مرسی دوست عزیز .
میشه لطف کنی انگلیسیشو بنویسی :دی اصلا نفهمیدم چی هست :دی حدود قیمت رو اگه میشه بگید
مخلصیم
Printable View
مرسی دوست عزیز .
میشه لطف کنی انگلیسیشو بنویسی :دی اصلا نفهمیدم چی هست :دی حدود قیمت رو اگه میشه بگید
مخلصیم
نقل قول:
قیمتش باید بین 40-50 باشه و نسبت به قیمتش بوی خوبی داره و در اروپا روز ولنتاین این عطر خریدش آمار بالایی داره. حالا چراش رو نمیدونم.:31:
اسمش:
Halloween Kiss S.e.x.y by Jesus Del Pozo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه هاللویین بنفش واسه نامزدم خریدم بوش خوب بودش و موندگار....تو لندن هم عطر پر فروشی بود...نقل قول:
خوب فکر کنم همه بدونن علت پر فروش بودنش چی بوده....!!
نقل قول:
:18::18:دمت گرم.مفت خریدی.از کجا؟دیگه چیا داشت؟
تقلبی نداره اصلا
مرسی دوست عزیز .
این عطر تقلبی هم داره ؟
آره علی جون قیمتش خیلی مناسب هست. حتی قبل از گرونی ها هم من 40 قیمت داشتم.نقل قول:
البته این دوستمون فکر کنم هنوز نخریده و فقط قیمت گرفته:31:
دوست عزیز نخریدمش داشتم رد میشدم تقریبا انتهای کوچه اونجا که کوچه یه کم باریک میشه یه مغازه سمت راست بود (دقیقش میشه روبروی ورودی سرویس بهداشتی) اتفاقی ازش پرسیدم گفت 125 میل 30 تومن و ی پاف هم رو مچ دستم زد بوش بد نبودنقل قول:
خب خیلی خوبه قیمتش.دیگه با این قیمتا چیزی گیرت نمیاد.اگه بوش رو دوست داری بگیرش.در حده 40 تومننقل قول:
اقل اقل میارزه:31:
خوشبختانه این عطر تقلبی نداره.نقل قول:
خیلی وقت هست که دوست دارم افکر خودم رو در مورد تجنس تقلبی بگم ولی فرصت نشده
اصلا باید فهمید تقلب به چه دلیل ساخته میشه و در مورد چه ادکلنهایی صدق میکنه.
ببین دوست من هیچ موقع یک شرکتی که کارش تولید تقلب هست نمیاد اجناسی که فروش بالایی ندارند رو تقلب بزنه.
اصلا دقت کنید چه ادکلنهایی تقلبیشون هست(حتی بیشتر از اصلشون موجود هست) نمونه اش آلور چنل-انکر نویر-چیک-سی اچ- 212 - فارنهایت-تق هرمس- وان میلیون- بلک ایکس اس- پولو- بلو- پولو سبز- ورساچه پور هوم یا کریستال و .... خیلی های دیکه که فروش خیلی بالایی داشتن. البته به نظر من این فروش بالا به این معنا نیست که بهتر از اینها دیگر نیست بلکه یک چیز اتفاقی هست و واقعا اتفاقی مد میشه. البته در کشورها این مد شدن ها فرق داره. مثلا الان در امریکا محصولات جان وارواتوس مد شده و فروش بالایی در اون منطقه داره.
پس یک شرکت هیچ موقع نمیاد تقلب ادکانهایی نظیر محصولات روبرتوکاوالی-کارن-ارمندجیلو زگنا- گوتیر- ایسی مایکه-وان کلیف اند آرپلز-ویکتور رولف و ......که من براشون خیلی ارزش قائلم رو بزنه.
پس با خیال راحت هر جا اون ادکلنی رو که بتون معرفی کردم و تست کنید و اگر خوشتون اومد با خیال راحت بخرید.
دوست عزیز شما که این ادکلن رو داشتی لطفا بگو پخش بو و ماندگاریش چطوره؟نقل قول: