قلعه نویی: خودم فیروز خان را روی نیمکت صبا می نشانم :21::31:
قلعه نویی: خودم فیروز خان را روی نیمکت صبا می نشانم :21::31:
دمتون گرم بچه ها هرچی خبر می خونی به تهش نمیرسی
چون الان خبر می گذارند صفحات خیلی جابجا میشه و ممکنه نتونسته باشم تمام پیشبینی ها را ثبت کنم!نقل قول:
این تنها پیشبینی بود که دیدم اگه کسی پیشبینی کرده (همین چند ساعت اخیر) بگه.
لیست کسانی که تا حالا پیشبینی کردند
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3404919&postcount=16701
واعظ آشتیانی: قهرمانی استقلال در هر سه جام، دور از دسترس نیست
مدیر عامل باشگاه استقلال تهران، قهرمانی این تیم در هر سه جام (لیگ برتر، جام حذفی و باشگاههای آسیا) را دور از دسترس ندانست و افزود: چنانچه همین روند ادامه پیدا كند و حوادث غیر قابل پیش بینی در فوتبال اتفاق نیافتد، استقلال در هرسه جام مدعی قهرمانی است.
امیر رضا واعظ آشتیانی در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، با بیان این مطلب درخصوص تكمیل شدن فهرست استقلال برای حضور پر قدرت در لیگ قهرمانان آسیا، گفت: فهرست كادر فنی و بازیكنان تیم استقلال را برای ارسال به كنفدراسیون آسیا به فدراسیون فوتبال تحویل داده ایم.
آشتیانی با بیان اینكه در مهلت مقرر این فهرست را تكمیل و به فدراسیون ارسال كردهایم و به طور یقین فدراسیون نیز پس از انجام مكاتبات اداری و مسایلی از این دست این فهرست را به afcارسال خواهد كرد به تمامی هواداران این باشگاه اطمینان داد كه استقلال درسال جاری در این خصوص با هیچ مشكلی مواجه نخواهد شد.
وی درمورد مسایل و مشكلات مالی این تیم نیز گفت: همه تیمهای حاضر در لیگ برتر فوتبال ایران با مشكلات مالی كم و بیش دست و پنجه نرم میكنند و ما نیز از این امر مستثنی نیستیم كه در همین رابطه برای رفع این مشكل،برای عقد قرارداد با یك حمایتكننده جدید مالی به توافق رسیده ایم.
مدیر عامل استقلال اظهار داشت: در بازی با برق شیراز لوگوی حمایتكننده مالی جدید این تیم در پشت پیراهن استقلال نقش بسته بود و از این پس استقلال با این حامی مالی همكاری خواهد كرد.
آشتیانی مبلغ قرار داد استقلال با این حمایتكننده مالی را ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون ریال عنوان كرد و افزود: البته طبق توافقی كه به امضای طرفین رسیده است این مبلغ تا پایان فصل در اختیار باشگاه قرار خواهد گرفت.
وی در مورد روند موفقیتهای تیم استقلال نیز گفت: خوشبختانه استقلال روند رو به رشدی را دنبال و بازیهای تماشاگر پسندی را به معرض نمایش می گذارد كه این مساله رضایت مندی هواداران را نیز در پی داشته است.
واعظ آشتیانی وضعیت فنی تیم را خوب توصیف و با ابراز رضایت از عملكرد كادر فنی، افزود: مربیان استقلال خوب عمل میكنند، نكات لازم را به بازیكنان منتقل كرده و بازیكنان نیز از سوی دیگر برای كسب نتیجه مناسب،در زمین خوب فوتبال بازی میكنند و تمام تلاش خود را بكار میگیرند.
واعظ درعین حال از جمع كردن حاشیههای این تیم با تكیه بر كار فرهنگی خبر داد و افزود: حاشیههای این تیم بزرگ را با مدیریت صحیح فرهنگی جمع كرده ایم به طوریكه تیم استقلال درحال حاضر كمترین حاشیه را دارد.
وی دراین ارتباط به برقراری تعاملی دوسویه با بازیكنان اشاره و تصریح كرد: بازیكنان استقلال به دلیل اینكه هم اینك در كورس قهرمانی قرار دارند باید بیشتر مراقب كارها و اظهارات خود باشند تا تیم به حاشیه نرود از اینرو نكات لازم را در جلسات مختلف به آنان گوشزد میكنیم كه مورد پذیرش هم قرار میگیرد.
وی هماهنگی بازیكنان را دراین مورد بسیار مطلوب ارزیابی كرد و آن را ستود به اعتقاد مدیر عامل باشگاه استقلال، علت اصلی موفقیت استقلال به هماهنگی مجموعه این باشگاه با یكدیگر باز میگردد نه چیز دیگر.
تحریم حضور فوتبالیستها در برنامه های صدا و سیما تکذیب شد.
معاون سازمان و رییس مرکز توسعه ورزش قهرمانی، با تکذیب خبر منتشر شده درباره این که سازمان تربیت بدنی از اهالی فوتبال خواسته که در برخی برنامههای ورزشی شرکت نکنند گفت: به نظر می رسد سازمانهای صدا وسیما و تربیت بدنی که از اجزای نظام جمهوری اسلامی ایران هستند با تعامل مسایل خود را حل می کنند و اجازه سوء استفاده برخی از افراد را نخواهند داد.
کیومرث هاشمی با بیان این که متاسفانه بحثهای کارشناسی و برخی مسائل مطرح شده میان مسئولان یکی از فدراسیونهای ورزشی و سازمان صدا و سیما محملی برای افراد مغرضی شده است که از آب گل آلود ماهی بگیرند و بغض و کینه خود را آشکار نمایند گفت: سازمان صداوسیما به عنوان رسانه ملی همواره یار و یاور ورزش کشور بوده و نقشی انکارناپذیر در رشد و توسعه ورزش داشته است و سازمان تربیت بدنی همواره قدردان زحمات مدیران رسانه ملی بوده و در طی سه سال گذشته تعامل کاملی میان این دو سازمان بزرگ برقرار بوده است، اما مطرح شدن برخی مسائل از سوی بخشی از جامعه ورزش و تلاش برای اصلاح برخی رویه ها، زمینه ای را فراهم نمود تا افرادی با برنامه ریزی به سوء استفاده از آن پرداخته و موضوعی کاملا کارشناسی و اختلاف نظر عادی را به مسایلی خارج از حیطه ورزش و رسانه منتسب نموده و از این فضا برای تخریب و تضعیف هر دو سازمان استفاده نماید.
معاون سازمان تربیت بدنی با بیان این که طی روزهای گذشته در جلسات مدیران دو سازمان دغدغه های طرفین مطرح و با بحث و تبادل نظر به نتایج بسیار خوبی در حل و فصل مسایل رسیده ایم، افزود: قطعا جامعه ورزش کشور همانگونه که با همه وجود در راستای توسعه ورزش و کسب افتخار برای میهن عزیز تلاش می کند پذیرای نظرات و انتقادات کارشناسان دلسوز بوده، هست، خواهد بود و اصولا بر خلاف برداشتهای اشتباه و اظهارنظرهای غلط روزهای گذشته، در مسیر تقابل با هیچ رسانه ای گام بر نمی دارد.در عین حال سازمان تربیت بدنی به عنوان متولی ورزش کشور صیانت از حقوق خانواده بزرگ ورزش و پاسداری و مراقبت از فضای فرهنگی ورزش را وظیفه خود دانسته و در این راه از تلاش برای از بین بردن برخی موانع در پیشرفت فرهنگی ورزش فروگذار نخواهد کرد.
هاشمی افزود: قطعا افرادی که این روزها در صدد سوء استفاده از برخی مباحث مطرح شده هستند بدانند که سازمان های صداوسیما و تربیت بدنی در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با تعامل و همکاری گام برمی دارند و اجازه سوء استفاده را به این افراد نخواهند داد.
