مشکلی نداره عزیزمنقل قول:
چند بار Retry رو بزن درست میشه :rolleye:
Printable View
مشکلی نداره عزیزمنقل قول:
چند بار Retry رو بزن درست میشه :rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره می دونم دستت درد نکنه . خیلی عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه خواستم گولت بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنتا دیگه از اینا بزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي منم كار نكرد
به هر حال منونم
موفق باشيد
با اجازه کاوه جان یخوره در مورد این فیلتر شکنه توضیح بدم!
از مزیت های این فیلتر شکن(البته دانش نکردم اما فکر کنم همون U باشه دیگه)
اینه که احتیاجی به نصب کردن نداره و میتونین توی سایت دانشگاه یا کافی نت ها ازش استفاده کنید
با macafe مشکل داره. البته نه 100 درصد. اما اکثر کامپیوتر هایی که مک آفی روشون نصبه، اجازه فعالیت این برنامه رو نمیدن
نکته بعدی در مورد استفاده ار این برنامه
اگه اون 3 تا خط برنامه پر نمیشه و چراغ هاش روشن نمیشه، خط اول رو تیک بزنید و برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید. این کارو چند بار تکرار کنید. مطمئن باشید اجرا میشه;)
نقل قول:
من با توجه با صحبت های قبلی مافیا حدس میزنم که میثم باشه!
البته معمولا همیشه حدس هام اشتباه از کار در میاد!
اما از اونجایی که میگید مهمان ویژس و خوب این 2 هفته هم مشکل داشته و نمیتونسته بشینه و مهران هم نقش مدیر برنامه و هماهنگ کننده رو داشته، میثم تنها گزینس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خیلی خیلی ویژس و هم این چند هفته درگیر امتحاناش بوده
خودمونیما. چه فسفری سوزوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فسفرت تاریخ مصرف گذشته بوده!!!!!!!!!!!!!!!
مگه نه سعید جون دادا
اقا دستت درد نکنه خیییییییییییییییییییییییی یلییییییییییی خوب بود
سخت در اشتباهی کلنگ جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته معمولا همیشه حدس هام اشتباه از کار در میاد!نقل قول:
خودمم میدونم... همیشه حدسام اشتباهه:laughing:
دست خودم نیست! همیشه امیدوارم که یکیش بالاخره درست از آب در بیاد
به امید اون روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان ببخشید اگه تاپیک رو بردم خاکی
دیگه تکرار نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا صندلی داغ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا تاپیک فیلتر شکن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]