از صفحه کاربریم درخواست سرویس 1مگ میدم وارد سایت بانک برای پرداخت نمیشه و میگه باید مدارک بدید (کارت دانشجویی رو تحویل دادم و 512هم اینترنتی پرداخت کردم) حالا چی کنم اینترنتی نمیشه؟
Printable View
از صفحه کاربریم درخواست سرویس 1مگ میدم وارد سایت بانک برای پرداخت نمیشه و میگه باید مدارک بدید (کارت دانشجویی رو تحویل دادم و 512هم اینترنتی پرداخت کردم) حالا چی کنم اینترنتی نمیشه؟
باید حضوری پرداخت و تمدید کنینقل قول:
اگه روز ثبت نام 2048 بگیری ولی ماه بعد 1024 شارژ کنی
بعدش نمیتونی از دوباره به 2048 برگردی
باگ نرم افزاری دارن
اگه از سرعت بالا به پایین تغییر سرویس بدی باید واسه رفتن به سرعت بالاتر از دوباره حضوری پرداخت کنی
:n27::n28:
چقدر مسخره 30خرداد دوره ام تموم میشه میخوام 1مگ بگیرم شما چی میکنی؟(اگه سرعت همینجوری باقی بمونه)نقل قول:
حقیقتش به من که گفت تا 1 ماه دیگه 100 در صد اوکی می شهنقل قول:
که من بهش گفتم اگه اوکی نشه من و حدود 100 تا از دو.ستام با هم حمع می کنیم
بعدش گفت نه ما خوشحال می شیم به شما خدمت کنیم از این حرفا
البته حقیقتش منم بدم نمی یاد برم رو 1 مگ چون شرکت هستم مشکلی هم ندارم هر چی بخوام بهم می دن ولی همون 512 لا اون سرعت 180 تا 190 برام عالی بود
در کل اگه رفتم رو 1 مگ بهت خبر می دم که اگه اوکی بود شما هم بیا رو 1 مگ
آقا نیما اون موقعی که 512 سرعت بالا بود شما 1 مگ داشتی ؟؟؟ اون موقع سرعتت چقدر بود ؟نقل قول:
من فعلا نمیدونمنقل قول:
اگه سرعت بالا نرفت و حداقل استاندارد شد
1 یا 2 ماه 1024 نامحدود میگیرم همه دانلود ها رو انجام میدم
بعدش 512 میگیرم و استفاده میکنم :n02:
قبلا سرعت 125 تا 135 بودش نوسان داشت واقعی بودش . یک مدتی هستش از اون حالت خارج شده که شده 205 همین رنج .
512 تا حالا نداشتم .
نقل قول:
1 مگ محدود
شبانه دقیقا نصف میشه سرعت ...:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون داداش من تا اخر این ماه صبر میکنم چون واقعا خسته شدم از هرچی دانلود زده شدمنقل قول:
تمام فعالیت دانلودم رو قطع کردن :n02: و انگیزه رو ازم گزفتن :n02:نقل قول:
به محض اینکه سرعت خوب شد یه بلایی سرشون میارم تا آخر عمر یادشون نره :n09::n10::n02:
مث سابق دیگه فکر نکنم بشه من که منتظرم برم رو 1مگ:n02:نقل قول:
اگه سرعت استاندارد بشه خوبهنقل قول:
احتمالا در بدترین شرایط استاندارد میکنن
بعد لیست دانلود رو پر میکنم و 2048 نامحدود میگیرم
روزی 20 گیگ دانلود میشه کرد :n02:
ماهی میشه 600 گیگ :n02:
بعدا یادشون میاد دیگه از این غلطا نکنن:n02:
پشتیبانی محترم اندیشه سبز خزر مشکل این دوست ما را حل کنید.چرا شب سرعت نصف می کنید .؟نقل قول:
مشت محکم بر دهان استکبار:n24:نقل قول:
شب میشه گوشت تموم میکنن مجبورن کباب نصفه بدن :n08:نقل قول:
12 شب به بعد >>> مشترک گرامی چلوکباب نداریم لطفا سفارش ندید :n02: نیمرو بدم خدمتتون ؟؟ :n08:
:n08:
1024 نامحدود
مجدد درست شد گویا اینها با خودشون خود درگیری دارن
:n18:
نعیم جان حال من 512 نامحدودی رو نگیر:n28: ای خدا چرا اخه مخابرات اینجوریه:n03:نقل قول:
آقا اگه مشکل دوستان دانلود فیلم و از این چیزا هست چرا فیلم هایی رو که داریم به اشتراک نمی زاریم
به جای اینکه دانلود کنیم داشته هامون رو به اشتراک بزرایم
اینجوری بهتره که :n11:
خوده رشت هستید یا شهرستان ؟ خط چند هستی ؟ باید راحت 80 تا 100 دانلود کنی
نقل قول:
رشت هستم خط 3 این مشکل برای همه کاربرای 512 هست که تقریبا 2هفته ای هست از 120-130 رسیده به زیر40نقل قول:
آخه امکان داره ؟ همه ایی که 512 داشتن ؟ از حد نرمالش هم کمتر ؟
برای من خراب مبشه ولی بعد از یک روز یا 8 ساعت بازم عادی میشه .