گفت و گو
زریبافان: پروژه نیمه تمام تكمیل مى شود
براى ساخت ورزشگاه استقلال با على آبادى مذاكره مى كنم
ایران ورزشى- یكى از زیباترین و دلچسب ترین شعارهاى یك مدیر باشگاهى در فوتبال ایران وعده ساخت مجموعه اى مجهز به عنوان ورزشگاه اختصاصى آن باشگاه است. در فوتبال ایران طى چند سال اخیر اندك باشگاه هایى بودند كه از این مزیت سود برده اند و مابقى مدیران تنها به بیان وعده بسنده كرد. على فتح الله زاده یكى از افرادى بود كه وعده ساخت چنین مجموعه اى را به هوادارانش داد كه به دلیل عدم حضور بلندمدت در كرسى مدیرعاملى هرگز نتوانست این رؤیا را عملى كند اما رییس مجمع باشگاه استقلال اعتقاد دارد این اتفاق باید صورت بگیرد هرچند كه مشكلات بسیارى براى عملى شدن این موضوع در حال حاضر وجود دارد. مسعود زریبافان با اشاره به مشكل عمده زمین مربوط براى ساخت و ساز پروژه توضیح داد: باشگاه استقلال به منظور تسریع فعالیت هاى عمرانى براى احداث ورزشگاه بزرگ استقلال در مجاورت ورزشگاه آزادى، نیاز به اعتبارات مالى مناسب دارد كه مقررشده بخشى از این اعتبارات توسط سازمان تربیت بدنى و بخشى نیز از طریق جذب سرمایه گذارى خصوصى توسط باشگاه تأمین شود. وى در ادامه توضیح داد: براى جذب سرمایه گذار خصوصى باید نوع مالكیت باشگاه از وضعیت دولتى خارج شود و استقلال به نام یك باشگاه ثبت شود تا از این طریق بتوانیم درجهت جذب سرمایه گذار خصوصى یا حامیان مالى مناسب اقدام كنیم. رییس مجمع باشگاه استقلال با اشاره به اینكه براى تغییر مالكیت باشگاه صحبت هاى مقدماتى با رییس سازمان تربیت بدنى انجام شده است، ادامه داد: در این زمینه با مهندس على آبادى درخصوص انتقال باشگاه یا معرفى سرمایه گذار مناسب صحبت كرده ام و امیدوارم با درنظر گرفتن تمامى جوانب امر بتوانیم راهكارى اجرایى براى حل این مشكل پیدا كنیم.رییس مجمع باشگاه استقلال برخوردارى این باشگاه از ورزشگاه اختصاصى را گامى مهم در جهت دستیابى به شخصیت باشگاهى براى استقلال عنوان كرد: داشتن ورزشگاه هاى اختصاصى همواره جزو آرزوهاى دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس بوده كه امیدوارم با برنامه هاى عمرانى دولت این آرزوى دیرینه تحقق یابد و این دو باشگاه پرطرفدار آسیا بتوانند به لحاظ امكانات سخت افزارى به استانداردهاى لازم براى باشگاهدارى دست یابند. زریبافان با بیان اینكه سازمان نگاه یكسانى از نظر تقسیم اعتبارات و امكانات بین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دارد، تصریح كرد: تاكنون سازمان در تمامى زمینه ها عدالت را بین این دو باشگاه برقرار كرده و شاید در مقاطعى این كمك ها سریع تر در اختیار یك باشگاه قرار گرفته باشد اما در نهایت تفاوتى در نوع و میزان آن وجود نداشته كه عدالت محورى سازمان در این زمینه قابل تقدیر است.
گزارش تمرین استقلال
قلعه نویی بازیکنان را ممنوع المصاحبه و تهدید به جریمه کرد
تمرین روز گذشته استقلال پس از یک روز تعطیلی راس ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.
قلعه نویی استقلالی ها را ممنوع المصاحبه کرد
پیش از شروع تمرین، سرمربی استقلال مطابق همیشه شاگردانش را به گوشه ای فرا خواند و با آنها به صحبت پرداخت. قلعه نویی خطاب به استقلالی ها گفت: بازی مقابل صبا سخت و حساس است. در باد پیروزی مقابل برق نخوابید و تمام فکر و ذکر خود را معطوف به بازی شنبه کنید. هیچ یک از شما حق مصاحبه کردن را ندارید. نمی خواهم قبل از بازی به کری خوانی مشغول شوید. فقط به خوبی تمرین کنید تا با آمادگی به مصاف صبا برویم.
سوال هواداران از واعظی
مدیرعامل استقلال با حضور خود در محل تمرین باعث شد تا تماشاگران به تشویق وی بپردازند. هواداران حاضر در دستگردی که چیزی حدود ۵۰۰ ، ۶۰۰ نفر بودند از واعظی خواستند تا در جمع آنها حضور پیدا کند. با حاضر شدن مدیرعامل در جمع تماشاگران همه از او وضعیت عنایتی را جویا شدند که آشتیانی در پاسخ به سوال آنها گفت پول کافی را جهت جذب این بازیکن نداریم.
روانخواه ۶۰ دقیقه دوید
هافبک مصدوم استقلال در ۳ نوبت ۲۰ دقیقه ای به دویدن دور زمین مشغول شد. روانخواه پس از دویدن تحت نظر دکتر نوروزی با کشش های مخصوص تمرینات قدرتی کرد تا به مرور خود را برای به میدان رفتن آماده کند.
تعجب بازیکنان خارجی
تعدادی از هواداران استقلال با آوردن گوسفند سر تمرین و قربانی کردن آن،
برای تیمشان آرزوی موفقیت کردند. با قربانی کردن گوسفند بازیکنان آبی پوش به سمت آن رفتند و با رد شدن از خون ریخته آن به دنبال دوری از چشم زخم شدند. در این بین ۲ بازیکن خارجی استقلال با نگاهی تعجب انگیز تنها نظاره گر کار آنها بودند. جان واریو و رینالدو بدون رفتن به سمت قربانی از استقلالی ها می پرسیدند این کارها برای چیست.
۳ استقلالی غایب بودند
تمرین دیروز استقلال ۳ غایب داشت. پژمان منتظری و ابراهیم تقی پور به دلیل آسیب دیدگی در تمرین حاضر نشدند، آرش برهانی هم که در بازی مقابل صبا به دلیل محرومیت غایب است، ترجیح داد دیروز در تمرین شرکت نکند، البته غیبت برهانی باعث ناراحتی چند تن از همبازیانش شده بود. آنها می گفتند اینکه آرش محروم است دلیل نمی شود که در تمرینات حاضر شود.
تشویق سیاوش
تماشاگران استقلالی جدا از تشویق تمام بازیکنان آبی پوش، بیشتر از همه به تشویق سیاوش اکبرپور پرداختند. دیروز تولد اکبرپور بود تا همین امر بهانه ای برای تماشاگران حاضر در دستگردی باشد. آنها با فریاد «سیاوش تولدت مبارک» به مهاجم گلزن استقلال تولدش را تبریک گفتند.
استقلالی ها تهدید به جریمه شدند
قلعه نویی تاکید ویژه ای روی چهارچوب شناسی مهاجمان تیمش داشت. به همین علت امیر به هنگام تمرین شوتزنی استقلالی ها خطاب به آنها گفت: هر که ضربه اش خارج از چهارچوب نباشد جریمه می شود. پس از دستور قلعه نویی استقلالی ها با دقت بیشتری به توپ ضربه زدند.
شرح تمرین
تمرین دیروز استقلال با دویدن دور زمین آغاز شد. پس از آن با قرار دادن مانع های کوتاه در زمین کارهای تاکتیکی دنبال شد. سانتر از جناحین و پاسکاری در عمق از دیگر برنامه های استقلالی ها بود.
سر امیرآبادی شکست
پیستون استقلال دچار مصدومیت شد. مهدی امیرآبادی در پایان تمرین دیروز تیمش طی برخورد با یکی از بازیکنان آبی پوش دچار آسیب دیدگی از ناحیه سر شد تا از دستگردی راهی بیمارستان آتیه شود. به دلیل ضربه شدید وارده، سر این بازیکن ۵ بخیه خورده که البته به گفته پزشکان، امیرآبادی مشکلی برای به میدان رفتن مقابل صبای قم نخواهد داشت.
قابلی نداشت علیرضا جان ما اخبارو میزارم ایشالا بچه ها خوششون بیاد:10:نقل قول:
پیروز قربانی: خودم تشخیص می دهم به سمت نیمکت صبا بروم یا نه!
پیروز قربانی کاپیتان استقلال از انگیزه های خاصی برای رویارویی با فیروز کریمی سرمربی فعلی صبا برخوردار است.
• شرایط تمرینات بعد از پیروزی مقابل برق چطور است؟
- از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی به سر می برم. خوشبختانه برد خوبی مقابل برق به دست آوردیم که باعث شد با روحیه بیشتری به مصاف صبا برویم.
• انتظار برد پرگل مقابل برق را داشتید؟
- بله، ما در نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم. به علاوه ۴ گل، موقعیت های فراوان گلزنی باز هم داشتیم که استفاده نکردیم.
• بازی با صبا را چگونه ارزیابی می کنید؟
- این یک بازی معمولی است. رسانه ها آن را حساس کرده اند. ما برای حفظ صدرنشینی باید همه تیم ها را ببریم که یکی از آنها صبا است.
• می توانید شکست دور رفت را جبران کنید؟
- ما در دور رفت هم نباید می باختیم اما شما مطمئن باشید ۳ امتیاز را کسب خواهیم کرد.
• تقابل با فیروز کریمی چه حسی دارد؟
- نظری ندارم. مربی قبلی استقلال بوده و احترامش واجب است.
• قلعه نویی گفته همه بازیکنان باید به سمت نیمکت صبا بروند؟
- راست گفته اند. به هر حال ایشان برای استقلال زحمت کشیده اند.
• شما چطور، می روید؟
- خودم تشخیص می دهم که به سمت نیمکت صبا بروم یا نه. اگر صلاح بدانم می روم.
• حالا به نظر شما صلاح در چیست؟
- به احتمال فراوان می روم.
• به نظرتان ایشان روی نیمکت مقابل استقلال می نشیند؟
- به هر حال ایشان به عنوان سرمربی صبا باید هدایت تیم خود را در طول بازی بر عهده بگیرد.
