سلام
من یه هدفون بلوتوث میخواستم برا گوشیم که بیرون آهنگ گوش میدم دیگه سیمو این چیزا نخواد.یه مدل خوب میخواستم البته قیمتش زیره 50 باشه بهتره ولی خوب تا زیر 100 هم معرفی کنید ممنون میشم.
با تشکر
Printable View
سلام
من یه هدفون بلوتوث میخواستم برا گوشیم که بیرون آهنگ گوش میدم دیگه سیمو این چیزا نخواد.یه مدل خوب میخواستم البته قیمتش زیره 50 باشه بهتره ولی خوب تا زیر 100 هم معرفی کنید ممنون میشم.
با تشکر
یک اشتباه صورت گرفته که از شما معذرت می خوام. MDR-V300 هدفون پیشنهادی بود که اشتباهآ مدل بهتر اون رو که اینجا هم بعید می دونم گیر بیاد تایپ کردم.نقل قول:
به هر حال اگر دسترسی به خارج داشته باشید ترجیحآ از مدلهای مانیتور بگیرید به نظر انتخاب بسیار بهتری خواهند آمد تا این مدلهای بسیار محدودی که موجود هست مثلآ :
1. sony mdr-v6
2. sony mdr-v600
3. sony mdr-7502
که به ترتیب لیست اولویت انتخاب بهتر خاهند بود البته هر سه در محدوده بودجه شما هستند.
در آخر اضافه کنم که AKG هایی که معرفی شد بیشتر از V300 سونی ارزش خرید دارند هر چند نوع تقلبی
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
1. Nokia BH505 - نویز بسیار کمی داره ، نصبش راحت نیست ، یک کمی سنگینه ، بیس خیلی قوی داره
2. Jabra Halo - تست نکردم
3. Jabra Stone - تست نکردم
شما هم موفق باشید.
EP 830 هنوز هست تو بازار؟ قیمت چقدره؟
نقل قول:
خواهش میکنم..
پس از نظر شما در محدوده 50تومن K77 AKG بخرم؟
کجا پیدا میشه؟ ایران داره؟
نقل قول:
مرسی از راهنمایی ولی من فرمی که مد نظرم هستم بخرم behind the neck هست یعنی فرمش اینجوری باشه اگر این فرم ها رو معرفی کنید ممنون میشم.
چرا نباشه؟ و اگه هم نباشه کمی صبر کنید وارد میشهنقل قول:
قیمت 45
شما هم موفق باشید.
همینطوره که از بین V300 سونی و K77 بهتره K77 انتخاب بشه هر چند 10 - 15 تومن اختلاف قیمت داره و اگر قصد ندارید که این مبلغ اضافه هزینه بشه AKG K44 بازهم انتخاب خوبی به نظر میرسهنقل قول:
AKG چند نمایندگی فروش داره که اگه توی گوگل "نمایندگی هدفون AKG" جستجو کنید مشخص هستند. سعی کنید از فروشگاههای متفرقه خرید نکنید.
شما هم موفق باشید.
خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز مدل نوکیا که معرفی شد مناسب کاربرد شما هست البته چند مدل دیگه هم نوکیا داره اما چون تست نکردم نمی تونم نظر دقیق به شما بدم
شما هم موفق باشید.
آقا رضا من واقعا به نظر نهایی شما و دیگر دوستان نیاز دارم! پستهای 4058# و 4073#! لطفا کمک کنید!!!! :41: