سلام امروز به من هم یک ماه اضافه شدنقل قول:
Printable View
سلام امروز به من هم یک ماه اضافه شدنقل قول:
سلام به منم یک ماه زمان اضافه شده
من پیش پرداختم
نقل قول:
شما زمانی که قطع میشی سریع برو تو تنظیمات مودمت 192.168.1.1 ببین مقادیر گزارش کیفیت خطت چند شده اگر همه صفر شده مشکل از اکانتیگ یا کانفیگ خطتت هست
مخابرات یکماهی هست برای همه تنظیمات رو دستکاری کرده تا سرعت بالا بره ولی بعضی خط ها کشش ندارن کافیه یه نویز محلی ایجاد بشه تا قطع بشه حتی برداشتن گوشی تلفن منزل
اینم خبر جدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالبش اینه که میگن برین از شرکتای دیگه ADSL بگیرین در حالی که من از سال 86 دوست داشتم از جای دیگه ADSL بگیرم اما خب مخابرات فیبر نوری رو انحصاری کرده ...
الان باز یه چیزی اینجا بنویسم مدیر پاچه خوار انجمن میاد پستم رو پاک میکنه ... : )
یعنی چی من درست متوجه نشدم یعنی از 11 مرداد کلا اینترنت قطع میشه؟ تو مشهد هم این قضیه هست؟نقل قول:
بَه بَه همینو کم داشتیم. کاربرها این وسط شدند وجه المصالحه و ریسمان طنابکشی این حضرات:hmm:نقل قول:
داره میشه حکایت کارخانه هایی که دولت به بهای ناچیز به بخش خصوصی واگذار کرد و بخش خصوصی هم بجای مدیریت رقابتی اول کارگرها رو اخراج و سپس زمینش رو به چند برابر قیمت فروخت
کلا وضع خصوصی سازی توی ایران بهتر از این نیست
اینترنت بنده که کاملا تعطیله :n03:
عاقا قضیه حل شدش اینم لینک خبرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پول ما رو بالا نکشن، من که از خدامه برم از یه شرکت خصوصی سرویس بگیرم.
چرا امشب سرعت دایال اپ شده !! ؟؟؟
دوستان مدیونید اگهخبر قطعی درست بود و از چند روز آینده مشکل پیش اومد اعترض نکنید
از ۲۰۲۰ بگیر تا ۱۹۵ و اعتراض حضوری و ...
بارها شده که اعتراض کردم ولی جواب گرفتم تا حالا مورد مشابهی نداشتیم پس احتمالا مشکل از خودتونه
وقتی سرویستون به مشکل میخوره و اعتراض نمی کنید هم حق خودتود ضایع میشه و هم حق بقیه
اینکه میاید اینجا و اعلام میکنید خوبه ولی فایده ای نداره چون کسایی که مسئولن اینجا رو نمی بینند
tt
مثل اینکه طرح های شبانه دار هم اومد تو سایت مخابرات هم زده
متاسفانه شرایطش جالب نیست قرارداد دوساله فروش فقط نقدی قیمت بالا اون گزینه 36گیگی می افته ماهی 1.5گیگ که می شه ماهی 8تومان که بازم با گیگی 3800 درحالت عادی خیلی حساب کرده وازهمه بدتر سرعت نامعلوم یعنی هرجور بخواد می تونه سرعت رو تغییر بده بخصوص برای اون 5ساعت به اصطلاح رایگانشنقل قول:
بهرحال با این شرایط تنها درصورتی می تونه توجیه داشته باشه که سرعت تو اون 5 ساعت حداقل 3مگ باشه واگرنه بدردنمی خوره
کلا روزبه روز تو همه جنبه ها در حال پسرفت هستیم
اگه مردم ما هم همون عرضه کشاورزای فرانسوی رو داشتند که برای دفاع از حقشون کامیون های وارد کننده محصولات کشاورزی رو نگه داشته و تخلیه کردند ( یعنی اهل عمل بودند و نه فقط پست و تایپیک زدن ) ، شاید وضع ما به این شرم اوری نبود .
لیست تعرفه جدید:
واقعا برا مخابرات متاسفم
و متاسفم برای کسانی که برن و طرح کمپین تابستان رو بخرن
قرارداد دوساله مگه رو پیشونی من نوشته چوپون
دو سال می خواد تو چنگالش باشی
36 گیگ 170 هزار تو 6 یا 7 ماه اول تموم میشه یا خودشون بزور برات تمومش میکنن
بعد هم که باید حجم بخری
شبانه هم که دیگه کلا رایگان نیست اونم 4 تا 9 صبح با تخفیف
مرتیکه انگار بچه 2 ساله ایم می خواد شکلات بده نوشته همراه با کارت شارژ
تو این چند سال این اولین بار بود تا این حد ناراحت شدم فقط توهین هست
بازم میگم یکبار شنیدم یکی میگفت یه قانونی هست که اگر مشترک مخابرات 6 ماه روی فیبر نوری باشه در صورت درخواست مشترک به استفاده از دیگر شرکت ها -مخابرات باید این امکان رو فراهم کنه حتی تبدیل خط به مسی
لطفا یه نفر که کسی رو میشناسه بپرسه اگر درست بود بریم درخواست بدیم
دیگه اعتراض فایده نداره خودم به چشم دیدم تو این چند سال --مخابرات از زمانی که به ظاهر خصوصی شد حالا چه ملک جعفریان باشه یا هر کس دیگه درست بشو نیست
خیر سرشون اومدن طرح شبانه دار گذاشتن !!! تازه بازه شبانه رو هم کم کردن !! 99% تخفیفی !! گیگ کم !! قرارداد دوساله !!نقل قول:
بچه ها اگه هر کدوممون یک شکایت بنویسیم و تعدادمون زیاد شه رسیدگی می کنن
حداقل خواستار برگشتن طرح های قبلی کمپین بشیم !!!
اگه دست روی دست بذاریم و بذاریم تازه اون موقع چن ماه دیگه شکایت کنیم از این طرح های شبانه دار گرون با ترافیک گیگی کم ، اون وخ اونام توی جواب به ما می گن که اعتراصی وارد نیست چون از طرح های جدید شبانه دارشون استقبال شده و کلی مشترک دارن!!! در حالی که اون استقبال نیس و مشترکینی که شبانه نیاز دارن از مجبوری رفتن طرح ها رو گرفتن !!نه اینکه چون واقعا طرح هاشون خوبه مورد استقبال قرار گرفته !!!
اعتراض کنیم واسه این طرح های مزخرف شون ! کم شدن تعداد ساعات شبانه ! 99% تخفیف دیگع چیه ! مث ادم 100 بذارن عین قبلا دیگه ! و اینکه اخه اون موقع صبح کی خونه هست که بخاد از شبانه استفاده کنه ؟ خیلی ها کارمندن که مجبورن صبح زود از خونه برن بیرون ! دیگه اون نت شبانه رو کی می خواد استفاده کنه ؟
ببینین مخابرات واسه این تغییر ساعت شبانه ادعا کرده که اومدن آمار گرفتن و توی این ساعات 4 تا 9 ترافیک شبکه کمتره ! واسه همین تصمیم گرفتن چون همه کاربرا سرعت بالاتری داشته باشن ، ساعت رو تغییر بدن که افت سرعت نداشته باشن !!! که اصلا جواب منطقی ای نیس به نظرم
توروخدا شکمایت بنویسیسن به این طرح هاشون
هم به سایت 195 هم سایت بازرسی تلکام
اگر هم که اعتراض رو با یک مشت دلیل غیر منطقی جواب دادن ، می تونین درخواست بررسی مجدد بزنین و دلایل رو بگین
همه جا حق مشتری ، صدای مشتری جزء مواردی هست که خدمات دهنده باید در نظرش بگیره ! حداقل خودمون کم کاری نکنیم و اعتراضمون رو بگیم
اقا بخدا نکنید نخرید
بد تر از ایناش هم سرتون در میارن شارژ نکنید شکایت کنید
اگر امکانش هست روی بیارید ب اینترنت 3g یا وایمکس یا وایرلس
مخابرات موظف هست طرح های ماهیانه و 3 ماه هم ارائه بده این کارش غیر قانونیه و بنظرم دو دلیل دارهنقل قول:
1.پول نداره میخواد بدهی هاشو بده
2.مشتری تا 2 سال وابسته خودش کنه
تایید میشهنقل قول:
کار از شکایت و این صحبتا گذشته
مخابرات حدود 800 میلیارد بدهی داره به وزارت و سایر مجموعه ها
به زیرساخت که حدود 400 میلیارد بهش بدهی داره قبلا دو تا چک 50 میلیونی داد که برگشت خورد و اینه که زیرساخت زده به سیم آخر
مخابراتی ها بعد از یک دوره بخور بخور که پولا رو حسابی حیف و میل کردن حالا کاسه ی چه کنم چه کنم دست گرفتن
یکی نیست بگه انوقت که جیک جیک مستونه ات بود چرا فکر زمستونت نبود:n09:
فلذا در طرحهای جدید دیگه خواب شبانه ی رایگان و طرح های قدیم رو باید دید چون وزارت هم فعلا دنبال دریافت این مطالباتش به هر شکل که شده از مخابراته و بعیده به شکایات کاربرهای مخابرات توجهی کنه
فعلا که ارش جان هرارگانی رو که نگاه کنی درحال چاپیدن ملته اینام مثل بقیهنقل قول:
یک نگا به بقیه شرکتا بنداز اونام بدترازاینن پارس انلاین صبا نت شاتل اسیاتک همه وهمه محدودیت های زیادی رو شبانه با قیمت های گزاف گذاشتن
ایرانسل هم که کلا تمام بسته های بصرفه اش رو برداشت یک فن اوا بود که نامحدود می داد اونم زد جاده خاکی
حتی یک نمونه شرکت می تونی نام ببری که درجهت رضایت مشترک گام برداشته باشه
اون یکی دوتا شرکت گمنام ترمثل اونجایی که شما هستی مطمئن باش به همین سرنوشت و حتی بدترمبتلا خواهند شد
کلا اوضاع اصلا خوب نیست فقط کافیه یک نگاه به اوضاع بازارها بندازیم خیلی اسفناک شده
بازم شرف داره ادم از شاتلی بگیره ک محدودیت برای شبانه داره ولی از مخابرات گرون فروش نگیرهنقل قول:
این مطلوب یعنی چی ؟؟
تا 99 درصد یعنی چی ؟؟ ملاک چیه ؟؟
چیزی در مورد شبانه ننوشته بود !!
خدا لعنتشون کنه ، پاشون رو روی گلوی مردم گذاشتند و ما هم صدامون به جایی نمیرسه .
دیگه تحمل و صبر هم اندازه ای داره.
به اسم اسلام ... لااله الاالله
بر شیطون لعنت
آخه نمیشه نخریدنقل قول:
خیلی مناطق توی همین خراسان رضوی می شناسم که هنوز تحت پوشش نسل سوم ایرانسل و رایتل هم نیستن اما مردمش از نت استفاده می کنن (در حال حاضر نت مخابرات)
نت نسل دوم ایرانسل هم توی اون مناطق از دایال آپ هم بدتره
و چون اون مناطق و شهرهای کوچک هستند ، خیلی آی اس پی ها اونجا ها خدمات ارائه نمی دن فقط مخابراته که دایره مناطق رو زیاد کرده اما با این روند که داره پیش میره عین دزد سر گردنه شده.
سخنگوی مخابرات(داوود زارعیان) که همیشه با اعتماد بنفس جوابهای سربالا میداد توی خبرهای امشب هم بطرز محسوسی لاغرتر،سراسیمه و قیافشم مثل کتک خورده ها شده بود ...:eh:
وزیر هم که خیلی کفری بود گفت 《مخابرات اینجوری پیش بره به مشکل برمیخوره!》
نقل قول:
این کمپین تابستانه که گذاشتن خیلی با اونی که پارسال گذاشت فرق میکنه
اگه دانلودر هستی اصلا نگیر که به دردت نمیخوره هم 4 تا 9 خیلی تایم بدیه هم سرعت شبانه تو این طرح رو 1 مگ گذاشتن(شاید هم کمتر)
احتراماً به استحضار مي رساند با پيگيري به عمل آمده امكانات لازم جهت دايري سرويس مشترك محترم ايجاد شده و مراحل تحويل در دست اقدام مي باشد.:n02:دفعه دوم بود به وزارت فناوری اطلاعات شکایت دادم -با یک پینگ از 4.2 و 8.8 که از 4 تاش 3 تاش تایم اوت بود ! فکر کنم چند روز اینده مخابرات گوش مالی خوبی بشه!بازم خدارو شکر که پیگیریند !
یعنی چی؟
هرکسی مشکلی داره به نظرم فقط
مشکلش رفع میشه!داخلش نوشتم حتی حاضرم پول بدم کابل خونمون عوض شه:n02:
دیروز از 3 ظهر تا 9 قطع بود بعد به پشتیبانی گفتم خطا 651 میده گفت مودمته منم تعویض کردم مودم رو ساعت 9 زنگ زدم میگه نه مشکل از مرکز مخابراتی شما هست:n04:باز امروز ظهر قطع شده مودم ریست دادم خداروشکر درست شد !تازه بدتر از این اینکه 15 روز پیش 2 شب در میون تایم شبانه کلا قطع بود:n13:من خیلی استفاده نمیکنم ولی همین الانم که اومدم اینجا کافیه بدونید که هیچ سایتی رو که ایپی خارج کشور باشه باز نمیکنه !حتی اینجا!با سرویس کاهش پینگ اومدم ایپیم تغییر کنه !:n29:کاش بتونم زودتر برم صبانت یا اسیاتک !شاتل متاسفانه سرویساش به تقاضای من همخونی نداره:n35:یا قعطی و تایم اوتم حل شه
من چکار کنم با این مخابرات . برخی سایتها باز نمی شوند و وبرخی باز می شوند. مودم را خاموش و روشن می کنم.دوباره برخی از قبلیها باز می شوند و برخی که قبلا باز می شدند دیگه باز نمی شوند.مثل گوگل. همین سایت و ....دوستان چکار کنم؟
همه این مشکل رو دارند من خودم صبح سایت های داخلی برام باز میشد مودم رو ریست کردم تا درست شد از dns هاشونهنقل قول:
نه از DNS نیستنقل قول:
دیشب از ساعت 1 صبح تا 2.5 سرعت محدود بود یعنی وقتی دانلود شروع میشد در عرض 2 ثانیه سرعت از 240 به 35 میرسید و فیکس میشد
در همون بازه هم فقط سایت های داخلی ---که هم دی ان اس ایرانی دادم هم خارجی تاثیر نداشت
صبح هم خیلی جالب بود وصل بود ولی هیچ سایتی داخلی یا خارجی باز نمی شد حتی با تغییر دی ان اس
بعد با این کیفیت مگه ببخشید مغز خر خورده باشه آدم با مخابرات قرارداد 2 ساله ببنده
البته میلاد جان اپراتورهاشون می گن چون طرح پیش پرداخت و نقدیه شما هرزمان خواستی می تونی انصراف بدی ولی نکته اصلی اینجاست که واقعا شرایطش خوب نیست مگه واقعا ادم دستش به جایی بند نباشه مجبور باشهنقل قول:
برای سرعت هم می گفت تو بازه ساعت عادی مثل بقیه طرح ها تا 10مگ هم می تونه بازباشه ولی ساعات رایگانش رو نمی دونست
نقل قول:
من امروز صبح مشکلم فرق میکرد سایت های داخلی با سرعت خوب باز میشد و دانلود از این سایت ها با سرعت خوبی بود ولی سایت های خارجی باز نمیشد مثل گوگل
ممنون عزیزنقل قول:
از دیشب حدود ساعت 12:30 تا همین چند ساعت پیش اختلالات اینترنت خیلی زیاد بودن، چندین بار و برای چندین ساعت اینترنت به طور کلی قطع و فقط اینترانت ملی قابل دسترس بود، من با کانکشن تست تبدیل اینترانت به اینترنت همین دوستی که اینجا پست میزاشتن (frozen01) امتحان کردم و مشکل رفع میشد. با سیم کارت ایرانسل هم تست کردم و هیچ مشکلی نبود. مشکل DNS مخابرات که الان حدود 8 ماهه وجود داره و همه عزیزان بهتره DNS هاشون رو به ترتیب روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست کنن تا مشکل باز کردن سایت ها رو نداشته باشن، اما مشکلاتی که از دیشب شروع شده ربطی به DNS نداره ...
با وجود اینکه اگه بساط مخابرات جمع بشه من مجبور میشم از اپراتورهای موبایل با قیمت بالا اینترنت بگیرم، ولی کاملا راضی ام که یک بار برای همیشه این مخابرات کلا مجوزش لغو بشه و بساط کثافت کاری هاش برچیده بشه، همین چند ساعت پیش داشتم یک مطلب میخوندم که توش ذکر کرده بود 45% کل شکایت هایی که به 195 میشه فقط مربوط به مخابرات هست و بین ارائه دهندگان سرویس اینترنت آخرین رتبه مال مخابرات هست.
هرچند میدونم که در نهایت مخابرات بدون پرداخت حتی 1 ریال جریمه به کارش ادامه خوهد داد چون تحت مالکیت و حمایت یک ارگان نظامی هستش. شما کافیه یک دوره قبض تلفن/موبایل رو ندید تا بلافاصله خط شمارو قطع کنن و حتی تهدید به شکایت بشید، اما مخابرات بی کیفیت ترین و غیر پایدار ترین سرویس ها رو با قطعی های دائمی روزانه ارائه میده، چند صد میلیارد تومن به ارگان های دولتی بدهی داره و کسی حتی بهش نمیگه بالای چشمت ابروئه، شرکتی که سود سالیانه دو هزار میلیارد تومانی داره معلوم نیست پول هاشو چیکار میکنه و به جیب چه کسایی میریزه ...
من که تو سایت زیر شکایت نوشتم
و نظرم اینه که هر سرویس اینترنتی بهتر از مخابرات لجن هست. فقط به ما اجازه بدن بریم از شرکتای دیگه سرویس بگیریم.
کابوس ما شده این مخابرات.
بچه ها الان کدوم طرح شرکت ها برا شبانه خوبه از نظر قیمتی هم مناسب باشه ؟ حداقل شبی 2گیگ باشه.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
من صبانت داشتم راضی بودم فقط شبانه دو برابر حجم روزانه هست !اسیاتک هم گویا خوب هست ولی خوب یک مقداری ساعتش مشکل داره !4 تا 10 صبح کسی بیدار نیست معمولا:n02:نقل قول:
دوستان توضیح بدین کدوم طرح نه اینکه فلان شرکت:n22:نقل قول:
الان با اون چیزی که شما میگی صبا بدرد من برا شبانه نمیخوره
اسیاتک هم الان چک کردم اکثرا نیم بها و به تعداد محدود بازه رایگان 2 ساعته و 3 ساعته سرعتشم معلوم نیست چقدره باید بریم تاپیک اسیا جویا شیم دوستان چقدر میگیرن تو این دو ساعت:n14:
اون بازه رایگان که عین ادم باشه هم از طرح 256شروع میشه که قیمت یک ماهش33,900 تومان هستنقل قول:
چالاک10گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)
فکر کنم باید دیگه قید شبانه رو بزنم بفکر طرح برا مصرفم برم:n28:
اگه برات یک مقدار هزینه مشکل نداره فعلا شاتل طرح نامحدود art ازهمه بهتره جدول حداکثر حجم دانلودی رو تو سایتش زده شما برا art 1 تا تقریبا دو برابر اون چه تو اون جدول اومده می تونی بگیری یعنی 20گیگ بعد که محدودت کردن با یک واریز مابه تفاوت با art 2که 7الی8 تومانه بازریست می شی تادوبرابر حجم art2 رومی تونی بگیری همین جور برو بالاتر تا جایی که دانلود داری سرماه دوباره می تونی برگردی art1باز شروع کنی خوبیش هم اینه تو همه ساعات شبانه روز می تونی دانلود کنی نه اینکه ادم تا نصفه شب بیدار بمونهنقل قول:
سلام
دوستان بهترین منطقه توی مشهد برای گرفتن سرویس اینترنت از هر ISP نه فقط مخابرات چیه؟
فرشچی که خیلی شلووغه !