خیر.نه تهران و نه هیچ جای دیگه نمیشه.شما باید 6:55 دیسکانکت بشین تا این روش جواب بده.نقل قول:
Printable View
خیر.نه تهران و نه هیچ جای دیگه نمیشه.شما باید 6:55 دیسکانکت بشین تا این روش جواب بده.نقل قول:
دیگه 12:40 تا 6:55 جواب نمیده احتمالا با سال نو سیستم رو هم بروز کردن از من میشنوین دنبالش نرین بهتره:46:
قابل توجه دوستان
یه نکته مهمی رو متوجه شدم:
زمانی که میرین تو سایت تا چک کنین چقدر از حجمتون مونده،برین تو قسمت مدیریت سرویس،اگه ارور داد بدونید اون حجمی که براتون نوشتن مال الان نیست و آپدیت نشده
من خودم یه بار اینطوری گول خوردم و هر چی استفاده میکردم میدیدم از حجمم کم نمیشه ، آخر یکدفعه دیدم 700 مگ برام کم کرد
همونطور که گفتم تعداد کانکشن برای هر فایل فقط و فقط : 1نقل قول:
(به جای افزایش تعداد کانکشنا تعداد فایلهای دانلودی همزمانو افزایش بدید)
شما هر فایلیو دانلود کنید سرعت دریافتی دارای نوسان زیاد خواهد بود و در اکثر مواقع از سرعت کامل استفاده نخواهید کرد بنابراین افراد برای حل این مشکل تعداد کانکشنارو بالا میبرن تا سرعت دانلود دارای یک پایداری نسبی باشه (اگر یکی از کانکشنا قطع شد دیگری جبران کنه)نقل قول:
اما با توجه به مواردی که در پست قبلی گفتم راهکار درست تر اینه که به جای افزایش تعداد کانکشنا تعداد فایلهای دانلودی همزمانو افزایش بدید
نقل قول:همین الآن خود شما میتونید یک فایل 5 مگی رو با get bot یا idm با تعداد کانکشنای بالا دانلود کنید (هر چی بالاتر بهتر ---> برای اینکه بتونید اختلاف ترافیک دریافتیو با حجم دانلودی واقعی ببینید)نقل قول:
برای توضیح بیشتر پست قبلیمو مطالعه کنید
قبلاً که من با کانکشنهای بالا دانلود میکردم مقدار حجم واقعی دانلودم در حدود 1 گیگ کمتر از حجمی بود که توی اکانت اعلام میکردنقل قول:
در حال حاضر نه تنها حجم دانلودیم افزایش یافته بلکه اختلاف حجم واقعی و حجم نوشته شده در اکانت خیلی کم شده (کمتر از 100 مگ شده)
قسمت دوم گفته شما، خلاف روش من نیست؛ منم دانلود همزمان فایلهارو توصیه میکنم (مثلاً 8 تا فایل) ولی تعداد کانکشن یکی!
این طور به نظر میرسه که تعداد کانکشن زیاد در سرعتهای بالا و از اون مهمتر در مواردی مناسبه که سروری که ازش دانلود می کنید دارای کانکشنهای پایدار باشه
به هر حال همونطور که قبلاً گفتم در شرایط فعلیِ ما، افزایش کانکشنا منجر به نوعی هنگ کردن در لحظات مختلف دانلود میشه و با اینکه شما در حال دریافت ترافیک حداکثری از isp هستید اما چیزی به حجم دانلود شده فایلتون اضافه نمیشه
:3:من از دوستان یه خواهش دارم و اون اینه که همشون دانلود یه فایل 5 مگی رو به دو روش زیر انجام بدن و نتیجه رو به اطلاع بقیه برسونن
1- دانلود توسط اینترنت اکسپلورر (save target as) و بدون استفاده از نرم افزار خاص
2- دانلود با با get bot یا idm با تعداد کانکشنای بالا
در دو حالت فوق بلافاصله از طریق مشاهده ترافیک تبادلی در connection status و یا بررسی میزان حجم کاهش یافته از اکانتتون تفاوت دو روش رو کنترل کنید تا ببینید که افزایش تعداد کانکشن در 90 درصد موارد فقط میزان ترافیک دریافتی رو افزایش میده و شما به جای 5 مگ ، حجمی به مراتب بیشتر رو ریسیو میکنید :13:
آقا ما 12:35 شروع می خواهیم کنیم باید کی دیس بشیم 12:25 یا زودتر؟
قبل از 12:30 دی سی بشید و بعد از اون کانکت بشیدنقل قول:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
من که دو سه ساله انجام میدم و میشه:31:نقل قول:
کلا جمعه ها سرعت یه کم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر نگفتید سرویس شما چنده؟نقل قول:
دوستان گفتید که 2 فایل با هم همزمان دانلود شه حالا این دو فایل می شه از یه سرور باشه یعنی یه فایل 4 پارت و یه دونه 6 پارت دارن 2 فایل رو ترکیبی بگیرم یا از یکی؟
شما کلا ادم مشکوکی هستیا :20: هایبرنت نیست یحتمل فقط مانیتورتون خاموش میشهنقل قول:
دوستان این idm از همه پهنا و اسپید استفاده میکنه چه شما 8 فایل داشته باشیه با 1 کانکشن یا 8 فایل داشته باشید با 16 کانکشن هیچ تفاوتی رو نخواهید دید میگید نه امتحان کنید منکه تست کردم حتی ذره ای بیشتر کمتر نشد
من خط یک مگ دارم و اغلب 4 فایل رو همزمان برای دانلود میذارم که IDM برای هر فایل 16 کانکشن میسازه که کلش میشه 64 تا کانکشن.دیشب 4 بار دیسکانکت شدم ولی 4 گیگ دانلود داشتم.
دوست عزیز من الان نزدیک به 1 ساله دارم از ساعت 12:31 دقیقه تا 06:59 دانلود میکنم تا بحال ازم حجمی کم نشدهنقل قول:
مگر اشتباه از طرف خودم باشه مثلا قبل از 7 دیسکانکت نشم یا قبل از ساعت 1 دیس بشم
اگه این روش در منطقه یا شهری جواب نمیده بخاطر محدودیتی که ISP اون منطقه یا شهر ایجاد کرده و عمومیت نداره
هر کسی میخواد از این روش استفاده کنه بهتره یک شب تست بزنه بعد از اینکه مطمئن شد ترافیکی ازش کم
نمیشه این روش رو ادامه بده
این ترفند رو هم پارسال همین روزها بود که دوستی با یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه یاد دادند، تو این یک سالی که از این
ترفند دارم استفاده میکنم اون 1.5 ساعت بالغ بر چند صد گیگ دانلود اضافه برای من بوده، حتی خیلی از دوستان تو
ساعت نرمال دانلود شبانه سرعت خوبی ندارند و حجم دانلود اصلیشون تو 1.5 ساعت اضافه هست
به هر حال این مطلب باعث شد که یک تشکری از این دوستمون بکنم که این ترفند رو به ما یاد دادند.
امیدوارم هر کجا که هستند سلامت و موفق باشند.
سلام و عید رو به همه دوستان تبریک میگم میخواستم بدونم برای دانلود تورنت در پارس آنلاین محدودیت حجمی داریم تا چند گیگا بایت میتونم دانلود کنم شبانه؟
سرویس یک مگنقل قول:
آخر نگفتید سرویس شما چنده؟
دوستان گفتید که 2 فایل با هم همزمان دانلود شه حالا این دو فایل می شه از یه سرور باشه یعنی یه فایل 4 پارت و یه دونه 6 پارت دارن 2 فایل رو ترکیبی بگیرم یا از یکی؟
نه دوست عزیز مشکوم کجا بود با نرم افزار auto power on shut down هایبرنت میکنم و مانیتور را هم شبا خاموشش میکنم نرم افزار advanced dialer وقتی سیستم اومد بالا کانکت میکنه و آی دی ام را میاره بالا و نرم افزار pc auto shutdown هم سر ساعت سیستمو خاموش میکنه والسلامنقل قول:
شما کلا ادم مشکوکی هستیا هایبرنت نیست یحتمل فقط مانیتورتون خاموش میشه
شما بجای 4 لینک یک لینک هم گذاشتید هیچوقت تفاوتش محسوسه؟نقل قول:
من خط یک مگ دارم و اغلب 4 فایل رو همزمان برای دانلود میذارم که IDM برای هر فایل 16 کانکشن میسازه که کلش میشه 64 تا کانکشن.دیشب 4 بار دیسکانکت شدم ولی 4 گیگ دانلود داشتم.
بعضی وقتها با یک لینک دانلود دچار افت و خیز میشه یعنی سرعت بالا و پایین میره.نقل قول:
حجم باقی موندت 1360 مگ بوده که هی دیس میکرده و دوباره وصل می شده اگه میتونی 1 ال 2 گیگ بخر تا این همه دیس نشینقل قول:
دیشب سرعت بالا بود 4گیگ شما ارتباطی با ترفندهای idm نداره همه چیز دست خودشونه ساعت 6 تا 7 همه در حال دانلود هستند (در منطقه ی شما) دقت کن چجوری سرعت از ساعت 6 به بعد 200 تا میزنه این یعنی همه ی محدودیت ها دست خودشونه بین 1تا 6 و 6تا 7 هیچ تفاوتی نیست و همه در حال دان هستند ولی چرا 6 تا 7 سرعت میره بالا؟نقل قول:
لینک مستقیم احتیاجی به خرید حجم اضافه ندارهنقل قول:
اهان پس بعد از اتمام دانلود سیستم رو میزارید تا هایبرنت شه با هایبرنت کلا اینترنت در حالت bridge قطع میشه و pppoe هم که نیاز داره تا هارد روشن باشه و در حالت استندبای و هایبرنت هارد وسیستم تقریبا خاموشهنقل قول:
والا من با لینک مستقیم و تورنت هم دانلود کردم اما باز هم دیس شده:13:نقل قول:
پارس افلاین هر جا که بخواد می گیره ولی عمرا آب از دستش نمی چکهنقل قول:
آره.دمت گرم دقیقا همینقدره.:10:نقل قول:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
منم برا همین دانلود دیشبمو گذاشتم که دوستان بدونن ترفند و اینجور چیزا ممکنه در حد 100 الی 200 مگ اثرگذار باشه ولی آخرش همه چیز به خود پارس آنلاین برمیگرده و یه جورایی ریش و قیچی دست خودشونه.نقل قول:
نقل قول:چیزی که مشخصه اینه که idm چه با کانکشن زیاد و چه با تعداد فایل همزمان زیاد از تمام سرعت استفاده میکنه اما نکته مهم اینه که وقتی تعداد کانکشن برای هر فایل زیاد باشه شما دریافت اطلاعات با تمام سرعت دارید ولی حجم دانلود شدۀ فایلاتون به اون سرعت افزایش پیدا نمیکنه!نقل قول:
برای اینکه دقیقاً منظور منو متوجه شین کافیه مثلاً شمایی که 4 گیگ دانلود (طبق گفتۀ اکانتتون) داشتین برید به نرم افزار idm مراجعه کنید و سعی کنید حجم فایل هایی رو که دیشب دانلود شدن (برای فایلهای ناقص : فقط اون قسمتی که دیشب دانلود شده) با هم جمع کنید
شما در کمال تعجب :ohno: خواهید دید که حجم فایلهای دانلود شده چیزی بین 3 تا 3.5 گیگ خواهد بود !!
شما از بس بیسوادی متوجه نشدی منظور بنده رونقل قول:
لینک مستقیم به هیچ عنوان به حجم اضافه نیاز نداره زیرا آقای IDM به سرعت پس از دیسکانکت کانکشن رو متصل میکنه حالا که خیلی علاقه داری حجم بخره چرا چرت و پرت میگی صادقانه بگو کارمند پارسی بهرحال وقتی خواستی پاسخ این پست رو بدی حتما باید در جواب بگی کسی که 4 گیگ حجم داره با کسی که 500 مگ حجم داره در صورت دانلود از لینک مستقیم چه تفاوتی باهم دارند؟
جواب بنده : اگر شما 100 مگ هم حجم داشته باشی وقتی لینک مستقیم داری سریعا ریکانکت IDM باعث ادامه دانلود میشه و اصلا نیازی به حجم اضافه نیست البته میدونم این مسئله ساده رو میدونیا ولی پست هایی که سود کمتر برای پارس داشته باشه شمارو اذیت میکنه...
خیر عزیز مننقل قول:
اهان پس بعد از اتمام دانلود سیستم رو میزارید تا هایبرنت شه با هایبرنت کلا اینترنت در حالت bridge قطع میشه و pppoe هم که نیاز داره تا هارد روشن باشه و در حالت استندبای و هایبرنت هارد وسیستم تقریبا خاموشه
من سیستم را با نرم افزار هایبرنت میکنم و خود اون نرم افزار سر ساعت سیستم را روشن میکنه روی بریج هم ست کردم شما به تاپیک مربوطه یک سری بزنید دستتون میاد اوضاع از چه قراره
البته من این روشو از ترکیب چند تا روش خودم بدست آوردم به درد آدمایی میخوره که مثل من حاضر نیستن از خوابشون برای دانلود بزنن:31:
میدونمنقل قول:
شما گفتی که در زمان هایبرنت دانلود میکنی که این موضوع امکانپذیر نیست
سیستم شما زمان دانلود روشنه قبل از شروع و بعد از پایان دانلود روی هایبرنت هست و میره!
بیخیال اقا :31:
آقـا یکی منو روشن کنه ببینم چـه خبره! :18: ایـن تـرافیک چجوری واسـه من رایگـان حساب شـده الان؟!!:31:یکی توضیح بده!:31:
بـعد 6 روز حسابم رو چـک کردم از اول فروردین تا امروز رو که چـک کـردم فقط همـین یه دونه رو نوشـت واسم!!(بعد 5 روز مودم رو خاموش و روشن کردم!)
تـــرافیـک رو رایـگان کـردن کلا؟!!!:دی
یه سوال از اساتید داشتم
الان من ترافیکم داره تموم میشه اگه تمدید کنم ترافیک دوره ی تمدیدی به ترافیک فعلیم اضافه میشه یا باید برم ترافیک بخرم؟:41:
سلام به دوستان
اول از همه این که رو هایبرنیت هیچ کاری نمیشه کرد چون هارد خاموشه
دوما قضیه کانکشن های IDM رو دیشب تست کردم،به این نتیجه رسیدم که که برنامه با یک کانکشن نمیونه خوب دانلود کنه و سرعت دانلود رو در حد مرگباری کم میکنه
6 تا فایل از 3 سرور مختلف رو برای دانلود گذاشته بودم و هر کدوم با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت داشتند دانلود میشدند و مشخص بود که از همه ی سرعتم استفاده نمیشه،و در همون حین دانلود یک فایل با 8 کانکشن از یکی از همون 3 سرور رو برای دانلود گذاشتم و دیدم در همون لحظه اون فایل 8 کانکشنه داره با سرعت 50 کیلوبایت دانلود میشه،مطلب رو گرفتین؟
در ضمن اصلا توی دانلود شبانه مگه حجم از دست رفته مهمه؟به نظرم مقداری حجم از دست بره بهتره تا اینکه از همه ی حجم و سرعتت نتونی توی شب استفاده کنی
جانا سخن از زبان ما میگویی.:27:نقل قول:
سلام علیکمنقل قول:
دقیقا برای منم به همین شکل اتفاق فتاد تایید میشه 100%
یه سوال ، دوستان آلان ساعت دانلود رایگان ساعت رسمیه یا ساعت قدیم
با تشکر
دوستان ميشه بگيد سرعت متوسط دانلود رايگان شبانه 128 چنده؟
البته قبل از دانلود روی هایبرنته ولی بعدش دیگه بوسیله نرم افزار خاموش میشه:46:نقل قول:
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
ساعت جدیده دیگهنقل قول:
ای بابا :دینقل قول:
این هم یه توضیح بدید و بگید چرا من 7600 دقیقه کانکت بودم ولی حجمم مصرف نشده؟! :31:بـگید شاید یـه راهی پیدا باشه ترافیک رایگان بشه!:31::31:
نقل قول:خب اینکه واضحه دوستاننقل قول:
شما باید حداکثر سرعتی که دارید رو تقسیم بر سرعت دانلود یک فایل تنها بکنید و تعداد فایلهای دانلودی همزمانتون رو حداقل به اون تعداد انتخاب کنید
به عنوان مثال برای شما اگر فرضاً در بهترین بهترین شرایط سرعت دانلود 200 کیوبایت بر ثانیه باشه با توجه به سرعت 10 کیلوبایتی دانلود هر فایل، شما باید حداقل 20 فایل همزمان برای دانلود قرار بدید
در صورتی که این تعداد برای شما زیاد باشه میتونید از حداقل 10 فایل همزمان با هر کدوم 2 کانکشن و یا 5 فایل همزمان هر کدوم با 4 کانکشن استفاده کنید
منظور من اینکه تا جای ممکن به جای افزایش کانکشنا سعی کنید تعداد فایلهای همزمانتو افزایش بدید
خود من قبلاً 3 فایل همزمانو با هر کدوم 16 کانکشن دانلود میکردم و طبق اکانت 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم ولی عملاً حجم دانلودم بین 500 مگ تا 1 گیگ کمتر بود! خب این مقدار قابل صرفنظر کردن نیست
بنابراین 8 فایل همزمانو (هر کدوم با یک کانکشن) برای دانلود قرار دادم و هم تونستم 4.8 گیگ (طبق اکانت) دانلود کنم و هم اینکه وقتی به طور دقیق حجم فایلهای دانلودیمو جمع کردم 4.7 گیگ شد
(برای من سرعت دانلود هر فایل با یک کانکشن به طور میانگین بین 25 تا 30 کیلوبایته و با انتخاب 8 فایل همزمان به سرعت میانگین مجموع 210 کیلوبایت رسیدم)
تشکر از توجه دوستان
ايني كه تو سايتشون زدن 256 و 2 گيگ ماهانه 8000 تومان يعني چي و چرا ستاره داره ؟
و اينكه من الان 4 گيگ 256 بخوام بايد چيكار كنم چون توي 256 از 2گيگ پريده به 8 گيگ.؟
سلام داداشم این هشت تومان مایک ماهه در ضمن باید مالیات و عوارض و ابنومان مخابرات بهش اضافه کنی که میشه حدود 10 تومن فکر کنم من که 256 3 ماهه گرفتم نوشتن 23500 تومن اما با موارد فوق میشه 27650 تومن
3 سوال :
1- مراکز منتخب مخابراتی كه تو ستاره دار ها زده يعني چي و 2گيگ ترافيك 128 و 256 كه قيمتشون يكيه پس چرا كسي بايد 128 بگيره؟
2- شبانه رايگان براي همه طرح هاست ؟
3- اگه الان براي شروع مودم 128 بگيرم بعدا ميتونم طرح 256 بردارم؟
نقل قول:
تو لیست ارائه شده که میتونی انتخاب کنی 2 گیگ و 8 گیگ داره و اگر بخوای ترافیک مازاد بخری باید جدا پول بدی
3 سوال اخر :
1- مراکز منتخب مخابراتی كه تو ستاره دار ها زده يعني چي و 2گيگ ترافيك 128 و 256 كه قيمتشون يكيه پس چرا كسي بايد 128 بگيره؟
2- شبانه رايگان براي همه طرح هاست ؟
3- اگه الان براي شروع مودم 128 بگيرم بعدا ميتونم طرح 256 بردارم؟
دوست عزیز کاری که شما فرمودید من انجام دادم 3 فایل هر کدوم با حجم 400 مگ با هم برای دانلود گذاشتم اما صبح هر کدوم فقط 30% دانلود شده بود اما وقتی تکی تکی با 8 تا کانکشن میزارم راحت 1.5 گیگ دانلود دارمنقل قول:
اگه جایی اشتباه کردم بگین تا دوباره تست کنم
فقط من با تکی تکی دانلود کردن حجم دانلود و حجم کم شدن از اکانتم یکسان بود
دوستان این روش هایبرنت و اینارو شما چی کار دارید خودتون رو به دردسر می زارید.
این روش رو می گم خیال خودتون رو راحت کنید.
اول که باید لینک های خودتون رو که تو صف IDM قرار بدید.
حالا طبق این عکس می گید که هر روز ساعت 12:35 شروع به دانلود می کنه اتوماتیک و ساعت 6:00 یا هر ساعتی که تنظیم کنید هم دیس کانکت شه و برای اینکه شما بیدار نشید اون تیکی که زدم رو بزنید یعنی گزینه
Hang Up Modem When Done
و وقتی صف دانلودتون تموم شد یا سر ساعت 6:50 رسید کانکشنتونو رو دیسکانکت می کنه و اینترنت قطع میشه
اون 2 تا تیک پایینی هم بزنید که بهتر ، کلا ساعت 6:50 شد سیستم خاموش میشه اتوماتیک و به قبل ساعت 7 نمیرسه که بخواد از حجم بره.
البته کسایی که یوزر پس رو توی مودم تعریف می کنن و اینترنت بدون کانکشن دارن نمی دونم اون گزینه Hang Up Modem When Done جواب میده و اینترنتشون رو قطع می کنه یا نه
بعدم برای اینکه سیستمتون خاموش نشه فقط برید کنترل پنل بخش برق سیستم و گزینه Put Computer Sleep رو ، رو گزینه Never بزارید که همیشه روشن بمونه
دیگه این حرکات چیه انجام می دید :20:
حالا یه سری برنامه هم دارم سر ساعت کانکشن رو وصل می کنه مثلا 12:35 وصل کنه ، شما ساعت 10 شب بخوابید خودش همه کار رو می کنه ، خواستید اونم می زارم
دروغ ز این بدتر اپلودمو نگاه کنین