من توی ویستا وقتی که از هارد به فلش و یا برعکس فایل کپی می کنم ، سرعت خیلی پایین هست و گاهی اوقات error هم میده.در صورتی که توی XP همچین مشکلی وجود نداره.کسی راه حلی به نظرش می رسه ؟ در ضمن ویستای من هم Ultimate SP1 هست.
با تشکر
Printable View
من توی ویستا وقتی که از هارد به فلش و یا برعکس فایل کپی می کنم ، سرعت خیلی پایین هست و گاهی اوقات error هم میده.در صورتی که توی XP همچین مشکلی وجود نداره.کسی راه حلی به نظرش می رسه ؟ در ضمن ویستای من هم Ultimate SP1 هست.
با تشکر
بازی های قدیمی برای اجرا نیاز به DirectX 9.0 دارن.نصبش اختلالی تو کار DirectX10 ایجاد نمیکنه.نقل قول:
اتفاقا باعث میشه بتونید انواع و اقسام بازی ها رو بدون مشکل روی ویستا اجرا کنید.
همونطور که قبلا گفتم.ویستا DirectX 10 را باخودش به همراه داره.
لینکهایی که تو اینترنت پیدا میشه برای XP هست که دستکاری شده و بازدهی ویستا رو نداره.
DirectX10 زمانی خودشو نشون میده که توسط بازی و کارت گرافیک پشتیبانی بشه.
موفق باشید.
سلام
من در نصب ویندوز ویستا مشکل دارم مشخصات سیستم من به صورت زیر است :
mb 965p-s3
sound on board
vga gforce 8800 gts
hdd 320gig sata2
ram 2gig
cpu e6750
مشکل من این است که در مراحل پایانی نصب ویندوز ،عملیات نصب متوقف می شود اما eror نمی دهد.به این صورت که چراغ هارد به مدت 1 دقیقه روشن می ماند و سه ثانیه خاموش می شود و دوباره این کار تکرار می شود و متوقف هم نمی شود.اگر restart نکنم تا 2 ساعت هم این کار را انجام می دهد.
لازم به ذکر است که در تنظیمات بایوس در داخل قسمت Integrated Peripherals گزینه ای برای کارت صدا وجود ندارد.(چند نفر به من گفتند مشکل از کارت صدا است)
الان روی سیستم ویندوز xp sp3 دارم و صدا هم مشکلی ندارد
تمام پارتیشن ها را هم تست کردم و همگی سالمند.لطفا مرا راهنمایی کنید
از راهنمایت ممنونم .نقل قول:
ولی ما که فرقی ندیدیم کارتم هم ساپورت می کنه مثلا fifa09 توی xp بدون slow اجرا می شد ولی حالا همش slow بازی.
خوب شما شرط اصلی رو رعایت کردید.(کارت گرافیک)نقل قول:
اما...
Fifa 09 بر مبنای DirectX 90.0c ساخته شده.
برای نمونه بهتره Far Cry 2 را تست کنید.
کسی نیست جواب منو بده
سلام دوستان ، واسه sleep کلید ترکیبی وجود داره ؟؟؟
با سلام سیستم من بی جهت و بدون اینکه برنامه سنگینی باز کنم هنگ میکنه مثلا بیشتر اپرا و یا یولترا که برای باز کردن سایت های بسته است قفل میکنه و سی پی یو یا صدردصد میره و هی بالاو پایین میشه و از 80 پایین تر نمیاد و یک دفعه سیستم هنگ میکنه در ضمن من دانلود آفلاین دارم و از این چهت نمیتونم بیشتر فایل ها رو بگیرم لطفا بگید مشکل از کجاست در ضمن تو تسک منیجر هم میرم و اونجا برنامه ای که بیشترین پردازش رو به خودش میگیره همین اپرا و یا یولترا هستش البته بعضی برنامه های دیگه هم هست ولی اینا بیش از بقیه باعث هنگ کردن سیستم میشه راستی وقتی هم برنامه رو میبندم تا از هنگ کردن جلوگیری بشه بعد از 2 یا 3 دقیقه ویندوز هنگ میکنه و باید ریست کنم
موقع بالا اومدن ویندوز این پیغام خطا هم میاد:
Load Multi language Failed
چطور از کار بندازمش؟
با تشکر...
سلام به جمیع فرومی ها
windows update من کار نمی کنه، هرکاری کردم درست نشد. error 80070422 رو میده. تو help رفتم کارایی که گفته بود رو انجام دادم ولی چاره ساز نشد.
شما نظری دارین؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.