نقل قول:
سینا جان شک نکن بچها حتما خوششون میاد..:40:
كادر فنى پاى شبكه الجزیره!
ایران ورزشى- پخش دیدار تیم هاى الاتحاد و النصر عربستان بهترین فرصت براى كادر فنى استقلال بود تا تیم الاتحاد را مورد آنالیز قرار دهند. شب گذشته از سرى مسابقات لیگ عربستان تیم الاتحاد میزبان النصر بود. پخش این دیدار از شبكه الجزیره سبب شد كه كادر فنى استقلال از طریق گروه آنالیز اقدام به ضبط این بازى كند تا روز گذشته مورد بررسى قرار گیرد. استقلال در اولین بازى خود در جام باشگاه هاى آسیا ۲۱ اسفند ماه به مصاف الاتحاد عربستان مى رود.
نظرى جویبارى:
طلب كریمى را پرداخت مى كنیم
سرپرست استقلال در خصوص راى كمیته انضباطى كه این باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ میلیون تومانى فیروز كرده است، مى گوید: «مشكلى براى پرداخت طلب آقافیروز نداریم.» جویبارى كه دیروز مورد تقدیر واعظ قرار گرفته بود در این باره مى گوید: «من در مورد مسائل ریز این موضوع اطلاع دقیقى ندارم ولى اگر كمیته انضباطى چنین حكمى داده است، باید طلب فیروز كریمى پرداخت شود و مشكلى در این زمینه وجود نخواهد داشت.» جویبارى بازى با صبا را حساس مى داند: «تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهیم داد چون استقلال در بهترین دوران خود قرار دارد و تیم ما فراتر از لیگ ایران فوتبال بازى مى كند.»نظرى جویبارى درمورد شانس قهرمانى استقلال مى گوید: «ما مدعى اول هستیم و تا آخرین هفته دوست نداریم صدر جدول را از دست بدهیم، در ضمن سپاهان حریف خطرناكى است و نباید به سادگى امتیاز از دست بدهیم البته تیم ما در دوران اوج قرار دارد و سیستم بازى استقلال كه تا الان ۵۰ گل به ثمر رسانده است، همان سیستمى است كه خیلى ها مى گفتند منسوخ شده است.»
روانخواه: اگر استقلالی هم نبودم باز می گفتم این تیم قهرمان می شود.
ا بازگشت امیدرضا روانخواه هافبک سرعتی استقلال به مستطیل سبز چیزی باقی نمانده است. او بیشتر علاقه مند است بازگشت دوباره اش به فوتبال در بازی دربی صورت بگیرد تا با گلزنی به پرسپولیس بتواند دوباره متولد شود.
• از وضعیت خودت بگو. شرایطت چطور است؟
- هر روز تحت نظر دکتر نوروزی به انجام تمرین می پردازم. به گفته دکتر نوروزی بهبودی ام خیلی سریع طی شد تا بتوانم هر چه زودتر برای استقلال به میدان بروم.
• روزهای سختی را سپری کردی تا امروز دوباره در جمع استقلالی ها
حاضر شدی؟
- دقیقاً همین طور است. برای یک فوتبالیست هیچ چیز بدتر از مصدومیت نیست. البته من آسیب دیدگی ام را روی حساب قسمت گذاشتم و هیچ وقت هم از این بابت ناراحت نشدم.
• اکثر فوتبالیست ها پس از طی کردن مصدومیت ۶ ماهه نمی توانند به آن بازیکن سابق تبدیل شوند. از این موضوع نمی ترسی؟
- نه، چون به خوبی از خودم شناخت دارم. می دانم که بیشتر از همیشه تمرین می کنم تا عقب افتادگی ام را جبران کنم. همه می دانند من مرد روزهای سخت هستم و هیچ وقت ناامید نمی شوم. همیشه یاد گرفته ام به خدا توکل کنم. الان هم با توکل به خدا برای به میدان رفتن با پیراهن استقلال لحظه شماری می کنم. حتی بر این عقیده هستم که می توانم بهتر از گذشته فوتبال بازی کنم.
• دلیل اینکه قلعه نویی اینقدر روانخواه را قبول دارد چیست؟ اینکه امیر تو را مثل پسر خودش می داند.
- قلعه نویی نسبت به من لطف دارند و من امیدوارم با بازگشتم بتوانم جواب خوبی های ایشان را بدهم. همیشه سعی کرده ام به نظر مربیانم احترام بگذارم و به دستورات آنها عمل کنم. هیچ وقت دوست ندارم به عنوان یک بازیکن بی انضباط و با حاشیه شناخته شوم. حاشیه در فوتبال من را اذیت می کند، بنابراین تمام سعی و تلاشم بر این است تا بازیکن با اخلاقی باشم.
• برای بازی در دربی امیدوار هستی؟
- دوست دارم در دربی بازی کنم اما اگر این بازی در بهمن ماه برگزار شود نمی توانم برای استقلال به میدان بروم. گل زدن به پرسپولیس در دور رفت با تولد من در استقلال همراه شد. به همین دلیل علاقمندم در بازی دربی به میدان بروم و با گل زدن به پرسپولیس بازگشت خوبی داشته باشم. من می خواهم دوباره متولد شوم.
• اگر دربی در بهمن ماه انجام بگیرد، امکان به میدان رفتن تو اصلاً وجود ندارد؟
- با توجه به اینکه دوران درمانم باید در طول ۶ ماه سپری شود بهمن ماه نمی توانم برای استقلال به میدان بروم. اگر چه روند بهبودی ام را سریع طی کردم اما برای جلوگیری از مصدومیت احتمالی و اطمینان از سلامتی اسفند ماه برای استقلال بازی می کنم.
• حتماً برای رسیدن آن روز لحظه شماری می کنی؟
- دقیقاً همین طور است. من این چند ماه را تنها به شوق به میدان رفتن دوباره با پیراهن استقلال سپری کردم. دوست دارم به محض به میدان رفتن برای استقلال اولین گلم را هم به ثمر برسانم تا ثابت کنم مصدومیت طولانی مدتم سبب افت من نشده است.
• استقلال این هفته مقابل صبا به میدان می رود. پیش بینی ات از این بازی چیست؟
- این بازی هم مثل بقیه دیدارها فقط ۳ امتیاز دارد. با توجه به آمادگی که از استقلال در بازی های گذشته دیدم، فکر می کنم بچه های ما ۳ امتیاز این بازی را به حساب خود واریز کنند. هر چند که نباید فراموش کرد صبا تیم خوب و خطرناکی است و واقعاً پیروزی بر این تیم به سادگی صورت نمی گیرد.
• فکر می کنی کدام تیم قهرمان پایان فصل شود؟
- اگر استقلالی هم نبودم باز می گفتم استقلال قهرمان می شود. خوشبختانه تیم ما به نسبت سایر تیم ها از قدرت و توانایی بیشتری برخوردار است. من فکر می کنم هیچ تیمی به جز استقلال پتانسیل قهرمانی را ندارد. البته در این بین تیم های ذوب آهن، سپاهان و پرسپولیس هم شانس قهرمانی را دارند.
آزموده را آزمودن خطاست
مخالفت با وزارت رفاه
آزموده را آزمودن خطاست. استقلالى ها كه یك بار حضور وزارت رفاه را در كنار تیم تجربه كردند و خاطره خوشى از این مسأله ندارند حاضر نیستند دوباره در كنار وزارت رفاه فعالیت كنند. به همین خاطر اعضاى هیات مدیره استقلال دوشنبه شب با طرح انتقال تیم به وزارت رفاه مخالفت كردند.
درخواست مهلت از فیروز كریمى
در آستانه بازى حساس استقلال - صباباترى، فیروز كریمى سرمربى صباباترى به خاطر طلب ۴۰ میلیونى خود از باشگاه استقلال شكایت كرد كه كمیته انضباطى نیز بعد از بررسى شكایت كریمى، باشگاه استقلال را موظف به پرداخت طلب سرمربى صبا كرد. به همین خاطر روز گذشته استقلالى ها با فیروز كریمى تماس گرفته و از او براى پرداخت طلبش مهلت خواستند. البته با توجه به شناختى كه از فیروز كریمى داریم به نظر مى رسد اقدام این مربى بیشتر راه انداختن جنگ روانى باشد تا گرفتن حق و حقوقش از باشگاه استقلال.
برهانی و نوری غایبان بزرگ هفته
بر اساس اعلام سازمان لیگ برتر ۱۵ بازیکن نمی توانند تیمهای خود را در هفته بیست و سوم این رقابتها همراهی کنند.
سازمان لیگ برتر اعلام کرد ۱۵ بازیکن از ۱۳ تیم لیگ برتری نمی توانند به دلیل محرومیت، تیمهای خود را در هفته بیست و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور همراهی کنند. در این بین آرش برهانی و محمد نوری بزرگترین غایبان دیدارهای این هفته هستند.
اسامی بازیکنان محروم هفته بیست و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور به شرح زیر است:
آرش برهانی (استقلال تهران)، مصطفی بیژنی (استقلال اهواز)، ابراهیم توره (پرسپولیس)، همت عابدین نژاد (برق شیراز)، ابوالفضل حاجی زاده و مجید غلامنژاد (پاس همدان)، مرتضی عزیزمحمدی (پیکان قزوین)، قاسم حدادی فر (ذوب آهن اصفهان)، رسول میرطرقی (مس کرمان)، مهدی چمن آرا (ملوان بندرانزلی)، محمد مختاری (داماش گیلان)، محمد نوری (صبای قم)، روح الله بهرامی، سیروس سنگچولی و محمد مطوری (پیام مشهد)
بازیکن پرتغالی استقلال:
مشكلات مالی برای استقلال نیز وجود دارد
هافبك پرتغالی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: مسئولان استقلال تلاش زیادی برای مرتفع كردن مشكلات استقلال انجام می دهند ولی تیم ما نیز همانند سایر تیم ها مشكلات زیادی دارد.
فابیو جانواریو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مبلغی از قراردادم را دریافت كرده ام ولی برای گرفتن مابقی مبلغ دریافتی با مشكل مواجه هستم.
وی ادامه داد: شرایط باشگاه استقلال را درك می كنم و به عنوان یك بازیكن حرفه ای سر تمرینات حاضر می شوم.
وی گفت: اگر دربازی مقابل صبا به پیروزی برسیم به طور قطع نیمی از راه قهرمانی را طی كرده ایم.
جانواریو درباره شایعه مصدومیتش در بازی با برق شیراز افزود: این مسئله صحت ندارد و من هیچ مشكلی ندارم./
خبرگزاری موج - گروه اقتصاد ورزش
اگر كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای بر پرداخت طلب نظری جویباری داده است، باشگاه استقلال این مبلغ را پرداخت خواهد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی نظری جویباری در گفتگو با خبرنگار موج گفت: من در مورد مسائل ریز این موضوع اطلاع دقیقى ندارم ولى اگر كمیته انضباطى چنین حكمى داده است، باید طلب فیروز كریمى پرداخت شود و مشكلى در این زمینه وجود نخواهد داشت.
سرپرست استقلال در خصوص راى كمیته انضباطى كه این باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ میلیون تومانى فیروز كریمی كرده است، خاطر نشان ساخت: مشكلى براى پرداخت طلب كریمی نداریم و این مبلغ به زودی از حساب باشاه پرداخت خواهد شد.
جویبارى درخصوص دیدار هفته بیست و سوم استقلال در مقابل صبا باتری اظهاركرد: تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهیم داد چرا كه استقلال در بهترین دوران خود قرار دارد و تیم ما فراتر از لیگ ایران فوتبال بازى مى كند.
وقتی همه خواب بودند فردوسی پور بیدار بود.
وقتی در پایان دهه ۷۰ برنامه ای تحت عنوان "۹۰" پایه گذاری شد کمتر کسی فکر می کرد این برنامه به حدی از جذابیت و اقبال دست پیدا کند که در سبد خانوار تمام ایرانیان قرار بگیرد.
برنامه "۹۰" با اجرای عادل فردوسی پور گرچه مدعی بی نقصی نیست ، اما تا آنجا پیش رفت که امروز به صدای مردم ایران تبدیل شده و همگان به انتظار از راه رسیدن این برنامه می نشینند تا با جادوی تصاویر آن، شب خوشی را به صبح برسانند.
برنامه "۹۰" از نمونه های خارجی آن الگوبرداری شده و کار اصلی آن به نقد کشیدن ضعف های ساختاری فوتبال کشور است که صرفنظر از برخی ایرادها، می توان نمره قبولی به این برنامه داد. پربیننده بودن این برنامه یک روی سکه است و روی دیگر سکه آن است که بسیاری از مدیران، مربیان و بازیکنان فوتبال، از آنجا که به صراحت از سوی این برنامه به نقد کشیده می شوند، دل خوشی از ۹۰ ندارند.
علی پروین از اولین منتقدان این برنامه بود. او یک بار از عادل فردوسی پور به عنوان کسی نام برد که وجهه او را نزد هواداران تخریب می کند و این برنامه را بایکوت کرد. هرچند که هوشمندی و درایت مجری این برنامه همواره باعث شده که دست اندرکاران فوتبال کشور با این برنامه از در تعامل درآیند و اگرچه به ظاهر، اما نقش مثبت آن را تایید کنند. مسابقه یا نظر سنجی پیامک این برنامه نشان داده که ۹۰ از چه جایگاهی در نزد مردم برخوردار است. اما از آنچه در برنامه دیشب هویدا بود، گویا منتقدان، سرانجام، تداوم این برنامه را تاب نیاوردند.
فردوسی پور که همواره ، حتی در دشوارترین شرایط ، لبخند از صورتش محو نمی شد دیشب در حالی یکی دیگر از برنامه های ۹۰ را اجرا کرد که عاری از هرگونه روحیه ای بود که این نشان از تعطیلی یا تغییر اساسی برنامه ای دارد که نبود آن برای فوتبال ایران، فاجعه به حساب می آید.
این برنامه روند پرفراز و نشیبی را طی سال های گذشته پشت سر گذاشته اما همواره با اقبال بینندگان همراه بوده که این امر مهر تاییدی است بر توانمندی های این برنامه پرتداوم. قدرت برنامه ۹۰، برنامه هایی چون "ورزش و مردم" ، "ورزش از نگاه دو" و " ورزش از نگاه پنج " را همواره در سایه قرار داده که این امر به نیاز جامعه به اینگونه برنامه ها بازمی گردد.
برنامه ۹۰ و مجری آن هفته های پرچالشی را پشت سر گذاشته اند و جنجال از زمانی شروع شد که فردوسی پور انتخاب فدراسیون فوتبال ایران به عنوان برترین فدراسیون فوتبال آسیا را ابهام برانگیز خواند. پس از آن و در همان برنامه، به نوع برنامه ریزی سازمان لیگ هم انتقاد شد که واکنش شدیداللحن عزیز محمدی را دربرداشت.
فردوسی پور در برنامه بعدی ۹۰ ، سازمان تربیت بدنی را به چالش کشید که جمیع اتفاقات این دو برنامه منجر به این شد که شایعه تعطیلی ۹۰ دهان به دهان چرخید ؛ شایعه ای که گویا چندان هم از واقعیت دور نیست. واقعیت این است که اگر گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با ریزش مخاطب فراوان همراه بوده ، دلیل اصلی اش کم مایه شدن رویکردهای چالشی در ساختار برنامه است و امیدواریم این ریزش دچار محبوب ترین برنامه ورزشی تلویزیون هم نشود.
به هر تقدیر نیاز به اینگونه برنامه ها برای هر کشوری انکار ناپذیر است اما اینکه مدیران ورزش ما ظرفیت پذیرش انتقاداتی از این دست را ندارند، امری است که نمی تواند دلیل قانع کننده ای برای زیر سوال بردن خبرنگار و رسانه و این برنامه به حساب بیاید. ای کاش برنامه ۹۰ همچنان همانند هفته های گذشته، نابسامانی های فوتبال کشور را به چالش می کشید، این به نفع مدیدیت فوتبال و تربیت بدنی هم بود. ای کاش این برنامه، نه تنها مورد تهدید واقع نمی شد بلکه با برطرف شدن ضعف های موجود، بیش از پیش بر قدرتش افزوده می شد، ای کاش مدیران ورزش ما از طریق این برنامه، به دستاوردهای فوتبال کشور می افزودند، ای کاش ...
و ای کاش فردوسی پور در انتهای برنامه دیشب نمی گفت: " چنانچه عمری باقی بود و این صندلی جایی برای بیان حق و حقیقت بود ، در خدمت شما خواهم بود."
کلام آخر اینکه ناپختگی ، عدم درک صحیح وظایف و نیز نشناختن کارویژه های رسانه از سوی بدنه های اجرایی آسیب بزرگی است که در همه عرصه ها ، از جمله ورزش ، پیشرفت کشور را از فرصت بزرگی به نام رسانه محروم می کند. هیچ مدیریتی در دنیا با گسستن پیوند با افکار عمومی به سرانجام نرسیده است. از اتفاقات بدیع و سخیفی مثل "اختلال تصادفی سیستم ارسال پیام کوتاه" به برنامه ۹۰ باید گذشت اما امیدواریم مسوولان سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال راه اشتباه رفته را بازگردند و مسوولان رسانه ملی هم بیش از این استقلال و حرمت رسانه را پاس دارند.
بحث خصوصى شدن باشگاه ها هر از چندگاهى داغ مى شود و رسانه ها به آن مى پردازند. روزى كه محمد آخوندى در تلویزیون گفت شكست هاى پرسپولیس و استقلال به نام سازمان نوشته مى شود و پیروزى ها براى قطبى و قلعه نویى است شاید خیلى ها تصور كردند كه سازمان قصد دارد پرسپولیس و استقلال را به هر قیمت ممكن واگذار كند اما در كمال تعجب حدود یك هفته بعد بحث واگذارى آنها به وزارت راه و صنایع مطرح شد كه طبعاً فرقى در اصل ماجرا ندارد چراكه آنها هم نهادهاى دولتى محسوب مى شوند. تجربه تلخ واگذارى موقت استقلال به وزارت رفاه هنوز در اذهان باقى است. تجربه اى كه ثابت كردآن واگذارى غلط اندر غلط بود و جواب نداد. استقلال پس از مدت ها دوباره به خانه اول برگشت و مشكلات هم همچنان ادامه داشت. البته برخى مى گویند بحث واگذارى استقلال و پرسپولیس به وزارت راه و صنایع به دستور شخص رئیس جمهور است كه البته این مسأله تأیید نشده اما كاملاً مى توان حدس زد كه واگذارى آبى و قرمز به بخش خصوصى شعارى بیش نیست و حداقل اینكه چنین اتفاقى تا انتخابات خرداد ۸۸ رخ نخواهد داد.
•••
مصاحبه اخیر مسعود زریبافان در نوع خود جالب است. این مصاحبه كاملاً نشان مى دهد كه دولت قصد واگذارى پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصى را ندارد و امثال هدایتى و انصارى هم حالا حالاها باید منتظر باشند. زریبافان مى گوید:« كاملا ًمشخص است كه اداره این باشگاه ها سودآور نیست اگر هم به بخش خصوصى واگذار شوند باز نمى توانند آن را اداره كرده و از پس هزینه ها برآیند و مجدداً به دولت متوسل خواهند شد زیرا این ۲ باشگاه غیر از درآمد از اسپانسرها هیچ درآمد دیگرى ندارند.» زریبافان رئیس مجمع استقلال و از نزدیكان دولت است و طبعاً بى دلیل حرفى را برزبان نمى آورد اگر قرار بود استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصى واگذار شوند مسلماً رئیس مجمع آبى ها چنین حرفى نمى زد. از طرفى نمى شود پرسپولیس را واگذار كرد و مثلاً استقلال را واگذار نكرد. اگر بحث واگذارى مطرح باشد هر ۲ تیم واگذار مى شوند كه صد البته با رویكرد فعلى خیلى بعید به نظر مى رسد و انگار پرسپولیس و استقلال كماكان باید منتظر كمك هاى سازمان باشند و چشم به جیب این نهاد بدوزند. واقعیت امر آن است كه دولت واگذارى پرسپولیس و استقلال را یك ریسك بزرگ مى داند و قبل از انتخابات خرداد ۸۸ چنین ریسكى را انجام نمى دهد. چندى قبل على آبادى هم گفته بود پرسپولیس و استقلال را به هر كسى نمى توان واگذار كرد چرا كه میلیون ها طرفدار دارند و ... در واقع سازمان دلش نمى آید این ۲ تیم را واگذار كند و براى اینكه اتفاق تازه اى رخ دهد باید چند ماه دیگر صبر كنیم.
در واكنش به خبرهای غیررسمی
عنایتی: به استقلال تنها كمك میكنم
جام جم آنلاین: و دوباره شایعه بازگشت رضا عنایتی به استقلال. البته نه، این بار بحث از شایعه، جدیتر است. « چند تا تیم پیشنهاد جدی دادند كه یكی استقلال است.» بحث بازگشت رضا عنایتی به استقلال زمانی قوت گرفت كه امیر قلعهنویی سرمربی این تیم در برنامه 90 گفت كه با مهاجم النصر در تماس است.
رضا لبخندی میزند و ادامه میدهد: «بله، خیلی با هم حرف زدیم.» حرفهایی برای بازگشت عنایتی به استقلال.
همین روزهاست كه كار این ستاره ایرانی، اما بدشانس با النصر تمام شود ، «90درصد كارم با النصر تمام است. در این باره حرف زدیم و دیگر دلیلی برای ماندنم در این تیم نیست.»
همان روزها كه شایعه بازگشت رضا به استقلال كمكم رنگ واقعیت میگرفت، ظاهرا او میخ جدایی از النصر را محكمتر میكوبید.
حالا این فاصله بیشتر از گذشته شده. «در این باره حرف زدیم و دو طرف به این نتیجه رسیدیم كه بهتر است قطع همكاری كنیم.»
رضا خیلی راغب نیست درباره دلایل جدایی از این تیم حرف بزند. هر چند كاملا مشخص است كه مصدومیت او در این زمینه خیلی تاثیر داشت.
مصدومیتی كه ماهها عنایتی را بیرون نگه داشت. «غیر از این دلایل دیگری هم داشت. ولی ترجیح میدهم كه در این باره فعلا حرفی نزنم. بگذارید این چند روز بگذرد بعد.»
قرار است دو طرف یك جلسه دیگر هم برگزار كنند و دیگر حرفی را باقی نگذارند. عنایتی هم این را تایید میكند. «البته فعلا مدیر برنامههایم در امارات نیست. قرار است در چند روز آینده به امارات بیاید و یك جلسه دیگر با مسوولان النصر داشته باشیم.» زمان حضور رضا در تهران هم مشخص نیست.
«اول باید كارهایم را با النصر تمام كنم، بعد. ولی همین روزها میآیم.»
عنایتی در حالی دوباره به استقلال بازمی گردد كه این تیم بهترین خط حمله لیگ برتر را در اختیار دارد. آرش برهانی هم كه تركانده.
«اگر بیایم فقط برای كمك در خدمت تیم خواهم بود.» رضا از برهانی كلی تعریف میكند و میگوید: «ماشاالله این فصل خیلی خوب برای استقلال بازی كرده. خط حمله تیم هم كه بهترین خط حمله است. من بیایم، فقط در حد یك كمكی خواهم بود. با بودن آرش توقع از ما همین است...»
با رفتن عنایتی از النصر، او هم به لوكا میپیوندد. كسی كه با نیمكت النصر خداحافظی كرد و به احتمال زیاد روی نیمكت پرسپولیس فرود خواهد آمد.
«من هم شنیدهام. مثل شما فقط خبرش را دارم. فكر می كنم بزودی با هم رودر رو شویم.»
این در شرایطی است كه دیروز واعظ آشتیانی مدیر عامل استقلال با حضور در محل تمرینات این تیم اعلام كرد كه پول لازم برای جذب عنایتی رانداریم.
در گفت و گو با فارس
علیزاده: این استقلال، تیم كریمی نیست
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: تیم فعلی ما تیمی نیست كه فیروز كریمی در اختیار داشت.
علی علیزاده در گفت و گو با خبرگزاری فارس در مورد اینكه ممكن است بازی استقلال مقابل صبا تحت تاثیر بازگشت فیروز كریمی به ورزشگاه آزادی و حاشیه های احتمالی باشد؛ اظهار داشت: تیم ما 60 درصد نسبت به سال گذشته تغییر كرده است. شماری از بازیكنان فعلی استقلال سال گذشته در این تیم نبودند.
وی افزود: شخصیت تیم ما تغییر كرده و در حال حاضر هیچ حاشیه ای نداریم. فقط خودمان می توانیم به تیم ضربه بزنیم. ما نباید دنبال این باشیم كه سال قبل چه اتفاقاتی در تیم رخ داده است. وارد شدن به این مسائل فایده ای ندارد.
مهاجم استقلال در مورد شرایط تیم عنوان كرد: با توجه به اینكه حاشیه ها از بین رفته به راحتی كار می كنیم. بازیكنان عاقل شده اند و مدیریت و كادر فنی هم به تیم كمك كرده اند تا شرایط خوبی داشته باشیم.
علیزاده گفت: كریمی از تك تك بازیكنان شناخت دارد. صبا هافبك ها و مهاجمان خوبی دارد. این تیم همیشه استقلال را به چالش می كشد. باید با همت همه بازیكنان این تیم را شكست دهیم.
این بازیكن ادامه داد: درست است كه قهرمان شدن سخت است اما نشدنی نیست. اینكه بازیكنان باور داشته باشند قهرمان می شوند خیلی مهم است.
علیزاده در پاسخ به این سئوال كه با توجه به غیبت برهانی مقابل صبا فیكس بازی می كند یا خیر؛ عنوان كرد: هنوز معلوم نیست. در بازی مقابل برق شیراز هم قرار بود فیكس باشم اما لحظات آخر نظر مربیان عوض شد. اگر بازی كنم سعی می كنم موثر باشم.
هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال - روز سخت مدعیان
تیمهای مدعی كسب عنوان قهرمانی لیگ برتر فوتبال باشگاههای ایران در هفته بیست و سوم روز سختی را برابر حریفان خود پیش رو دارند.
به گزارش ایرنا، در دو بازی مهم این هفته ،تیمهای سرخ آبی پایتخت برای گرفتن انتقام برابر تیمهای مس كرمان و صبای قم صف آرایی خواهند كرد.
پرسپولیس در دور رفت لیگ برتر در حضور بیش از ۵۰هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی با گلپائولو زالدرون برزیلی مغلوب مس شد تا علاوه بر متحمل شدن نخستین شكست خود در این رقابتها ، وارد یك مرحله بحرانی شود.
اما رویارویی استقلال تهران صدرنشین، برابر صبای قم نقطه اوج دیدارهای هفته بیست و سوم لیگ برتر خواهد بود . آبی پوشان كه در دور رفت با شكست سنگین سه بر یك برابر صبا به رده هفدهم جدول رده بندی سقوط كردند برای جبران ناكامی دور رفت، برابر صبا قرار خواهند گرفت .
این بازی از جهات مختلف برای هر دو تیم حائز اهمیت است، استقلالیها برای تثبیت موقعیت خود در صدر جدول و گرفتن انتقام شكست دور رفت در اندیشه كسب هر سه امتیاز بازی هستند و بازیكنان صبا برای نزدیك شدن به صدر جدول چشم به ۳امتیاز این دیدار دوخته اند.
تقابل امیر قلعه نویی و فیروز كریمی سكانداران هدایت دو تیم نیز در جای خود دیدنی خواهد بود چرا كه كریمی با شكایت از باشگاه استقلال تهران پیش از رویارویی دو تیم، دست به یك حركت روانی - تبلیغاتی زد تا اردوگاه آبی پوشان را به حاشیه برد.
بر اساس رای كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه استقلال تهران تا روز جمعه هفته جاری فرصت دارد تا طلب ۴۰۰میلیون ریالی كریمی را پرداخت كند.
در دیگر دیدار مهم این هفته ، تیم سپاهان اصفهان كه با رهبری فرهاد كاظمی به كورس قهرمانی بازگشته است در ورزشگاه تختی انزلی بازی دشواری را در مقابل تیم دگرگون شده ملوان پیش رو دارد.
سپاهانیها كه دور برگشت لیگ برتر را بدون شكست آغاز كردهاند برای نزدیك شدن به صدر جدول باید برابر بازیكنان با انگیزه و جوان ملوان قرار بگیرند.
مشكل مالی ملوانی ها، با واگذاری امتیاز این تیم به منطقه آزاد انزلی برطرف شد تا این تیم بتواند روند رو به رشدی را در رقابتها آغاز كند.
تیمهای ذوب آهن اصفهان و ابومسلم خراسان دیگر دیدار مهم هفته بیست و سوم را در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار خواهند كرد.
ذوبیها كه در دو هفته اخیر با شكست برابر داماش و توقف برابر صبای قم صدر جدول را از دست دادهاند برای بازگشت به جایگاه قبلی چشم به هر سه امتیاز این بازی خانگی دوختهاند .
ابومسلم هم هفته گذشته با یك گل از سد تیم بحران زده پیكان گذشت و به طور موقت از منطقه خطر در انتهای جدول رده بندی خارج شد.
در انتهای جدول رده بندی، تیم قعرنشین پیام خراسان برابر پاس همدان قرار میگیرد، سایپا به مصاف داماش میرود و برق شیراز به دیدار فولاد خوزستان خواهد رفت .
با توجه به حساسیت درانتهای جدول، نتایج بازیهای فوق میتواند تغییراتی را در این ناحیه ایجاد كند.
در میانه جدول نیز تیم بحران زده پیكان قزوین كه شایعه بركناری اصغر مدیرروستا سرمربی این تیم به گوش میرسد برابر راه آهن شهرری قرار می گیرد و مقامت شیراز برای مستحكم تر كردن جایگاه خود در رده هشتم به دیدار استقلال اهواز میرود.
برنامه هفته بیست و سوم لیگ برتر به شرح زیر است :
پنجشنبه ۳/۱۱/۸۷
مس كرمان با پرسپولیس تهران در ورزشگاه باهنر كرمان
سایپا كرج با داماش گیلان در ورزشگاه انقلاب كرج
ملوان انزلی با سپاهان اصفهان در ورزشگاه تختی انزلی
جمعه ۴/۱۱/۸۷
پیكان قزوین با راه آهن شهر ری در ورزشگاه رجایی قزوین
ذوب آهن اصفهان با ابومسلم خراسان در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان مقاومت شیراز با استقلال اهواز در ورزشگاه حافظیه شیراز
فولاد خوزستان با برق شیراز در ورزشگاه تختی اهواز
پیام خراسان با پاس همدان در ورزشگاه ثامن الائمه
استقلال تهران با صبای قم در ورزشگاه آزادی تهران
جدول رده بندی
-۱استقلال تهران ۴۳امتیاز
-۲ذوب آهن ۴۱امتیاز
-۳سپاهان ۳۶امتیاز
-۴پرسپولیس ۳۶امتیاز
-۵صبای قم ۳۵امتیاز
-۶مس كرمان ۳۳امتیاز
-۷پیكان قزوین ۳۳امتیاز
-۸مقاومت شیراز ۲۹امتیاز
تیمهای پاس همدان ، برق شیراز، داماش گیلان و پیام خراسان به ترتیب در ردههای پانزدهم تا هجدهم جدول رده بندی قرار دارند.
رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيشنهاد كرد:
مناظرهي زندهي ورزشي با «فردوسيپور» و با اجراي بهرام شفيع
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رييس كميتهي انضباطي از آمادگياش براي گفتمان ورزشي در قالب يك مناظره با عادل فردوسيپور در يك برنامهي زندهي ورزشي خبر داد.
مجتبي شريفي درگفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: در صورتي كه "ضرغامي" يا "پورمحمدي" موافق باشند و تمهيدات لازم را فراهم كنند، حاضرم در يك برنامه زندهي تلويزيوني با عادل فردوسي پور مناظره ورزشي داشته باشم و با بيان محاسن و معايب اين برنامه جذاب، داوري را به مخاطبان برنامه نود واگذار كنيم. البته علاقه دارم اين برنامه در ساعتي مناسب و با مجريگري بهرام شفيع برگزار شود.
وي افزود: اگر قائليم كه اين برنامه ذاتا انتقادي است بايد بگذاريم انتقادهايي كه درباره اين برنامه مطرح ميشوند به گوش شنوندگان برسد و كليه واژههايي چون انتقاد، گفتمان ورزشي، نگرش اصلاحي به خوبي تبيين شود و از به كارگيري مصاديقي چون توهين، تحريك، تحقير و ايجاد تنش به نام و عنوان انتقاد پرهيز شود و از درآميختگي سير اصلاحي به روشهاي غير اصلاحي جلوگيري به عمل آيد.
شريفي با بيان اينكه "معتقدم برنامه 90 با جذابيت فوق العادهاي كه دارد بهترين ابزار براي ارتقاي آموزههاي فني فوتبال و ارائه پيشنهاد علمي اصلاحي در رفع كاستيهاست"، افزود: اين كه به دنبال درگيري مربيان مصاحبههاي در حال استرس بازيكنان و تنشهاي ناشي از آن باشيم مسلما رويكرد اصلاحي نخواهيم داشت. بر اين باورم كه رندومهاي برنامه 90 در ارائه انواع كاستيها بايد كنار يكديگر چينش شود و اين نكته مورد بررسي قرار گيرد كه به چه ميزان از صاحبان انديشه براي رفع كاستيها بهره گرفتهايم.
وي ادامه داد: بايد به اينكه به عنوان يك مسلمان اجازه نداريم كه از ابزارهاي غير ديني و اموري چون تحقير، ايجاد درگيري ميان طرفين كه به كوچك شدن يكي از آنها يا هردوي آنها منتهي ميشود براي جذاب كردن برنامه خود استفاده كنيم. به هر حال دوست داريم بينندگان برنامه 90 كه خود يكي از آنها هستم شاهد گفتمان دوستانه من با عادل فردوسي پور بوده و داوري را خود برعهده بگيرند.
انتهاي پيام
وزير ارتباطات خبر داد:
ايجاد كميتهاي براي بررسي علت اختلال در سامانهي پيامك برنامهي نود
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات
وزير ارتباطات از ايجاد كميتهاي براي بررسي علت ايجاد اختلال در سامانهي پيامك برنامهي نود خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد سليماني - وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات - صبح امروز در حاشيه جلسه هيات دولت در مورد ايجاد اختلال در سامانه پيامك برنامه نود، اظهار كرد: كميته تحقيقي در اين ارتباط تشكيل شده و شركت ارتباطات سيار در حال بحث و بررسي اين موضوع است و تا بعد از ظهر خبر مربوط به آن ارايه خواهد شد.
به گزارش ايسنا سيستم پيام كوتاه برنامه نود در شامگاه دوشنبه دچار اختلال شد و اين نظرسنجي به دليل وجود مشكل برگزار نشد و مجري برنامه اظهار اميدواري كرد كه اين اختلال به شكلي تصادفي رخ داده باشد.
پس ذوب اهن با ابومسلم بازی داره.
بازی سختی برای ذوب اهنی ها هست امیدوارم بائو چندتا گل بهشون بزنه تا دیگه خیالمون از لیگ راحت بشه.
تیم ما باید حالا تا می تونه از اینها فاصله بگیره چون با شروع شدن بازیهای اسیایی فشار روی تیم خیلی بالا میره و مطمئنن چند امتیاز را به خاطر اسیا از دست می دیم.
فيروز كريمي:
به احترام هواداران استقلال روي نيمكت صبا نمينشينم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: به احترام هواداران تيم فوتبال استقلال تهران در بازي روز جمعه روي نيمكت صبا نمينشينم.
فيروز كريمي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: اين موضوع را سال گذشته زماني كه استقلال جدا شدم اعلام كردم و هنوز هم بر اين عقيده مصمم هستم و به احترام هواداران تيم فوتبال استقلال، تيمم را از روي جايگاه هدايت خواهم كرد.
وي اظهار داشت: من در مدت حضورم در استقلال تهران كه همراه با نتايج خوبي هم نبود، سختيهاي زيادي را تحمل كردم، اما وقتي در روزهاي بد استقلال در فصل گذشته هواداران اين تيم از هر نظر به من محبت داشتند و بارها از من حمايت كردند، به واقع نميتوانم از كنار لطف آنها به سادگي بگذرم.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم تأكيد كرد: شايد هر كس جاي من بود اين كار را نميكرد، اما چون به هواداران استقلال قول دادهام كه در هر تيمي كه مربيگري كنم در بازيهايي كه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، روي نيمكت تيمم ننشينم، در اين بازي نيز اين كار را خواهم كرد.
وي در خصوص بازي روز جمعه صباي قم برابر استقلال تهران در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور ابراز داشت: يقيناً بازي سخت و دشواري خواهد بود، اما هم ما و هم استقلال به دنبال سه امتياز اين مسابقه هستيم و اميدوارم به دور از هرگونه حاشيه و اتفاق خاص، تيمي كه شايسته كسب سه امتياز است به پيروزي در اين مسابقه دست يابد.
كريمي خاطرنشان كرد: وضعيت صباي قم در حال حاضر كاملاً مطلوب است و ما روندي را در پيش گرفتهايم كه بتوانيم در پايان فصل جزو سه تيم بالانشين جدول ردهبندي باشيم و اميدوارم در بازيهاي آينده بتوانيم نتايج خوبي به دست آوريم.
تيمهاي فوتبال صباي قم و استقلال تهران در ديداري مهم از هفته بيست وسوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور جام خليج فارس ساعت 14 و 30 دقيقه روز جمعه چهارم بهمن به قضاوت سيد احمد صالحي در ورزشگاه آزادي تهران به مصاف يكديگر ميروند.
دروغ میگه... مگه میشه خودش خبر نداشته باشه...نقل قول:
من از این بشر متنفرم... آخه تو منطق حالیت میشه که باهات مناظره کرد. این احتمالا معلم دینی بوده الان شده رئیس کمیته انضباطی... تازه اونم با مجری گری بهرام شفیع... چاپلوس بزرگ... اصلا فردوسی پور کلاس کاریش میخوره با شماها دور یه میز بشینه ؟نقل قول:
من قبلا فکر میکردم فردوسی پور هم جز مافیای فوتباله اما اتفاقات چند وقت اخیر بهم ثابت کرد که آدم درستیه...
قهرمان خواهیم شد ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزموده را آزمودن خطاست
مخالفت با وزارت رفاه
آزموده را آزمودن خطاست. استقلالى ها كه يك بار حضور وزارت رفاه را در كنار تيم تجربه كردند و خاطره خوشى از اين مسأله ندارند حاضر نيستند دوباره در كنار وزارت رفاه فعاليت كنند. به همين خاطر اعضاى هيات مديره استقلال دوشنبه شب با طرح انتقال تيم به وزارت رفاه مخالفت كردند.
نظرى جويبارى:
طلب كريمى را پرداخت مى كنيم
سرپرست استقلال در خصوص راى كميته انضباطى كه اين باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ ميليون تومانى فيروز كرده است، مى گويد: «مشكلى براى پرداخت طلب آقافيروز نداريم.» جويبارى كه ديروز مورد تقدير واعظ قرار گرفته بود در اين باره مى گويد: «من در مورد مسائل ريز اين موضوع اطلاع دقيقى ندارم ولى اگر كميته انضباطى چنين حكمى داده است، بايد طلب فيروز كريمى پرداخت شود و مشكلى در اين زمينه وجود نخواهد داشت.» جويبارى بازى با صبا را حساس مى داند: «تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهيم داد چون استقلال در بهترين دوران خود قرار دارد و تيم ما فراتر از ليگ ايران فوتبال بازى مى كند.»نظرى جويبارى درمورد شانس قهرمانى استقلال مى گويد: «ما مدعى اول هستيم و تا آخرين هفته دوست نداريم صدر جدول را از دست بدهيم، در ضمن سپاهان حريف خطرناكى است و نبايد به سادگى امتياز از دست بدهيم البته تيم ما در دوران اوج قرار دارد و سيستم بازى استقلال كه تا الان ۵۰ گل به ثمر رسانده است، همان سيستمى است كه خيلى ها مى گفتند منسوخ شده است.»
كادر فنى پاى شبكه الجزيره!
ايران ورزشى- پخش ديدار تيم هاى الاتحاد و النصر عربستان بهترين فرصت براى كادر فنى استقلال بود تا تيم الاتحاد را مورد آناليز قرار دهند. شب گذشته از سرى مسابقات ليگ عربستان تيم الاتحاد ميزبان النصر بود. پخش اين ديدار از شبكه الجزيره سبب شد كه كادر فنى استقلال از طريق گروه آناليز اقدام به ضبط اين بازى كند تا روز گذشته مورد بررسى قرار گيرد. استقلال در اولين بازى خود در جام باشگاه هاى آسيا ۲۱ اسفند ماه به مصاف الاتحاد عربستان مى رود.
مظلومى: مى توانيم پرسپوليس را شكست دهيم
به چه زبانى بگويم به رحمتى نياز دارم
ايران ورزشى - هر وقت بحث پيوستن سيدمهدى رحمتى به پرسپوليس مطرح شد، پرويز مظلومى با عصبانيت زيادى در اين مورد حرف مى زد اما در آستانه بازى حساس اين هفته، مظلومى ترجيح مى دهد مصاحبه اش در مورد اين موضوع جنجالى نباشد.
مظلومى، در حالى كه شايعه قرار گرفتن نام رحمتى در ليست ارسالى پرسپوليس به afc مطرح شده مى گويد: «اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد چون پرسپوليس هيچ مذاكره اى با من انجام نداده است، در ضمن ما به اين دروازه بان احتياج داريم و حتى رحمتى را به صورت قرضى هم به پرسپوليس نمى دهيم. واقعاً نمى دانم چند بار بايد بگويم كه رحمتى فروشى نيست »
سرمربى مس كرمان در خصوص بازى اين هفته تيمش مقابل پرسپوليس اينگونه صحبت مى كند: «رويارويى با استقلال و پرسپوليس با تمامى مسابقات فرق دارد و بازيكنان ما انگيزه خاصى براى اين ديدار دارند به همين خاطر روى نقاط ضعف و قوت حريف هم كار كرده ايم و اميدوارم سه امتياز اين ديدار را به دست آوريم.» مظلومى با اميدوارى خاصى در مورد گرفتن سه امتياز صحبت مى كند: «اين درست كه پرسپوليس بعد از شكست فولاد از لحاظ روحى شرايط مناسبى دارد اما ما ميزبان هستيم و در صورت كسب سه امتياز مى توانيم تا رده سوم هم صعود كنيم. به همين دليل شانس پيروزى مقابل پرسپوليس را به سادگى از دست نمى دهيم.»
تقويم مسابقات ليگ برتر
هشتمين دوره ليگ برتر
هفته بيست و سوم
پنج شنبه۳/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
مس كرمان - پرسپوليس، باهنركرمان
سايپا - داماش گيلان ، انقلاب كرج
ملوان - سپاهان اصفهان، تختى انزلى
جمعه ۴/۱۱/۸۷ ، ساعت:۱۴:30
پيكان قزوين - راه آهن، رجايى قزوين
ذوب آهن - ابومسلم مشهد، فولاد شهر
مقاومت سپاسى - استقلال اهواز، حافظيه
فولاد خوزستان - برق شيراز، تختى اهواز
پيام خراسان - پاس همدان، ثامن الائمه
استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
هفته بيست و چهارم
جمعه ۱۱/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
ملوان انزلى - پيكان، تختى انزلى
ابومسلم - فولاد خوزستان، ثامن الائمه مشهد
راه آهن - داماش گيلان، اكباتان تهران
پاس همدان - مس كرمان، قدس همدان
شنبه ۱۲/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
صباى قم - مقاومت سپاسى، يادگار امام قم
برق شيراز - سايپا، حافظيه شيراز
سپاهان اصفهان - ذوب آهن، فولاد شهر
استقلال اهواز - استقلال تهران، تختى اهواز، ساعت ۱۳:30
پرسپوليس - پيام مشهد، آزادى تهران، ساعت : 15:45
هفته بيست و پنجم
چهارشنبه ۱۶/۱۱/۸۷
داماش گيلان - پرسپوليس، عضدى رشت، ساعت ۱۳:30
ذوب آهن - پاس همدان، فولاد شهر، ساعت ۵۴:41
مقاومت سپاسى - ابومسلم، حافظيه شيراز
پيكان قزوين - استقلال اهواز، رجايى قزوين
سايپا - ملوان انزلى، انقلاب كرج
فولاد خوزستان - فولاد، تختى اهواز
مس كرمان - برق شيراز، باهنركرمان
پيام خراسان - صباى قم، ثامن الائمه مشهد
راه آهن - استقلال، آزادى، ساعت:۱۵:45
هفته بيست و ششم
پنج شنبه: 24/۱۱/،۸۷ساعت :15:00
ابومسلم- مس كرمان، ثامن الائمه مشهد
برق شيراز- مقاومت سپاسى، حافظيه شيراز
پيكان- پيام خراسان، رجايى قزوين
ملوان انزلى- پاس همدان، تختى انزلى
استقلال اهواز- فولاد خوزستان، تختى اهواز
جمعه: 25/۱۱/۸۷
صباى قم- پگاه گيلان، يادگار امام قم
سايپا- ذوب آهن، انقلاب كرج
سپاهان- راه آهن، فولاد شهر
استقلال تهران- پرسپوليس، آزادى تهرا
صفایی فراهانی در گفتگو با مهر:
محدود کردن 90 دیکتاتوری است / بستن فضای نقد به ضرر فوتبال است
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال نقد و طرح آزادانه افکار و آراء در برنامه 90 را عامل رشد و پیشرفت فوتبال کشور خواند و تاکید کرد: محدود کردن برنامه 90 دیکتاتوری است و بستن فضای نقد به نفع مدیریت فوتبال کشور نیست.
محسن صفایی فراهانی رئیس اسبق فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: اینکه یک برنامه تلویزیونی به نقد اتفاقات فوتبال می پردازد و با کنکاشگری در عمق حوادث و رویدادهای جاری فوتبال، در جهت روشنگری افکار عمومی حرکت می کند، اتفاق مبارکی است و باید از آن استقبال کرد. اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال بخواهند این برنامه را محدود کنند و به تحریم آن بپردازند در واقع بستن فضای نقد و نشنیدن صدای مخالف است.
صفایی فراهانی با بیان اینکه "در کشور ما با توجه به دولتی بودن رسانه ملی، این بخش در جهت حمایت از دولت حرکت می کند"، تصریح کرد: اگر فضایی فراهم شده تا مسائل فوتبال به نقد کشیده شود باید این فضا را مغتنم شمرد. در مقابل اگر مسئولان فدراسیون نیز استدلال و توجیهات منطقی دارند، آن را ارائه کنند و اجازه بدهند تا جامعه درباره مسائل مطرح شده به قضاوت بپردازند.
وی تاکید کرد: نقد و تضارب آراء همواره باعث رشد و پیشرفت بوده است و نباید فضای نقد و نقادی را در کشور محدود کرد .
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال با بیان اینکه هرمنتقدی برابر قانون اساسی می تواند به اظهارنظر آزادانه بپردازد، خاطر نشان کرد: طرح موضوعات مختلف فوتبال در برنامه 90 فضای دموکراتیک مناسبی برای به چالش کشیده شدن مسائل فوتبال و بزرگنمایی نقاط ضعف و قوت آن می شود اما باید در این تقابل دو جانبه احترام به نظرات مخالف حفظ شود و به این نکته توجه داشت که نقد با توهین تفاوت دارد.
صفایی فراهانی با اشاره به اینکه "در دوره ریاست خود بر فدراسیون فوتبال نیز همواره با انتقادات تندی از سوی صدا و سیما روبرو بودم اما هرگز حاضر نشدم به تحریم رسانه ملی بپردازم"، خاطر نشان کرد : در دوران مدیریتم در فدراسیون تلویزیون انتقادات تندی را نسبت به وضعیت نامطلوب زمین چمن ورزشگاه آزادی مطرح می کرد و برخی کارشناسان مدام اصرار داشتند تا فدراسیون فوتبال را به عنوان مقصر چنین نابسامانی معرفی کنند در حالیکه مسئولیت اداره ورزشگاه آزادی در حیطه اختیارات فدراسیون فوتبال نبود و مسئولان سازمان باید وضعیت چمن ورزشگاه را ساماندهی می کردند.
وی افزود: به خاطر دارم در آن مقطع به فاصله 3 روز در پنج برنامه تلویزونی این موضوع به طرق مختلف مطرح شد و در نهایت به خاطر جو بوجود آمده و انتقادات غیرمنصفانهای که علیه فدراسیون فوتبال مطرح می شد، مجبورشدم با رئیس وقت سازمان صدا وسیما تماس بگیرم و نسبت به رویه صدا وسیما مواردی را به وی گوشزد کنم اما هرگز توصیهای برای محدود شدن یا تحریم سیما نداشتم . حتی زمانی که دیدم صدا و سیما حاضر نیست از رویه انتقادی خود دست بردارد، ناگزیر شدم در یک نشست خبری صحبتهایم را با مطبوعات در میان بگذارم.
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال با بیان اینکه نمی شود با رسانه برخورد حذفی داشت، یادآور شد: رسانهها یکی از پایگاههای دموکراسی در جامعه محسوب می شوند که به انعکاس نظرات و دیدگاههای مختلف می پردازند و این افکارعمومی و مردم هستند که باید درباره موضوعات و چالشهای مطرح شده به قضاوت نهایی بپردازند. تحریم و به انزوا کشاندن برنامههای چالشی نظیر 90 نمی تواند رویه صحیح و منطقی باشد و امیدوارم مسئولان فدراسیون از فضای نقد این برنامه در جهت برنامهریزی بهتر و کم نقصتر کردن امور مربوط به فوتبال استفاده کنند.
فدراسیون فوتبال همچنان منتظر سپاهان
مدارك پرسپولیس و استقلال به AFC ارسال شد
مدارك 3 باشگاه از 4 باشگاه ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا از سوی فدراسیون فوتبال به كنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مدارك ثبت بازیكنان و كادر فنی باشگاه های استقلال و پرسپولیس امروز به كنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد.
این دو باشگاه روز گذشته مدارك مربوط به بازیكنان و كادر فنی خود را به فدراسیون ارائه كردند و پس از رفع نواقص موجود كلیه مدارك امروز به مقر AFC ارسال شد.
پیش تر باشگاه صبای قم كلیه موارد خواسته شده را به فدراسیون تحویل داده بود كه با هماهنگی روابط بین الملل و پس از تایید دبیركل فدراسیون به كنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد.
فدراسیون فوتبال ضمن تشكر از حسن همكاری و سرعت ودقت نظر این 3 باشگاه امیدوار است با حفظ این روند، موفقیت و فرصت ایجاد شده در اخذ 4 سهمیه برای فوتبال كشور در سال های آینده هم ادامه یابد.
مسئولان فدراسیون همچنان منتظر ارسال مدارك باشگاه سپاهان هستند.
از هر كي تو اين كشور خوشم نياد از اين صفايي فراهاني خيلي خوشم مياد. هميشه سعي در گفتن حقايق داره.نقل قول:
صفایی فراهانی در گفتگو با مهر:
محدود کردن 90 دیکتاتوری است / بستن فضای نقد به ضرر فوتبال است
در تمرين امروز استقلال اتفاق داد
شعار عليه فدراسيون فوتبال و تشويق فردوسيپور
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال امروز عليه فدراسيون فوتبال شعار دادند و مجري برنامه نود را تشويق كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال تهران امروز از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي تهران تمرين خود را آغاز كرد. هواداران در اين تمرين عليه فدراسيون فوتبال شعار سر دادند و اين فدراسيون را متهم به حمايت از پرسپوليس كردند.
تماشاگران عادل فردوسي پور مجري برنامه 90 را تشويق كرده و از او به عنوان فردي كه حرف حق را ميگويد ياد كردند. آنها همچنين خداداد عزيزي را نيز به همين دليل تشويق كردند.
* سبو شهبازيان مدافع سالهاي گذشته استقلال امروز همراه اين تيم تمرين كرد.
* پژمان منتظري و ابراهيم تقي پور به دليل مصدوميت امروز غايب بودند. آرش برهاني پس از يك روز غيبت در تمرينات حاضر شد. مهدي اميرآبادي با سر شكسته امروز تمرين كرد. اين بازيكن ديروز از ناحيه سر آسيب ديده بود.
* امير قلعهنويي پيش از آغاز تمرين براي بازيكنان چند دقيقهاي صحبت كرد و خطاب به آنان گفت: اگر ميخواهيد صدرنشين بمانيد بايد صباي قم را شكست بدهيم.
* خسرو حيدري، اميد روانخواه و مجتبي جباري با تاخير در تمرين حاضر شدند.
* كادر فني امروز با علي نظري جويباري سرپرست تيم جلسه كوتاهي را برگزار كرد.
من هم از صفایی فراهانی خیلی خوشم میاد.نقل قول:
بهترین رئیس فدراسیون بود.
نقش خیلی زیادی هم در رشد فوتبال ما داشته و فوتبال ما مدیون بهش هست.
آفرین........نقل قول:
در تمرين امروز استقلال اتفاق داد
شعار عليه فدراسيون فوتبال و تشويق فردوسيپور
استقلال 1- 0 صبا باتري