نه جدیدا اینطور شده قبلا لب تاب درست کار میکرد؟؟؟؟گیج شدم چکار کنم؟:n13:نقل قول:
Printable View
نه جدیدا اینطور شده قبلا لب تاب درست کار میکرد؟؟؟؟گیج شدم چکار کنم؟:n13:نقل قول:
آقا اینم لطفا ج بدید از چی هست مشکل؟نقل قول:
منظورم این بود از زمانی که این مشکل پیش اومدهنقل قول:
لپ تاپ به مودم دیگه ای وصل میشه
اصلا لپ تاپ با WiFi های دیگه مشکلی نداره یا داره؟
سلام دوستان مشکل من در مورد splitter هستش ، اینترنتم نامحدود مخابراته و مودم تو اتاقی هستش که به تنهایی و بدون تلفن به پریز تلفن وصل شده اما در سایر اتاقها تلفن به پریز وصل شده ، مدتی هست که روی تلفن ها هنگام صحبت کردن نویز میافته و یا به هنگام زنگ خوردن تلفن، اینترنت برای چند ثانیه قطع و دوباره وصل میشه میخواستم بپرسم
1: آیا به هرکدوم از اون تلفنا باید splitter وصل کنم یا تنها به مودم وصل کنم تا مشکلاتم برطرف بشه؟
2: splitter سرعت اینترنتم رو پایین نمیاره؟
(ممنون میشم از راهنماییتون :n13:)
تلفن ها باید همه اسپلیتر پشتشون وصل باشهنقل قول:
سلام
یک سوال دام lکه گفتم اینجا مطرح کنم.
تو مودم من اینطوری هستش:
downstream snr = 33db
up stream snr = 14db
علت اختلاف زیاد این دو مقدار چیه؟؟
مگه دانلود و اپلود هر دو از یک خط تلفن انجام نمیشه.پس چرا برای اپلود اینقدر نویزش زیاده؟؟
البته هیچ مشکلی از نظر قطعی و کمبود سرعت ندارم.
من مودم تی پی لینک 8811 دارم که وایر لس نیست
یک پورت یو اس بیداره و یک پورت لن
با یو اس بی مشکلی ندارم ولی چراق لنش اصلا روشن نمیشه فقط موقع روشن شدن چند لحظه چشمک میزنه
ایراد از چی میتونه باشه؟ کابلشو تازه خریدم نمیدونم سالمه یا نه
وصل میشه و ارتباط مشکلی نداره؟نقل قول:
متوجه نشدمنقل قول:
با یو اس بی بدون مشکل وصل میشه
چراق یو اس بیم روشن میشه
ولی با لن وصل نمیشه چراق لنم چند ثانیه اول روشن میشه بعدش خاموش میشه چراق لن باید روشن بمونه مگه نه؟
گفتی کابل رو تازه عوض کردی!نقل قول:
پس فرض رو برای این میگیریم که کابل سالمه
دقیق نیمشه گفت مودم مشکل داره
ولی ریست کردن و تنظیم دوباره هم بد نیست!
البته مراقب باشید برای تنظیم بتونید وارد مودم بشید
می تونید؟
دقیقا دوستم هم همین مشکل رو داره یعنی از طریق کابل لن رو مودم وصل میشه ولی نمیتونه به صورت pppoe یا بریچ pppoe کانک بشه فقط و فقط میتونه از طریق یو اس بی میتونه با کانکشن کانکت بشه.ولی این هم بگم که میتونه از طریق کابل لن وارد مودم بشه با آی پی مودم.نقل قول:
الان من چیکار کنم؟
ریسیت کردن بلد نیستم
کجا ببرم؟ ببرم تعمیراتی یا ببرم شرکت پارس انلاین برام اوکیش کنن؟
برای ریست کردن مودم باید در حالی که مودم روشنه دکمه کوچیک پشت مودم چند ثانیه نگه دارین تا چراغ های مودم خاموش و روشن بشه.نقل قول:
بعدش باید دوباره مودم کانفیگ کنین.
اگر فکر میکنین نمیتونین بدین پازس انلاین براتون انجام بده.
Sent from my HUAWEI G700-U10
موقع استفاده از گوشی حتما باید کامپیوتر هم روشن باشه ؟یا مودم فقط روشن باشه؟ببخشید مبتدیم.می خوام مودم بیسم بگیرم
تا جایی که من دیدم اگر به صورت PPPOE تنظیم کنید نیاز نیستنقل قول:
خاصیت این مودم ها همینه
در صورتی که مودم به صورت بریج کانفیگ شده باشه و سیستم اول به عنوان گیت وی برای سیستم دوم تنظیم شده باشه نیاز هست سیستم اول روشن باشه ولی اگر به صورت PPPOE کانفیگ شده باشه نیاز نیست.نقل قول:
سلام
آيا ميشه براي تقويت وايرلس خونه از دوتا مودم روي يك خط تلفن استفاده كرد؟
فك كنم يكي از مودم هارو بايد به روتر تبديل كنم
هر دوتا مودم 4 پورت وايرلس هست
چه جوري ميتونم يكيشو به روتر تبديل كنم ؟
ایا همه لپ تاپا کارت شبکه دارن؟
نکنه لپ تاپه کارت شبکه نداره؟
من که تا حالا ندیدم لپ تاپی کارت شبکه نداشته باشهنقل قول:
ولی برای اطمینان می تونید قبل از خرید لپ تاپ مشخصاتش رو ببینید که حداقل با امکانات لپ تاپی که می خواهید خریداری کنید بیشتر آشنا شید
Update Counter : 32261
Modulation : G.Dmt
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 2903897
Lan Rx : 2175296
ADSL Tx : 69296
ADSL Rx : 123690
CRC Down : 15
CRC Up : 1189
FEC Down : 486
FEC Up : 31808
HEC Down : 7155
HEC Up : 13
SNR Up : 7.0
SNR Down : 9.0
Line Attenuation Up : 23.5
Line Attenuation Down : 47.5
Data Rate Up : 896
Data Rate Down : 6752
وضعیت من چطوره چرا خط 8 مگ من اینطوری آپ شده
سر خط چک کن ببین اس ان ار دان استریم و آپ استریمت بازم کم هست؟ بعد زنگ بزن پشتیبانی تا سرعت بسته شده روی خطت را کم کنن الان وضعیت خطت افتضاح هستنقل قول:
یه سوال فنی
آی پی دستی چی وارد کنم تا تنظیمات مودم مشکل نداشته باشه ؟؟
تو بخش تنظیمات آی پی اینو میزنم
192.168.1.43
255.255.255.0
192.168.1.1
به اینترنت کانکت میشم ولی مشکل اینجاست با این تنظیمات وارد تنظیمات مودم نمیتونم بشم (( 192.168.1.1 که میزنم ))
ولی وقتی تنظیمات آی پی رو در حالت دیفالت میزارم (( یعنی غیر فعال میکنم ))
وارد تنظیمات مودم میشه ولی به اینترنت کانکت نمیشه !!
هر کدوم یه مشکل داره !!
دقیق چی باید بزنم ؟؟
هر چی میزنم یه جای کار میلنگه !!!
دیگه اعصاب نمونده واسم
خیلی بد کانکت میشه !!! :n23:
سلام دوستان ...
یک مودم خوب می خوام که 4 تا سیستم بصورت وایرلس بهش وصل بشن و قطع نشه ( در واقع فقط قدرت وایرلسش مهمه برام که هنگ نکنه و ارتباط کابلی با مودم ندارم )
چون مودمی که الان خودم دارم 2 تا دستگاه که بهش کانکت میشن قطع میشه و چراغ های مودم کم نور میشن !
یک مارک و مدل خوب رو اگه معرفی کنید ممنون میشم :n16:
برای خودتون شبکه درست کردید ؟ یا فقط یه نفری از نت استفاده میکنید ؟؟نقل قول:
برای هر 2 این حالت اصلا تو حالت عادی نیازی نیست که IP ست کنید !!! کار مسیر دهی رو خود مومتون انجام میده براتون!!! تنظیمات کارت شبکه رو به حالت اول برگردونید و از نت استفاده کنید
سلام.وقتی میخام پسورد و یوزر را عوض کنم دکمه save را میزنم این صفحه میاد .کلا هر بار توی تنظیمات میخام برم یه همچین اروری میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dlink 2730
دوستان وضعیت خط منو یه ببرسی کنید
SNR Margin
:
34.9 27.0 db
Line Attenuation
:
21.4 11.4 db
Data Rate
:
3072 509 kbps
Max Rate
:
21788 1146 kbps
CRC
:
0 0
سمت چپ اپلود سمت راست دانلود یعنی همون upstream و downstream
مودم رو ریست کن ببین درست میشه !!!نقل قول:
اگر نشد فریمورش رو آپ دیت کن شاید درست شد
خطت خیلی عالیه !!! تا 21 مگ دانلود رو ساپورت میکنه !!!نقل قول:
خونتون هم نزدیک مرکز مخابراتی هستش و این عالیه
سلام بچه ها .نظرتون راجع به مودم tp-link8961 nd چیه؟دو تا انتن داره.شنیدم بردش قویه.داغ هم نمی کنه.جوابمو سریع بدید ممنون می شم فردا می خوام بخرم.مثل اینکه 4 تا پورت داره.من هم واسه خون می خوام.پرت زیاد واسم مهم نیست.اما برش واسم خیلی مهمه.adsl مخابرات هم ساپورت می کنه دیگه؟؟؟
سلامنقل قول:
یادمه منم برای تنظیم مودمم بعضی از مواقع این صفحه می یومد
با مرورگر دیگه امتحان کن
دوستان بهترین مودمی وایرلس که میشه الان از بازار ایران خرید زیر 200 تومان چیه؟
البته امتحان پس داده باشه
مودم های زیادی میشه پیدا کرد !!! مثل لینکسیس و ودافون و...نقل قول:
همین الان لینکسیس دارم و Tplink از Tplink خیلی راضیم ولی از لینکسیس به هیچ وجه نه و میخوام یکی به جاش بخرم
اگر مدل اسم ببرید ممنون میشم
برای هزینه بالا زاکسل پیشنهاد میدمنقل قول:
والا من همیشه تعریف مودم هارو دیده و شنیده بودم که فلان مودم فلان برد رو داره و ... ولی اخیرا خودم یه مودم G net خریدم که واقعا قدرت انتن دهیش ادمو انگشت به دهن میکنه !!! :دی با اینکع قیمتشم 70 تومنه ×××نقل قول:
ولی برای هزینه زیر 200 تومن میشه از مودم های با 2 انتن هم استفاده کرد !!!
در کل انتن دهی مودم وایرلس بستگی به محیز داره و باید مودم های وایرلس و وایمکس کم کم 1 متر از سطح زمین بالاتر باشن که انتن دهی بهتری داشته باشن
سلام....
یه مشکل عجیب پیدا کردم:
امروز برای دومین روز پیاپی اینترنت قطع شد! ولی چراغ ADSL روشن بود! :|
خلاصه، بعد از چند ساعت ور رفن باهاش متوجه شدم اگر مودم رو ریست کنم و با کانکشن وصل بشم، مشکلی نداره!
ولی اگر مودم رو کانفیگ کنم، نه با کانکشن و نه با وایرلس وصل نمیشه! :|
درضمن، متاسفانه با ریستارت کردن مودم، تنظیماتش هم میپره!! و باید دوباره کانفیگش کنم... البته همهی تنظیمات نمیپره و صرفا تنظیمات بخش INternet میپره که از اون قسمت هم VPIو VCI تغییر میکنن و هیچ رقمه هم درست بشو نیستن :(...
به نظرتون باید چیکار بکنم من الان؟ نه میشه مودم رو ریستارت کرد، نه میشه همنیجوری کانکشنی نگهش داشت کلی کار دارم که باید با لپتاپ انجام بدم و گوشیم رو وصل بکنم و اینا و این مسئله داره اعصابم رو خورد میکنه :(
مودمم هم تیپی لینک میباشه...
والا شما یه جوری نوشتید که ذهن من هزار راه رفت :دینقل قول:
لطفا یکم واضح تر بگو :دی
بله خوب ازاول! :
اقا، مودم رو ریست(اون دکمههه رو میگیریم 10 ثانیه!) میکنم بعد کانفیگش میکنم ولی کار نمیکنه.... نه با کانکشن و نه با وایرلس و نه خودکار سیستم رو وصل میکنه!! اصلا وصل نمیشه به نت...
حالا، اگر ریست کنم مودم رو ولی کانفیگش نکنم، میتونم با کانکشن وصل بشم...(حالت بریج!)...
حالا، مشکل دیگه ام اینه که اگر مودم رو کانفیگ بکنم، بعد خاموش و روشنش کنم مودم رو، تنظیمات VPI و VCI میپره و باید از نو تنظیمشون کنم :(
برای مورد اول وقتی مودم رو میخواید تنظیم کنید یه گزینه هست با این مضمون : Default Gateway اون رو باید روی eanable بذارید !!! شاید با این مورد درست بشهنقل قول:
برای مورد دوم هم باز احتمال دلیل بالا رو میدم یا اینکه ISp شما مک ایدی رو قفل کرده روی بریج و نمیتونید با PPPoe وصل بشید که باید مطمئن بشید که ISp مک رو قفل کرده
در مورد سوم هم فریمور مودم رو در صورت موجود بودن آپ کنید به احتمال زیاد مشکل رفع میشه
چطوری انجام میشه این کار؟ :|نقل قول:
در مورد سوم هم فریمور مودم رو در صورت موجود بودن آپ کنید به احتمال زیاد مشکل رفع میشه
متاسفانه اون دیفالت روت (گیت وی) کار نکرد برام :|....
خدا بده برکت به گوگل :| :n02:نقل قول:
برو سایت سازنده مودم و مودم خودت رو پیدا کن اگه براش فریم ویر جدید موجود باشه دانلود کن بعد از طریق مودم اون فایل دانلود شده رو بده به مودم و...