این داشبرد جدید چقدر فرق کرده .. حالا نمی شه قضاوت کرد ولی یه جورایی عجیب شده .
امکاناتش به نظر می رسه خیلی زیاد شده .
این داشبرد جدید چقدر فرق کرده .. حالا نمی شه قضاوت کرد ولی یه جورایی عجیب شده .
امکاناتش به نظر می رسه خیلی زیاد شده .
سلام
من یه سوال برام پیش اومده:تو ایکس باکس باندل طرح خود باندل رو کنسوله؟
سلام. رو بعضی هاشون. مثلا cod روش طرح داره ولی فورزا یا فاینال ندارهنقل قول:
سلام
من یه سوال برام پیش اومده:تو ایکس باکس باندل طرح خود باندل رو کنسوله؟
یه مدت چون الیت کم شده بود ارکید گرون شده بودنقل قول:
منم تعجب كردم آخه همين ديروز قيمت گرفتم گفتن 280!!!
برم پولامو جمع كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره امروز از مشهد قیمت گرفتم. دو تا مغازه یکیشون الایت رو میداد 410 و دیگری میداد 385 که من کُپ کردم وقتی این قیمت رو گقت مونده بودم چی بگم گفتم بردش جسپر و آپدیت همه چی ردیفه؟!!! اونم گفت آره :دی
بچه ها امروز دلو زدم به دریا و رفتم لایو:31:
کلی دمو دانلود کردم فقط ممکنه تا چند وقت دیگه بن شم چون نمیدونم ال تی دارم تا نه:31:
این پست به کلییییییییی اسپم حساب میشود :31:
توی بازی هایی مثل فوتبال که شاید نیاز به آپدیت باشه (برای نقل و انتقالات) از کجا باید پیدا کرد؟ توی لایو هست؟ یا اصلا چنین چیزی وجود نداره؟؟!!
بله وقتی میخواهید بازی کنید باید اول اپدیت لایو انجام بدید . خودش بهتون میدهنقل قول:
توی بازی هایی مثل فوتبال که شاید نیاز به آپدیت باشه (برای نقل و انتقالات) از کجا باید پیدا کرد؟ توی لایو هست؟ یا اصلا چنین چیزی وجود نداره؟؟!!
بن نمی شیم؟نقل قول:
اگه lt داشته باشید و بازیهاتونم استیلت پچ باشه نهنقل قول:
بن نمی شیم؟
الان نمیتونم جوابتون بدم چون هم کابل vga هم کابل HDMI خودم دست دوستامه.:41:نقل قول:
ا HDMI وصل می کنمش.
Error خاصی نیست!
میگه اگه با تنظیمات جدید و 50 هرتز می تونی درست ببینی، Yes رو بزن! (یا همچین چیزی!)
ولی این 50 رو هیچ جا نیست که بشه عوض کرد!
سلام دوستان
میخوام یه کنسول بازی بگیرم ولی بین PS3 و XBOX360 گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بخرم . از یه طرف ps3 هست که میگن جنس سخت افزاریش از Xbox 360 بهتره و خرابی کمتری داره ولی در حالی که هنوز کپی خور نشده و قیمت بازیهایش خیلی بالا هست و از یه طرف هم XBoX 360 هست که میگن مشکل 3 چراغی پیدا میکنه و... . در حالی که کپی خور شده و قیمت بازیهاش خیلی ارزون تر از Ps3 هست
دوستان میخوام بدونم کدوم رو پیشنهاد میکنید که بخرم؟؟ کیفیت گرافیکی و بازی های هر دو در چه سطحی هستن و چه فرقهایی با هم دارن؟؟
قیمت ps3 و Xbox360 الان چنده تو بازار؟؟ شنیدم Xbox 360 در سه پک عرضه میشه با قیمتهای مختلف میخوام بدونم چه فرقهایی با هم دارن این 3 پک؟؟ کدومش به صرفه تر هست؟؟ و اینکه کلا ps3 رو پیشنهاد میکنید بخرم یا XBOX360 ؟
سلام عزیزنقل قول:
کلا ایکس باکس 360 یه کوچولو از نظر گرافیکی از ps3بالاتره ودر برخی بازی ها هم برعکس ولی در کل ایکس باکس بالاتره ps3خوب بازی هاش گرونه حتی اگه کپی خور بشه که البته شده قیمت اش به خاطر گرونی بلو رای30 یا 20 تومن میشه
ایکس باکس در سه پک
الیت
آرکید
پرمیون
در بازار موجوده
پک آرکید >اين مدل داراي کمترين امکانات (وسايل جانبي) ميباشد.. و برای گیمر های ساده مناسب میباشد
(رنگ سفید) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست.
کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بي سيم+کابل 3 فيشي+کابل LAN+ديسک اورجينال بازي هاي آرکد+مموري کارت 256 M+هدست
پک پرمیون>ين مدل تقريبا کامل ميباشد و نياز هاي شما رو کامل بر آورده ميکند.
(رنگ سفيد) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست..
کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بی سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+هارد 60 گيگ+هدست
پک الیت>اين مدل کامل ترين هست و تمام نياز هاي فرد رو بر طرف ميکند.
(رنگ مشکي) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست.
کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بي سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+کابلHDMI+مبدل صدا+هارد 120 گيگ+هدست
قیمت الیت400 تومنه بقیشون رو نمیدونم البته تو شهر های مختاف متفاوته
ار همه ی ایکس باکس ها بهتر الیت ه البته باید هنگام خرید بگی با مادر برد جاسپر باشه من همین سیستم رو دارم بدون هیچ کار اضافه ای روزی 8ساعت بازی میکنم چون مشکل سه چراغه حل شده و اگه هم یشه به خاطر گرما نیست شاید ضربه یا یه چیز دیگه در کل من ایکس باکس با مادربرد جاسپر رو پیشنهاد میکنم
اطلاعاتتون قدیمی...نقل قول:
پریمیوم دیگه تولید نمیشه...توی آرکید دیگه مموری کارت نیست و داخلی هست...
توی الایت کابل hdmi نیست کابل 6 فیشی نیست...مبدل صدا هم نیست...
و در مورد سوال باید بگم که کمی تامل لازمه.فکرشو بکنید میرید ps3 رو با خوشحالی و با امید بازی هایی چون U1/U2/HR/GOW/LPB/MAG/KZ2 و خیلی بازی های دیگه که هست و یا قراره بیاد اما مشکل اینجا شروع میشه که شما در عرض یک سال باید 2 تا 3 برابر پول خود کنسول رو خرج بازی کنید... پس اگه از لحاظ مالی توانایی دارید بدون فکر PS3 بگیرید ولی اگه نه میخواهید لذت کنسول داشتن رو داشته باشید 360.
دیگه مشکل داغ کردن نداره و تو ایران بیشتر جا افتاده...:27:
اولا اطلاعاتم درسته دوماایشون سه مدل رو خواستن من هم سه مدل گفتم وایه همون پرمیون هم گفتمنقل قول:
سوما الیت hdmiداره
الیت htmi نداره داداش
نه نداره...جدیدا ماکرو همه چیزشو ور میداره جدا میفروشه...:21:باورت نمیشه برو ببین:27:نقل قول:
مدل سوم هم لیمیتد ادیشن هست که دارای هارد 250 و دو دسته اضافی و بازی اورجینال بسته به مدل انتخابی هست...
پریمیم وقتی تولید نمیشه جز مدل حساب حساب نمیشه که شما حسابش کردید...:13:
مثل اینکه منظورم رو اشتباهی فهمیدید من منظورم ورودی hdniه نه اینکه کابلشرو روش بفروشننقل قول:
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
بله حق با شماست من از مدل لیمیتد ادیشن بی خبر بودم ولی پک هایی مانند فابنال فانتزی و فورزا3 رو دیده بودمنقل قول:
ولی اطلاعات زیادی ازشون نداشتم
من یه بازی گرفتم که Play DVD می زد و وقتی رفتم از جایی که خریدم گفتن که باید دستگاه باز بشه و رام دستگاه آپدیت بشه
آپدیت جدید برای X360 اومده ؟
سامبولی بلیک:31:
میگم این گلد من یه ماهست
ممیخواستم بدونم یه ماه روزی حساب میشه یا ساعتی؟
از وقتی برای اولین بار به لایو وصل میشی 1 ماه وقت داری استفاده کنی به مدت 30 روز به میزان استاده هم ربط نداره میتونی شب و روز پای کنسول باشینقل قول:
سلام..
من بازی های alanwake و singularity رو که میزارم بالا پایین صفحه سیاهه( مثه فیلم)
واسه چی؟؟؟
ولی modern warfare 2 اینجوری نیست
به خاطر تلویزیونتونه که نمیتونه تصاویر WIDE ور درست پخش کنه .نقل قول:
اگر از این جدید هاست ، میتونید بزنید اتوماتیک درستش میکنه .
شما برو تو بخش display setting و قسمت screen format از normal تغییر بده به widescreenنقل قول:
برای همه بازی ها بگذار رو همین حالت به خصوص تلویزیون های SD
نقل قول:نه من درست فهمیدم...خودتون نوشتید کابل...:27:نقل قول:
آقا حالا بنده ی خدا خواست کار دوستمون رو راه بندازه، یه Copy-Paste کرد دیگه!
گیر میدین ها! :دی
--
خبری از کپی خور شدن این جدیده نشد؟
دوستان ما بالاخره رفتیم و xbox گرفتیم
چند تا سوال داشتم
1.بازی GTA IV جدید رو که می ذارم رنگ هاش بسیار بد هستش و همه چیز تیره است اما وقتی بازی های دیگه مثل pes 2010 و red dead redemption رو می ذارم کیفیتش عالیه هستش
تلویزیونم هم پاناسونیک پلاسما 42 اینچ و کیفیت 1080p رو ساپورت می کنه و کابلم هم hdmi هستش
2. برای فیلم دیدن با زیرنویس باید چی کار کرد؟
3.برای اجرا فرمت avi باید حتما وصل شد به اینترنت؟
نمی شه با فلش ریخت؟
4.توی منو دستگاه جایی نداره که دما رو نشون بده؟
5.دستگاه elite هستش می خواستم بدونم اگه بازی رو install کنم چند ساعت مداوم می تونم بازی کنم که دستگاه صدمه نبینه؟
من فقط راجع به GTA بهت بگم که کلا تو کنسول مزخرفه من اومدم اینجا گفتم چرا کیفتش این طوریه گفتن مشکل از LCD من هست بردم رو پاناسونیک سونی سامسونگ اجرا کردم همون گند بود البته بعضی از دوستان میگفن که گراقیکش خداست که من بهشون پیشنهاد میدم رو PC با اخرین تنظیمات بازی کنن تا گرافیک خدارو بفهمن !!!خلاصا اینکه خودتو اذیت نکن واسه GTA مشکل از خودشه از بازیهای دیگه لذت ببر :10::8:نقل قول:
آره خدایی!
من در تمام زندگی ام، هیچ وقت GTA رو با این کیفیت افتضاح بازی نکرده بودم!
مخصوصاً The Lost and Damnedش!
lost & domned عمدا گرافیکشو اینطوری کرده که حس لاتی بهتون دست بده:31:
ولی من رو کنسول که بازی کردم خیلی گرافیکش خوب بود
رو pc هم که بازی کردم گرافیکش دیگه ترکونده بود
خلاصه اینکه اگه میخوای iv و بازی کنی رو کنسول و اگه میخوای EFLC رو بازی کنی تو pc بازی کن
سلام. بله دوست عزیز باید حتما اپدیت درایو بشهنقل قول:
من یه بازی گرفتم که Play DVD می زد و وقتی رفتم از جایی که خریدم گفتن که باید دستگاه باز بشه و رام دستگاه آپدیت بشه
آپدیت جدید برای X360 اومده ؟
آقا من غلت کردمنقل قول:
ول کن بابا اهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه:weird::we ird:
حتما شملا از اول ابتدایی نمره املات یه دم20 بوده
من هروقت به live وصل میشم و red dead رو میزارم تو کنسول فقط آرم xbox نمایش داده میشه!
ولی وقتی offline هستم بدون هیچ مشکلی بازی رو اجرا میکنه....:41:
مشکل از کجاست؟
سلام کسی میدونه که اگه بن بشی به خاطر بازی که کپی شدست یا به خاطر درایو که کپی خورشده
هر دو ممکنه. اگر lt نداری بن میشی.نقل قول:
اگر هم بازیت non stealeth رو پاس نکرده باشه بن رو شاخشه.
lt وnon stealeth رو پاس نکرده باشه یعنی چی؟:31:نقل قول:
یعنی با ABGX360 تست نکرده باشی ببینی تا جای ممکن شبیه به دیسک اورجینال هست یا نه .نقل قول:
یادم میاد قبل تیر حدوداً توی خرداد ماه اینجا خیلی شلوغ تر بود. برعکس شده, موقع اوج امتحانات همه اینجا بودن اما حالا .... . کسی دلیلش رو میدونه ؟
گویا توی بعضی از ISP ها اینجا هیتلر شده .نقل قول:
چطور میشه رو فلش بازی نصب کرد؟
جالبه چند وقت پیش تو ویژه نامه ی بایت راجع به فیلتر شدن اینجا نوشته بود و کلی گله کرده بود !!!! نمیدونم باید چی گفت !!!:41:نقل قول: