترنت رو محاسبه میکنن!! 1 گیگ طرح قرمز میشه 30 تومن :n13:
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.نقل قول:
- - - Updated - - -
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.نقل قول:
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.نقل قول:
سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.نقل قول:
سلام. lte ثابت چند ماهه که اماده و تست شده است. منتظر دستور رگولاتوری است. تعرفه هاش مثل تعرفه های وایمکس فعلی است. ولی مودم هاش گرونه ولی سرعت خوبی دارد. در فاز 1 140 سایت در 8 استان وارد مدار میشود در فاز 2 240 سایت دیگر در شهرهای بالای 100 هزار نفر.نقل قول:
سلام. تجهیزات سایت مورد نظر به پیمانکار تحویل داده شده است. ولیکن پیمانکار در ایران نیست. در اولویت است.نقل قول:
سلام. فعلا در ان منطقه فقط یک سایت فعال است. با روشن شدن سایت دوم به صورت رسمی مشکل سیگنال به یکباره حل میشود.نقل قول:
کار تجهیز 4 سایت در متروی تهران دیشب به پایان رسید.
ما تو محل کارمون (شهرک صنعتی مبارکه ) (اصفهان) من و همکارم ایرانسل داریم ایشون دیتای گوشیش (E) به راحتی وصل میشه و علاوه بر برنامه های چت سایت هم باز میکنه ولی ایرانسل من علامت E میاد ولی بعضی وقتا اونم به زور واتس اپ رو بهش وصل میشه
مشکل چیه ؟
من هم ديشب طرح 10 گيگ رو امتحان کردم با مودم usb خود ايرانسل..
آنتن 3g فول هست اما 4g بين 3 و 4 خط در نوسان...ديدم نسل 3 تا
سرعت 800-900 دانلود ميکنه اما نسل 4 با سرعت 400-500!
و همونطور که دوستان گفتن ظاهراً با سايت های داخل ايران مشکل
داره! سافت 98 و دانلودها دانلود نميشد ازش..
- - - Updated - - -
من هم ديشب طرح 10 گيگ رو امتحان کردم با مودم usb خود ايرانسل..
آنتن 3g فول هست اما 4g بين 3 و 4 خط در نوسان...ديدم نسل 3 تا
سرعت 800-900 دانلود ميکنه اما نسل 4 با سرعت 400-500!
و همونطور که دوستان گفتن ظاهراً با سايت های داخل ايران مشکل
داره! سافت 98 و دانلودها دانلود نميشد ازش..
مهندس حدود 2 ماه پیش با تماس ب پشتیبانی گفتن سایت دوم ب زودی روشن میشه ولی نشده هنوز__شما خبری نداری از زمانش؟؟(دقیق میشه بگین کدوم سایت روشن هست)نقل قول:
- - - Updated - - -
مهندس حدود 2 ماه پیش با تماس ب پشتیبانی گفتن سایت دوم ب زودی روشن میشه ولی نشده هنوز__شما خبری نداری از زمانش؟؟(دقیق میشه بگین کدوم سایت روشن هست)نقل قول:
منهم به همین نتیجه رسیدم که فعال کردن طرح های بلند مدت اشتباه محضه خوب منهم اول دو تا یک ماهه فعال کردم و آنقدر راضی بودم که ديگهadsl رو تمدید نکردم وطرح یکساله ایرانسل رو فعال کردم که بزرگترین اشتباهی بود که کردم. دو ماه اولش خوب بود اما بعد.... الان من یک کلپ دو مگی رو بزحمت بتونم از مسنجر ها بگیرم درحالیکه اوایل ده پانزده تا رو باهم میزدم مثل فرفره دانلود میشد. ساعات عصر تا شب که عملا تعطیل نهایت پیام نوشتاری بتونم رد و بدل کنم. الان من اگر طرح یکماهه با این وضعیت داشتم غیر ممکن بود تمدید کنم اما یکساله مونده رو دستم و پولش هم جلو دادم و قابل بازگشت هم نیست. ظاهرا اپراتور محترم هم این رو بخوبی فهمیده و پول رو که گرفت ديگه کاری باهات نداره و اولویتش حفظ کیفیت طرح های کوتاه مدت هست. بازهم تاکید میکنم دوستان طرح بلند مدت نگیرید ایرانسل نه قابل اعتماد است و نه پاسخگو.نقل قول:
به پیمانکار بگید جهت پنل سکتور رو بهمون حالت اولیه که تنظیم کرده بودن برگدونن...سیگنال خیلی بد شده واقعا...نقل قول:
+
اقا رضا 4G همراه اول رو در اطراف حرم دریافت کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون bts ــی که سیگنال نسل 4 داد دو تا rru داشت و حدود دو ماهی میشه که تچهیزش کردن.
در منطقه ما چه موقع سیگنال 4G همراه اول دریافت میشه؟
مشکل از عدم ساپورت bts منطقه از 4G هست یا اینکه هنوز فعال نشده؟
تست سرعت LTE ایرانسل الان - شرق تهران
تست سرعت ADSL مخابرات مشهد. خط 10 مگ الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم بی ربط بود ولی ....
سلام اقا رضا .اصفهان خیابان دشتستان جنوبی پارک زمانی 3جی فقط تو خیابان اصلی وصل میشه و نزدیک 1 ماهه انتن دهی 2جی به شدت ضعیف شده علتش چیه
سلام مودم 3g 4g قیمت هاش از چند شروع می شه؟
به نظرتون میصرفه؟
- - - Updated - - -
سلام مودم 3g 4g قیمت هاش از چند شروع می شه؟
به نظرتون میصرفه؟
بی نظیره!نقل قول:
تا حالا تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم!
ولی اگر تعرفه های وایمکس باشه به چه دردی میخوره ؟؟ اصلا تنوع نداره .هر گیگ 9 هزار تومن میشه !! باید مثل 3جی تنوع طرح داشته باشه توی این بخش lte ثابت ،وگرنه کسی با مودم 350 تومنی و تعرفه گرون سراغش نمیره. فاصله بین فاز اول دوم چند ماهه؟نقل قول:
سلام من اومدم از این بسته جدید که 10گیگ 2-6 صبح خریدم قبل از پرداخت گفت شبکه در حال بروز رسانی میباشد بعدا تایید میشود و گزینه 1 خرید و 2 رو لغو زده بود که من 1 رو زدم که بخرم ولی الان از 2 تا الان جواب نداده و دوباره اومدم یکی دیگه خریدم بازم جواب تائیدش نیومده پول هم کم کرده چیکار کنم فعال بشن ایا راهی هست یا نمیشه ؟
شما بزنید ستاره 141 ستاره 10 مربع ببینید فعال شده اصلا.اگه نشد با اپراتور تماس بگیرید پیگیری کنیدنقل قول:
سلام.فعلا پیمانکار در استان نیست. اگه btsمنطقهتون rru نصب شده به زودی روشن خواهد شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام.فعلا پیمانکار در استان نیست. اگه btsمنطقهتون rru نصب شده به زودی روشن خواهد شد.نقل قول:
سلام. سایت خاموش است. مشکل دارد.نقل قول:
کی درست میشه؟