نقل قول:
10مگ 1ماه. 2روز پیش تمدید کردم . شبانه هم داره/
Printable View
نقل قول:
10مگ 1ماه. 2روز پیش تمدید کردم . شبانه هم داره/
حضوری تمدید کردی ؟؟؟ تو سایت که دیگه نیستنقل قول:
2مگ سرعت روزانه و شبانش چنده؟
با سلام کسی میتونه بگه تو کل ایران مخصوصا خوزستان پینگ در سرورهای ایرانی و خارجی و بدون تایم اوتی در فن آوا پایینتره یا مخابرات لطفا مسئوالان و مدیران و کاربران راهنمایی کنن چون من میخوام برای گین آنلاین نت بگیرم؟؟؟؟؟
لطفا سریع تر من آبادان زندگی میکنم و چند روز دیگه شارژ نتم از شاتل تموم میشه
و میخوام 128 نامحدود فن آوا یا مخابرات بگیرم
برای چی این کارو میکنن ؟ مرض دارن ؟ سرویسی رو که قیمتش کمتره سرعتشو بیشتر میزارن ؟ این مخابرات هم انگار کرم داره یواش یواش داره میره روی اعصابم .همین روزاست که منم باهاش دشمن بشم :n24:نقل قول:
خو اگه میخان 512 رو بزارن باز چرا با 1 مگ اینکارو نمیکنن ؟ نکنه 128 هم همینطوری بازه ؟
دویست و شصتنقل قول:
512 هم که سرعتش 260کیلوبایته بصرفه تر از 2مگه
شاید 512 سرعتش این نباشهنقل قول:
مخابرات نامحدود نداره .نقل قول:
فناوا هم نتش رو از مخابرات میگیره دیگه . همون نته منتها نامحدود داره .
اینم تست نت فعلی من:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله محمد خطش رو 2مگ بسته شده و 1.75 مگ میگیره اگر دان استریمش بالاتر بود 2مگو کامل میگرفتنقل قول:
لطفا یکی منو راهنمایی کنهنقل قول:
بهترین کار اینه که همه isp هایی که شما رو پوشش میده تک تک تست کنی معمولا مخابرات بهترین پینگ در این منطقه رو داره بازم بستگی داره باید تست کنینقل قول:
همراه اول مثل اینکه فایل ها رو فشرده دانلود میکنه اصلا یه چیز عجیبیه 2.5گیگش انگار خیلی بیشتره نسبت به2.5 گیگ adsl
خیلی مسخرست هر روز 1 گیگ ترافیک مصرف میکنم سرویس با حجم بالا هم که 20 گیگ بودش هم نیست واقعا که!!
از سیترا تمدید کردمنقل قول:
الان 10مگ پارتاک شبانه داره یا نه؟
داره......نقل قول:
دوستان بنظرتون منتظر بمونم اکسین پورت خالی اضاف بشه یا برم آشنای اول ثبتنام کنم؟تفاوت آنچنانی ندارن که از لحاظ کیفیت سرویس؟
Sent from my MK16i
ریت دانلود بین 600 تا 650 بودش
مگه همچین چیزی میشه ؟ نرم افزاری هست که نصب کنیم با adsl و وایرلس هم فشرده دانلود کنه ؟:n13:نقل قول:
دوست عزیز اشنای اول که خوزستان ندارهنقل قول:
چه طوری میشه ثبت نام کرد؟
دوست عزیز اشنای اول که خوزستان ندارهنقل قول:
چه طوری میشه ثبت نام کرد؟
آشنای اول بدرد نمیخوره
سلام دوستان
1 سوال
اینترنت مخابرات چجوره؟
پینگ؟
سرعت در روز؟
سرعت در شب
مثلا سرویس 1 مگ محدود
با تشکر
پینگ روز خوب و شبانه عالی(بیشتر بستگی به ip داره) مثلا ip های گسترش ارتباطات و 89 و تک رقمی های مخابرات پینگشون عالیه چه روز و چه شبنقل قول:
سرعت روز و شبانه عالی
مخصوصا سرعت تک کانکشن بالاش باعث میشه سریع ترافیک بسوزه مخصوصا وقتی با موبایل به وای فای وصل باشه بخاطر آپدیت ها و دانلود اتوماتیک
آپلود و دانلود هم به یه قیمت حساب میشه
بچه های پشتیبانی هم که دمشون گرم بسیار انسان های مودب و خوش برخوردی هستند
با سلام دقت کردین با اینترنت مخابرات وقتی با وای فای به نت مخابرات وصل میشی و دانلود هم میکنید و حتی با پی سی خودتم دانلود کنی باز پینگ بالا نمیره دلیلش چیه؟!
آیا فن آوای خوزستان هم همین طوریه؟!
درود
دوستان دو روز متوالی نتم قطع بود تا اینکه امروز موفق شدم کانکت بشم ... شماره پشتیبانی آشنای اول (پارتاک ) چیه ؟ قبلنا ی 2020 بود زنگ میزدیم درد و دل میکردیم ... الان باید کجا زنگ بزنیم؟
بلاخره خط منزل جدیدم هم رانژه شد .هر چی بهشون گفتم یوزر پسوردم رو بدید ندادن گفتن باید نصاب بیاد حتی گفتم مدارک رو میارم بهم بدین گفتن هنوز سوزرت دست ما نرسیده .منم مجبور شدم از یوزر قبلیم استفاده کنم.
مرسینقل قول:
3 تا سوال
1-کدوم اپراتور خوبه؟
2-الان تو سایت آشنای اول هستم ولی هرچی می گردم استان خوزستان نیست
3-الان تعرفه ها رو دیدم
قیمت هاش خوبه
مثلا 2 مگ برای زمان رایگان یا همون شبانه چه قدر دانلود میده؟
200 تا میده؟
سلامنقل قول:
والا من از طریق این سایت بصورت آنلاین برای بار اول تمدید کردم... خوزستان هم هستم.دیگه نمیدونم این الان آشنای اول هست یا نه.
همشون مخابراتن ولی پشتیبانیشون فرق میکنه ضحی کیش پشتیبانیش بهتر از بقیست مثلا دیروز با موبایل هر چی زنگ میزدم اوآسیس و اکسین گوشی رو بلند نمیکردن ولی ضحی سریع گوشی رو بلند کردنقل قول:
2مگ اگر رو همون 2048 بسته بشه 230کیلوبایت و اگر رو 2300به بالا بسته بشه 250کیلوبایت میده شب و روز هم سرعت ثابته
دوستانی که 10مگ 1ماهه دارید لطفا اسم دقیق سرویس در پارتاک رو بهم بگید یا یک عکس از صفحه اول پارتاک بزارید
ممنون:n16:
چطور از یوزر قبلیت استفاده کردی!نقل قول:
ibs که اجازه نمیده
خیلی خوبه که!!!!!!نقل قول:
ساعت شبانه از کی شروع میشه؟
سرعت 5 و 10 مگ چجوری هستن؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره بعضی از مراکز سرعت شبانشون روی یک سرویس پایینتره(فعلا اینجوره بعدا اسمی میشه) بعضی از مراکز اسمیهنقل قول:
شبانه اوآسیس از 2تا7 و بقیه شرکتا از 2تا6
یعنی قراره مثلا 2 مگ بگیرم در بدترین شرایط سرعت 1 مگ هست و در آینده سرعتم 2 مگ میشه؟ (در حالت شبانه)نقل قول:
درسته البته الان بیشتر مراکز وارد سامانه جدید شدن و سرعتشون شبانه روز اسمیه فقط بعضی از مراکز هنوز منتقل نشدننقل قول:
هزینه راه اندازیش چه قدره؟نقل قول:
همون 10 تومنه؟؟؟؟
فرقی تو سرعت بین اپراتور های مخابرات داره؟
و اینکه چرا یه اپراتور 2 تا 6 هست و یکی دیگه 2 تا 7
اینجوری که همه میرن سمت 2 تا 7؟
10500تومننقل قول:
نه فرقی ندارن از نظر سرعت همه یکین
اول ضحی کیش اپراتور اول بود و دانلود شبانش از 2تا7 بود بعدش شبانه چند ماه حذف شد وقتی دوباره شبانه برگشت ماناماد اپراتور اول شد الان سروش از ماناماد داره شبانه براش از 2تا هفته
ماناماد الان یه خوبی داره که شبانش از 2تاهفته ضحی کیش هم خوبیش اینه که پشتیبانیش بهتره یعنی بین 1ساعت شبانه بیشتر یا پشتیبانی بهتر باید یکی رو انتخاب کنید