سلامنقل قول:
میشه یه بار دیگه عکستون رو آپلود کنید.
Printable View
سلامنقل قول:
میشه یه بار دیگه عکستون رو آپلود کنید.
نقل قول:
از برنامه VAIO CARE گزینه recovery می توانید از ویندوز اصلی لپ تاپ + درایور ها و برنامه ها روی 2 یا 4 عدد دی وی دی بسته به نوع و مدل لپ تاپ کپی تهیه کنید که بنا برهردلیل ویندوز اصلی خراب شد یا از دست داد هر زمان که خواستید مثل روز اول ویندوز رو داشته باشد.نقل قول:
1.اقا جریان این بکاپ گیری و ریکاوری چیه؟کجاست؟
طبیعه، اما استفاده از یه کول پد خوب تا حد زیادی می تونه به شما کمک کنهنقل قول:
2.من وقتی کارای گرافیکی سنگبن میکنم دماش تا 75 میره طبیعیه؟اگه زیاده چیکار کنم؟
نقل قول:
3.روز اول که خریدم فروشنده واسم ریجستری و نصب و ... کرد اگه تغیراتی ایجاد کنم اون کارا لازمه؟
نه
نه با تعویض ویندوز شما باید همه ی درایورها رو از سایت سونی دانلود و نصب کنید !! ویندوز خام خامهنقل قول:
4.ویندوز فعلی من seven home premium 64bit است اگه بخوام یه 7ultimate تبدیل کنم باید کامل همه چی عوض شه و دردسر داره یا اوور میشه روی قبلی؟وهمه چی میمونه؟
(یه نمه دردسر داره)
به عمل یک پارچه سازی و مرتب سازی اطلاعات هارد و یک درایوDEFRAG می گویندنقل قول:
7.defrag چیه؟
DEFRAG میاد فضاهای خالی که در اثر پاک کردن یا جابجائی فایل ها ایجاد میشه رو برطرف می کنه
جای این سوال در بخش بحث و تبادل نظر هست دوست عزیز نه اینجا که بررسی مشکلات هستنقل قول:
این دو یک استاندارد توافقی رزولوشن صفحات و پانل های نمایش میباشند
استاندارد HD شامل رزولوشن 1280x720 هست ( همچنین 1366x768 )
و استاندارد Full HD شامل رزولوشن 1920x1080
این عکس بهترین توضیح هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم با پروداکت کی پشت لپتاپ نمیشه کاری کرد؟یعنی مثل همون ویندوز قبلی رو نصب کرد بعد پروداکت کی رو وارد کرد؟نقل قول:
نه اون سریال مخصوص ویندوز اصلی لپ تاپ شماستنقل قول:
ممنون دوست عریر در ادامه:
کجاست؟ الان که چندین برنامه رو نصب وخذف کردم بازم میشه؟نقل قول:
از برنامه VAIO CARE گزینه recovery می توانید از ویندوز اصلی لپ تاپ + درایور ها و برنامه ها روی 2 یا 4 عدد دی وی دی بسته به نوع و مدل لپ تاپ کپی تهیه کنید که بنا برهردلیل ویندوز اصلی خراب شد یا از دست داد هر زمان که خواستید مثل روز اول ویندوز رو داشته باشد.
جریان این دراوها چیه ؟ چند جای دیگه خوندم هیچی نفهمیدم؟:41:نقل قول:
نه با تعویض ویندوز شما باید همه ی درایورها رو از سایت سونی دانلود و نصب کنید !! ویندوز خام خامه
اگه بک آپ بگیرم بازم این کار لازمه؟یعنی ویندوز بپره یا عوض بشه بازم باید درایو نصب کنم؟
چه جوری میشه این کارو کرد؟نقل قول:
به عمل یک پارچه سازی و مرتب سازی اطلاعات هارد و یک درایوDEFRAG می گویند
DEFRAG میاد فضاهای خالی که در اثر پاک کردن یا جابجائی فایل ها ایجاد میشه رو برطرف می کنه
با تشکر:11:
نقل قول:
کجاست؟ الان که چندین برنامه رو نصب وخذف کردم بازم میشه؟
از 2 طریق می تونی وارد شی یا با دکمه assist که رو لپ تاپت هست یا start رو بیاری بالا و بعد تو قسمت سرچ بزنی care خودش میاد اونجا یه recovery داری که ر اونجا make a recovery dvd بزن
درایور سخت افزاری در اصل راه انداز قطعات سخحت افزاری شما هستش که برای استفاده از قطعات حتما نیاز داارینقل قول:
جریان این دراوها چیه ؟ چند جای دیگه خوندم هیچی نفهمیدم؟:41:
نهنیازی نیست چون این بک آپ = ویندوز اصلی لپ تاپ + درایورهاستنقل قول:
اگه بک آپ بگیرم بازم این کار
اگر از ویندوز اصلی استفاده کنی نه اما اگر ویندوز دیگه بخوای نصب کنی 100%نقل قول:
لازمه؟یعنی ویندوز بپره یا عوض بشه بازم باید درایو نصب کنم؟
برای اینکار بهتر از نرم افزارهای بهین ساز استفاده کنی مثل tune up utility اونها بصورت اتوماتیک در صورت نیاز انکار برات انجام خواهند دادنقل قول:
چه جوری میشه این کارو کرد؟
من امروز یک لپ تاپ سونی مدل ea 1agg خریدم.:20:
1-میخواستم اول ببینم چطوری میتونم یک recovery تهیه کنم که بعدا اگه مشکلی به وجود اومد بتونم دوباره ویندوز را بر گردونم؟؟
2-و دفعه ی اول باتری باید چند ساعت زیر شارج باشه؟
3-این vaio gate که توی منو وجود داره چیه چون هیچ کاری انجام نمیده؟؟:31:
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی خریدم FW490DAB
راستش از اولین روزی که این لپ تاپ رو خریدم چند تا از دکمه هاش کار نمی کنه در واقع با فشار دادن، اون دکمه عمل نمی کنه و باید چند ثانیه ای اون دکمه رو فشار بدم تا تایپ کنه مثل دکمه گ یا همون ' یا ] چ البته در بعضی مواقع مشکلی نداره،
آیا احتمال داره که مشکل نرم اقزاری داشته باشه ؟البته چند مرتبه ویندوز رو ریکاوری کردم اما فایده ای نداشت ویندوز هم ویستاست
لطفا راهنمایی فرمائید
احتمالا زیر دکمه ها کثیف شده باشه . ببر یه تعمیر کار یه تمیز کاری واست انجام بده. توصیه نمیکنم خودت بازش کنی