بله تو صفحات قبلی همه بچه ها این مسئله رو گفتن و باپشتیبانی حرف زدم گفتن برطرف میشه و داریم استاندارد سازی میکنیم که سرعت واقعیش قاعدتا60باید باشهنقل قول:
تعرفه ات چیه؟ (سرعت و حجم)نقل قول:
ماهی چند میدید ؟ و از کدوم isp می گیرید؟
عالیه!! :n04: (من 256 نامحدود داره با ماهی 28 تومن | از اندیشه سبز خزر سرعت دانلود 10 تا 25 البته بالای 20 کم میره! و با timeout های فراوان!!)
مخابرات 2020 دارم اون موقع گرفتیم اسمی از ضحی کیش نبودش الان اینجوری اسمشو کردن .
شاید برای دوستانی پورت جدید ضحی کیش گرفتن افت سرعت داشتن ؟ نمیدونم شاید هم یکی شده ر دوتا از کار اینها نمیشه سر در اورد .
من 1024 نامحدود دارم ماهی 45150 هستش .
نقل قول:
با سلام به دوست عزیز.نقل قول:
شما باید خارج از شهر رشت باشید چون در شهر رشت سرعت 45 تا 50 است.برای سرویس 256 نامحدود.
ولی زیاد نگران نباشید .نماینده محترم شرکت اندیشه سبز خزر در اینجا عضو هستند و مشکل شما را حل می کنند.:n09:
ایشون سرویس اندیشه سبز خزر را تشبیه کردن به چلو کباب ولی فکر کنم بنده های خدا ته مونده غذای رشتی ها را ارسال می کنند به شهرستانی ها.
دوست عزیز نمیدونم از این جریان اطلاع دارید یا نه/ فکر نکنید من به شهرستانی بی احترامی کردم کسانی که در موضوع های تایپک شرکت کردن گفته های بنده را به خوبی درک می کنند.بنده فقط می خوام ایشون اعلام کنند چرا بین شهر رشت و سایر شهرستان ها تبعیض قائل میشند.
:n09::n09::n09:نقل قول:
گیر دادیااا
آی خونه دار و بچه دار بشقاب و بردار و بیار :n02:نقل قول:
ولی زیاد نگران نباشید .نماینده محترم شرکت اندیشه سبز خزر در اینجا عضو هستند و مشکل شما را حل می کنند.:n09:
چلوکباب پرسی 3 تومان :n08:
512 محدود .شاتل مرکز 5
سرعت دانلود عالیه! اگر هم در ساعت رایگان شب دانلود کنم متوسط 4 گیگ دانلود میشه تا صبح .اما با پینگ شدیدا مشکل دارم . 1 ماهه بازی آنلاینم تعطیله!
بچه های بتلفیلد باز یه آماری بدن بگن که چجوریاست وضعیتشون؟ میتونن تو سرور روسیه بدون مشکل بازی کنن؟ من پینگم بیشتر از 1 ماهه رفته بالای 300 تو سرور روسیه.
نقل قول:
سلام
ببخشید پابرهنه میپرم وسط
اون رفیقمون یه ادعای کذبی کرد شما دیگه بیخیالش بشید
موفق و موید باشید
پینگ با روسیه 120-130 با اروپا مخصوصا آلمان زیر 100 یا حداکثر 110 , با آمریکا 170-180نقل قول:
اندیشه محدود مرکز 7
من شاتل رو بخاطر همین پینگ بالا جمع آوری کردم
این هم سند و مدرک :n02:
اینم روسیه اختصاصی
دلیلش چیه به نظرتون؟ چرا سرعت انقدر خوبه اما پینگ بالاست؟ سرعت تو 24 ساعت زیر 200 نمیاد! بچه هایی که تخصص دارن لطفا نظر بدن . از پشتیبانی پرسیدم جواب قانع کنندهای نگرفتم! :n15:
حاجی ما میشناسیمت تو bf3 . این کارا چیه، شما حرفت برا ما سندهنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم دلیل پینگ بالای شاتل چیه بارها هم پرسیدم ازشون ولی نمیدونستن
محتوای مخفی: تاپیک به بیراهه نره
bf3نقل قول:
my profile:
1 مگ محدوددددددددددددددددد :n03: :
شاتل هنوز شبانه محدود میکنه ؟نقل قول:
آره اما زیر 25 گیگ در یک ماه اتفاقی نمیوفته. من تا حالا کلا 1 بار FUP شدم که اونم 30 گیگ دانلود رایگان داشتم. اونم اگه یه هفته دانلود نکنی شبونه معمولا از FUP خارج میشه.نقل قول: