سلام
من یک گوشی w508 دارم اما به کامپیوتر وصل نمیشه. درایورش رو باید از کجا گیر بیارم. توی کارتونش هم نبود.
مرسی
سلام
من یک گوشی w508 دارم اما به کامپیوتر وصل نمیشه. درایورش رو باید از کجا گیر بیارم. توی کارتونش هم نبود.
مرسی
سلام
من یه سونی اریکسون S312 دارم. گاهی اوقات (2 بار یا 3 بار در روز) آنتن رو گم میکنه. پیغام no network میاد و با search هم درست نمیشه. باید خاموش و روشنش کنم. هر بار هم که اینطوری میشه، یه فایل به اسم dump با حجم 16 مگابایت روی حافظه کارت ساخته میشه و ساعتش هم از تنظیم خارج میشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام...........
قیمت گوشی w902 چنده؟
سلام . همه میدونید که پورت شارژ و هندزفری و یو اس بی و .. گوشی های سونی اریکسون یه چیز مزخرفیه . حالا واسه من یه مشکل با هندزفری پیش اومده . به صورتی که وقتی هندزفری رو میزنم ایکونش میاد ولی صدا نداره . اولاش که داشت کم کم خراب میشد با بازی بازی صداش وصل میشد ولی کم کم دیگه با اونم نشد و الان دیگه هندزفری که میزنم صدا نداره . کسی همچین مشکلی داشته ؟
گوشی S500i دارم .
شما اول اینو دانلود کنیدنقل قول:
بعد نصبش کنید
ریستارتی کرده و تست کنید
امید هست مشکل برطرف بشه
شما از فایلهاتون بکاپ گرفته و گوشی را فرمت کنیدنقل قول:
نتیجه را بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)نقل قول:
یه میخ نازک بردارد و یا یک چاقونقل قول:
حالا اون قسمتی را که پورتش وصل میشه منظورم همون کنتاکتهای مسی را یاوشکی تمیز کنید
به احتمال زیاد گوشی این قسمتش لکه برداشته وصل نمیشه
شما با پی سی سویت براحتی میتونین اینکارو بکنیننقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
چطوری میشه با گوشی C905 اس ام اس فارسی فرستاد چون روی حالت ARABIC که میزارم حروف گ ژ چ پ رو نداره ؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
ببخشید اینو در نوشته شما یعنی چی ؟
منم با گوشی w508 همین مشکل رو دارم .
سلام فارسی ساز برای گوشی سونی اریکسون Xperia X10i را از کجا می توانم دانلود کنم؟
دوستان سلام، بین vivaz و vivaz pro کدوم رو پیشنهاد می کنید و چرا؟ ممنون
سلام.
گوشی k850 من cyber shot هست اما عکسارو سایبر نمیگیره.یعنی موقع حرکت عکس بگیرم هیچی معلوم نمیشه.
کسی میتونه کمک کنه؟
و یه سوال دیگه.موقع وصل شدن به کامپیوتر چون یه خرده پورتش ایراد داره کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه و درایوو نمیاره.درحالی که گوشی شناخته و اماده واسه انتقال فایل هست.
یه راهنمایی بکنید
ممنون