اقا گفتن 2 ، 2 میاد دیگه ! الان اینجا کمپ راه انداختین زود تر بیاد مثلا ؟! دی :
Printable View
پارسال یه چیز دیگه بود ... ! :31:نقل قول:
دفترچه انتخاب رشته رو دیدی ؟ ... ظرفیت ها رو افزایش دادن برای بعضی رشته ها + جنسیت رو هم که پارسال مشخص نبود امسال دقیق مشخص کردن ! ... نمیفهمم چطوری ریاضی از 30 تا یه دفعه ای میرسه به 60 ! ...
هانی جون کم کم یکم در مورد کامپیوتر امیرکبیر توضیح بده لطفا:27::11:نقل قول:
اونا یه چیزی گفتن همینجوری ! شما باور نکن ! :دینقل قول:
همینا گفته بودن 15 ام ! نه ؟!
پارسال که آره. خودمون که تو بدشانسی تکیم.مثلا دانشگاه امیرکبیر برقش از 70 نفر به 100 نفر افزایش پیدا کرده یا ریاضی از 30 نفر به 60 نفر یا مهندسی شیمی از 45 به 60 یا صنایع از 40 به 60 و اکثر رشته ها افزایش داشتن. ولی واقعا این کار وزارات علوم قابل تقدیره. چی بود پارسال یه دفعه همه رشته ها ظرفیتش پایین اومد خیلیا که حقشون بود به رشته مورد علاقشون نرسیدن!نقل قول:
فقط به نظرت تو خوابگاهی که خودمون بودیم این همه نفر چجوری جا میشن؟! :) ( شوخی بود، حتما خوابگاه کناری هم میشه برا نود و یکی ها . راستی کسانی که میخوان بیان امیرکبیر بگم از پارسال قرار شده سال اولی ها اینترنت وایرلز نداشته باشن :21: - البته شاید امسال دوباره برش گردونن. نمیدونم! ) - راستی بد نیست بگم با اینکه با هانی تو یه خوابگاه بودیم، ولی تو طول این یه سال فکر نکنم بیشتر از تعداد انگشتان دو دست دیده باشمش :31: = از بس درس میخونه :31: )
در خدمتیم هر سوالی داشتید بپرسید. ولی به نظرم اول یه مقدمه ایش رو بنویسم، بعد. شاید جواب سوالتون تو مقدمش باشه.نقل قول:
اتفاقا تو ذهنم بود حتما مزاحم شما بشم برای پرس و جو در مورد مهندسی پزشکی !
دیشب چه شب بدی بود///...اوه واه اوه...تمام جهان اومد جلو چشمم.... ساعت 1 رفتم بخوابم 3 خوابم برد الآنم که بیدارم.... کلا 3 ساعت درست و حسابی نخوابیدم.... خو بگو زودتر نتیجه رو بدین دیگه...
ماموت جان باز دم تو گرم که خوابت برد !
کاش منم میتونستم بخوابم ! چشام باز نمیشن رسما ! 6 ساعت دیگه هنوز مونده تازه !
فک نمی کنم راس ساعت 2 جوابا بیادا
نهایتا دیگه9-10 میاد
کاش نتیجه وحی میشد به آدم:دی فرض کن من چطوری جرات کنم برم نتیجه رو بینم؟؟؟ چه گیری افتادیم:(
من اینقدر خسته امممممم که اصلا دیگه نگران نتیجه نیستم ! فقط بیاد من ببینم بعد بخوابم !!