من کرمان زندگی میکنم ، اینجا فقط ایرانسل 4 جی داره و از یه دکل هم بیشتر نمیتونه بگیره موبایل مننقل قول:
ولی همین طور که دوست عزیز گفتن باید پوشش رو هم چک کنی از توی سایت خودشون هم چک نکن از سایت های خارجی چک کن اونا آمارشون دقیق تره
Printable View
من کرمان زندگی میکنم ، اینجا فقط ایرانسل 4 جی داره و از یه دکل هم بیشتر نمیتونه بگیره موبایل مننقل قول:
ولی همین طور که دوست عزیز گفتن باید پوشش رو هم چک کنی از توی سایت خودشون هم چک نکن از سایت های خارجی چک کن اونا آمارشون دقیق تره
اینجا که پیشخوان پانچ هم نمیکنه چه برسه به اینکه یو سیم بده..نقل قول:
پانچ نمی خواد خودشون کوچیک میشننقل قول:
مثل سیم کارت ایرانسل
اهواز هم همه جاش 4g نیست ولی همون 3g هم سرعت خوب میده
اگه همراه اول راه بیفته سرعت و ثباتش بهتره از ایرانسل
ایراد دیگه همراه اول که باعث شد من برم مودم ایرانسل بگیرم به جای همراه اول بسته های همراه اول هست که هم تنوع خیلی کمتری نسبت به ایرانسل داره و هم تقسیم حجم به روز و شب هست
کسی از این مودم ها برای ایرانسل استفاده کرده؟نقل قول:
سلام
اقا یکی لطفا بگه این شرایط خرید قسطی مودم ها ب چ صورته؟؟؟؟اصلا واقعیته یا نه؟اخه هیچی نزده تو سایت همراه اول
قسطي ١٠٠ بالاترنقل قول:
نميدونم
نقل قول:
از دوستان کسی در استفاده از (بسته 1 روزه 1000 تومان) این مشکل را داشته که قبل اتمام ساعت رایگان از حجم روزانه و شارژ گوشیش کم بشه؟
چون واسه من از حجم روزانه و شارژ گوشی کم کرد فکر کنم تو بازه زمانی 2 تا 7 حجم خاصی رو برای دانلود اختصاص دادن ولی زدن (2 تا 7 رایگان)
دوستانی که اینچنین مشکلی دارن اطلاع بدن
از ١٠٠٠ بگيري حجم نزده
ولي #١* بگيري حجم فكر كنم ٩٠٠ مگ زده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
همون 1000 که حجم نزدهنقل قول:
انگاری از یه حجم مشخصی رد بشه از روزانه و شارژ گوشی کم میکنه
سلام اهواز اكثر مناطق پوشش 4G داره من استفاده ميكنم البته بستگي به گوشي داره خصوصا ايفون ٥ و ٥اس جواب نميدهنقل قول: