سلام
دوستان یه سوال فوری
خاتم الانبیا شنبه با خونه تماس گرفته و گفته مدارک رو براشون فکس کنم
اما چون خودم نبودم ، خانواده دقیق نپرسیده چه مدارکی میخواد
لطف کنید بفرمایید چی بفرستم؟
مدرک؟ تکمیلی بسیج؟ کارت رزمندگی پدر؟ برگ اعزام؟ فعالی بسیج؟ .......
Printable View
سلام
دوستان یه سوال فوری
خاتم الانبیا شنبه با خونه تماس گرفته و گفته مدارک رو براشون فکس کنم
اما چون خودم نبودم ، خانواده دقیق نپرسیده چه مدارکی میخواد
لطف کنید بفرمایید چی بفرستم؟
مدرک؟ تکمیلی بسیج؟ کارت رزمندگی پدر؟ برگ اعزام؟ فعالی بسیج؟ .......
این سوال منم هست... اگه کسی می دونه راهنمایی کنهنقل قول:
سلام
دوستان آدرس دقیق ستاد کل نیروهای مسلح رو کی داره بزاره ؟
خوب زنگ بزن اونجا مطمئن باش اولین نفری نیستی که این سئوال رو داری روابط عمومیش راهنماییت میکنه با کجا صحبت کنی
مشمول متقاضي کفالت خواهر، باید تنها برادر تني بالاي 18 سال و سالم خواهر و فاقد غيبت باشد.
به گزارش مهر، سازمان وظیفه عمومی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در معافيت کفالت خواهر، نداشتن پدر، همسر و فرزند سالم از شرايط اصلي اين نوع معافيت بوده و همچنين خواهر مشمول بايد مجرد يا در صورت ازدواج ، همسرش فوت کرده يا از وي طلاق گرفته باشد و سن خواهر نيز تاثيري در اين نوع معافيت ندارد.
مشمول متقاضي کفالت خواهر، باید فاقد غيبت و تنها برادرتني بالاي 18 سال و سالم خواهر باشد.
منظور از برادر تني برادري است که از پدر و مادر با خواهر يکي باشد لذا بر همين اساس برادر ناتني نمي تواند ازاين نوع معافيت بهره مند شود.
همچنين در مواردي که خواهر داراي فرزند پسر بالاي 18 سالي بوده که به تشخيص شوراي پزشکي وظيفه عمومي و به دليل بيماري و يا نقص عضو قادر به نگهداري از مادر خود نیست تنها برادر بالاي 18 سال و سالم وي مي تواند از اين معافيت استفاده کند.
من پدرم 12 ماه ارتش داره 10 ماه بسیجی سپاهنقل قول:
امروز سپاه بودم گفت از هر جا هر مدت جبهه داشته باید همش جمع بشه یه جا
یه جا نامه بده بهت
گفتم کجا باید جمع بشه گفت جایی که جبهت بیشتره باید جمع شه اونجا
حالا گفت هفته بعد بیا تا بهت بگم چی کار کنی که ما یه نامه بهت بدیم برای ارتش ببری اونجا تا این 10 ماه رو هم اونا اضافه کنن
طبق گفته این بنده خدا شما هم احتمالا راهش همین باشه دیگه که سپاه یه نامه مبنی بر 4 ماه خدمت پدر بهتون بده ببرید محل خدمت در ارتش
حالا من هفته بعد رفتم باز اخبار جدیدی دستم اومد بهتون میگم
نکته جالب اینه که همه گیج میزنن در زمینه کسری ها
هر کسی اونجا من ازش میپرسیدم باید چی کار کنم یه چیزی میگفت!!!!!!!!!!!!
داداش ادرس ستاد کل میخوای چی کارنقل قول:
اونا ابلاغ کننده نامه هستن
اجرا کننده نیستن که شما بخوای بیای اونجا بپرسی من چه جوری کسریم رو باید بگیرم!!!!!؟
دوستان من میخواستم کسری خدمت ایثارگری پدرم رو بگیرم که تازه قانونش دوباره اومده....
به من میگن باید بری آموزشی بعد اقدام کنی واسه کسر خدمت...درسته چنین چیزی؟
قبل آموزشی نمیشه چون اینا هر روز قانونا رو عوض میکنن
سلامنقل قول:
ستاد کل خودش بصورت مستقیم میتونه نامه کسری رو صادره کنه .
سلام
دوستان یه سوال
حکم مسئولیت بسیج کسری داره؟ چقدر؟
شرایط خاصی داره؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید
با سلام
آیا کسی از دوستان در باره 18 ماه شدن خدمت آمار موثقی در اختیار دارد؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام :n16: اینکه بخشنامه کسری ابلاغ شده یا نشده رو باید از کجا بپرسم ؟ از آجودانی ؟ دوم اینکه من افتادم فرماندهی مهندسی ساختمان ارتش واقع در خیابان فاطمی، کسی دربارش چیزی می دونه؟ ساعت کاریش تا کیه ؟ لباس نظامی یا شخصیه؟ فرماندهش چه جوریه؟ بخش اداریش چه جوریه؟
یه سوال دیگه برادر من امسال میره خدمت. من چون فوق لیسانسم و به نظر جای خوبی افتادم دوست دارم اون از کسری خدمت پدرم استفاده کنه ولی از یه طرف می ترسم قانونشو دوباره بردارن نه من استفاده کنم نه اون. نظر شما چیه ؟
پیشاپیش ممنونم از پاسختون:n12:
آقایون مرکز پیاده شیراز چطوره؟ دوره کد خوردم اونجا...
به غیر بومی ها مرخصی روزبرگ میدن؟
منتظر راهنمایتون هستم دوستان عزیزنقل قول:
برادر ستاد کل خودش میتونه یه نامه بهت بده که معافی جه برسه به کسری...نقل قول:
اما به نظر شما این کار رو میکنه ؟؟
مسلما خیر.
همچنین پرونده جبهه پدر شما در ارگانی هست که خدمت میکرده نه ستاد کل نیرو های مسلح.
به هر صورت این آدرس ستاد فرماندهی کل قوا هست (نیرو های مسلح)
ایران - تهران -منطقه 07 - شریعتی - چهارراه قدوسی (قصر)
برادر خیر هیچ خبری از کاهش مدت خدمت نیست ... الان همه افرادی که خدمت قبلی بودن دقیقا 21 ماه خدمت کردن و تسویه ...نقل قول:
قانون 21 ماه شدن خدمت هنوز یک ساله نشده :دی اونوقت به نظر شما میان و باطلش میکنن ؟ فکر این باشید که نشه 24 ماه .
سلام
لطفا سريع جواب بدين كارم فوريه
براي دريافت گواهي موقت فارغ التحصيلي دانشگاه گفته بايد دفترچه اماده به خدمت داشته باشي اين همون برگ سفيده يا برگ سبزه يا اصلا وقتي ميري +10 اين دفترچه رو ميدن يا نه و بعد از در خواست چقدر طول مي كشه تحويل بشه
ممنون
سلام
دوستان ضمن سوال قبلی که همچنان منتظر جوابشم
یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم اگه راهنمای بفرمایید
دوستان من برای خاتم پذیرش شدم اما از یه طرف یکی از آشناها امریه توی مرکز تحقیقات خودکفایی سپاه (تهران) رو پیشنهاد کرده...
من هرچی تحقیق میکنم راجه به اینجا و تو اینترنت سرچ میکنم هیچ چیزی راجع بهش پیدا نمیکنم
این آشنامون هم نمیدونم چرا ولی هرچی میپرسم یه کم بیشتر توضیح بده که چطور جاییه نمیگه ....
تمام چیزی که میگه اینه که یه جای تحقیقاتی هست و دنبال مهندسای دانشگاهای خوب کشوره برای امریه و کارتون هم تحقیقاتیه، فکر کنم گفت پست هم داره! ....
میگم مثلا جایی هست که همه براش سر و دست میشکونن و اینا بازم میگه میدونم اما اجازه ندارم بگم ...
خلاصه عجیب گیر افتادیم !!!
اینجا کسی هست بدونه این مرکز تحقیقات خودکفایی سپاه (تهران) چه جور جاییه؟
نسبت به امریه ی خاتم شما کدام رو ترجیح میدین؟
خواهشا هرکی اطلاعاتی داره بگه، واقعا برام یه علامت سوال بزرگ شده ....
سلام..آموزشی ولیعصر تبریز بیشتر اعزامی کدوم ماه رو میگیره ؟ من اعزام شهریور هستم
نقل قول:
باید برگ سبز رو داشته باشی متوجه ادامه سوالتون نشدم اما شما 48 ساعت بعد از ارسال دفترچه میتونید المثنی برگ سبزتون رو از +10 بگیرید
عزیز مراکز اموزشی همیشه به اندازه ظرفیتشون نیرو میگیرند مگر در موارد خاص مثل تعمیرات و.... پس ارتباطی بین ماه و محل اموزشی نیست ..نقل قول:
نقل قول:اکثر درجه داران ارتشی هستن . بعضی ها هم سپاهی ( زیاد اون جذبه و پست رو ندارن)نقل قول:
وزارت دفاع ستاد مشترک هست
ولی ما به سپاهیا احترام نمیزاریم. به همون دلیل بالا.
سلام
دوستان اگه همزمان دوجا پذیرش بگیریم چی میشه؟
مثلا هم خاتم تماس بگیره که مدارک رو بفرست و ما هم ارسال کنیم و هم توی سپاه استان پذیرش بگیریم؟
شنیدم در این صورت هر دو پذیرش لغو میشه...
کسی اگه اطلاعاتی داره ممنون میشم بگید
چرا خو اینکارو کنی دوست عزیزنقل قول:
خیلی ها مثل ما یدونه اش رو هم نتونستن بگیرن بعد شما دو تا پذیرش داری و نمیدونی کدوم رو بری
تحقیق کن ببین کدومش بهتره یکی رو انتخاب کن که به بعدش دیگه راحت باشی
سلام دوستان
برخی از منابع میگن که کسری تحصیلی بک ماه برای لیسانس برگشته.
یکی از بچه ها هم میگفت دوستاش از تهران گفتن که این شایعه درسته و کسری لیسانس اومده رو پرونده ها.
کسی اطلاعاتی داره؟؟؟
سلام. دوستان چرا حقوق سربازی انقدر کمه؟ چرا کسی رسیدگی نمیکنه؟ به کجا میشه گفت؟ کی میتونه به داد ما برسه؟
با لیسانس و متاهلی ماهی 60 تومن. به چه درد میخوره؟ میریم 21 ماه بعد میایم واسه شروع. چی کار میتونیم بکنیم؟
حد اقل پایه حقوق بدن به سربازا تا به یه دردی بزنن با این اوضایه اقتصادی
آخه دوست گرامی مشکل اینجاس که هیچ کدوم از این دوجا قطعی نیست!نقل قول:
من میخوام با پذیرش در هر دوجا احتمال پذیرشم رو بالا ببرم
اما از یه طرف شنیدم اگه دوجا پذیرش کنی در این صورت هر دو پذیرش لغو میشه...
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند که آیا اگه دوجا پذیرش کنی در این صورت هر دو پذیرش لغو میشه؟
داداش تو فکر حقوقشی ما فکر غذاشیمنقل قول:
دیشب یه شامی دادن به ما .....!
واسه صبحونه کره نمیدن فقط عسل!!!
در این یک سال ما در خدمت از حسن و حسین و نقی و تقی زیاد شایعه شنیدیم نمیجه اخلاقی این که تا چیزی به چشم خودت ندیدی باور نکن اگر سربازی گوش به این شایعه ها نده که با اعصابت بد جوری بازی میکنه.پادگان محیطی داره که سریع شایعه پخش میشه.نقل قول:
بله شما اگر از دو جا پذیرش بگیرید هر دو لغو حواهند شد. بیبن دوست خوبم شما که تاب محیط پادگان رو ندارید پس از هر جا که بتونی امریه بگیری عالیه.اما دو سازمان شما اقدام کردی هر دو نظامی هستند یعنی به شما در ان جا به دید یک وظیفه نگاه میشه گرچه همین دید هم در سازمان ها و اداره های دیگر هم به امریه دار ها دارند. با دید درست انتخاب کنید اون دوستی که به شما خودکفایی سپاه رو معرفی کرده و میگه کار تحقیقاتیه و بیشتر اطلاع نمیده(یعنی اجازه نداره) پس بدونید برای سازمان از اهمیت بالایی برخوردار است و فشار بیشتری از نظر حفاظتی و امنیتی بر روی کادر خود وارد می کند برای همین است که هیچ گونه اطلاعاتی از ان در وب نیست اما خاتم بیشتر شناخته شده است و فعالیت های ان مشخصه.نقل قول:
تنها کسی می تونه تصمیم بگیره خودت هستی و کسی در این جا نمی تونه برات انتخاب کنه.
سلام ...
دوستان ظاهرا ابلاغیه کسر خدمت دست ارتش هم رسیده!...
میخواستم ببینم کسی توی ارتش هست که به چشم دیده باشه؟
امروز ابلاغیه کسر خدمت دست ارتش رسید و اگر وقت کنم در اولین فرصت اسکن میگیرم و همینجا میذارم .
و من الله توفیق علیه التکلان.نقل قول:
مرسی برادر .
:n16:
سلام. من توی نیروی انتظامی سایت معاونت نیروی انسانیشو مرتب رصد میکنم تا حالا ابلاغیه ای مبنی بر کاهش خدمت نیومده. اگه چیزی تصویب بشه فورا اونجا اعلام میشه. فقط یه خبر خوش برای متاهلا اینکه چند روز دیگه سبد کالای ماه رمضان توزیع میشه و سربازای متاهل مثل کادری ها سبد رایگان دریافت میکنن.
5 شنبه های ارتش تعطیل هست که ، چطور ابلاغیه اومده؟ کدوم پادگان هستی عزیز؟ ممنون از اطلاع رسانیت.نقل قول:
منظور پست شما رو درست نمیفهمم عزیزنقل قول:
نقل قول:
دوباره ۵ شنبهها تعطیل شد؟
دوره ما قبل از عید تقریبا ۲ ماهی ۵ شنبه ها تعطیل بود این اواخر هم شنیده بودم که نامش رو فرستادن برای امضای فرمانده نیرو(اردیبهشت ماه)
اما خودم که روز ۳۰ خرداد و بعد از تسویه هم پنجشنبه رو توی پادگاه گشت میزدم:n02:
توی نیروی انسانی که بودیم باید میدیدین که کادریها چطوری حتی میومدن پاچه خواری ما وظیفه ها که در این موارد بهشون اطلاعات بدیم.:n02:
سلام.
دوستان یه سوالی میکنم زیاد ربطی نداره به خدمت ... ولی خب برام سوال شده
این عکس رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم رسته برادر کمالی چی هست ؟:دی
رسته ایشون فرماندهی و ستاد استنقل قول:
خودمم نفهمیدم :دی میخاستم بگم زیر نظر ارتش هست.البته عقیدتی سیاسی و بسیج زیر نظر سپاه تا حدودی.نقل قول:
.................................
................................
الان 14 ماهه خدمت میکنیم . هیچ سودی از خدمت نبردم . البته فقط مجبور شدم یه موتور قدیمی دوزمانه بگیرم تا کرایه ماشین ندم. حدود 4 تومن میشه روزی اگه با سواری یا تاکسی ببرم. ولی با موتور 1000 تومن پول بنزین بشه.
دوستان اگه من مردادماه دفترچه بگیرم کی اعزام میشم ؟ ضمنا مدرک تحصیلی و تک فرزند پسر بودن تاثیری در محل خدمت داره ؟الان دوره آموزشی چند ماهه؟