سلام
من پرینت کارتو گرفتم
یه جاس نوشته انگشت و امضا.
میشه بپرسم اونجارو کی باید امضا کنه ؟
Printable View
سلام
من پرینت کارتو گرفتم
یه جاس نوشته انگشت و امضا.
یه سوال تخصصی !
به نظرتون می ارزه ریسک کنیم و عمومی ها رو جوابش تو پاسخبرگ تو گزینه درست یه علامت کوچیک بزنیم بعد بیاییم و در وقت تخصصی ( شروع تخصصی نه آخرش که ریسک بالا بره ) و گزینه ها رو کامل پر کنیم؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
رئیس سازمان سنجش :27: - شوخی کردم، خودت باید امضا کنی. انگشت هم باید بزنی.نقل قول:
از الان نباید به فکر سال بعد باشی. فعلا سعی کن معمولی بخونی. یادمه سال قبل عجله ای برا کنکور نداشتم و می خواستم فقط خوب یاد بگیرم. توصیه می کنم بیشتر تو تاپیکای کنکور 91 بگردی بهتره چون جوش متناسب با موقعیتتون هست.نقل قول:
اما ما تازه میخوایم شروع کنیم...
کاش منم الان موقعیت شما رو داشتم!!!
لابد انگشت رییس سازمان سنجش رو هم از اینترنت بخره؟ :21:نقل قول:
بچه ها کنکور ریاضی 2 روز دیگس؟
به نظر من که این کار رو نکن:41:نقل قول:
منم موافق نیستم . حالا میخوای بکن .. میخوای بپیچان :18:نقل قول:
نقل قول:
به نظرتون می ارزه ریسک کنیم و عمومی ها رو جوابش تو پاسخبرگ تو گزینه درست یه علامت کوچیک بزنیم بعد بیاییم و در وقت تخصصی ( شروع تخصصی نه آخرش که ریسک بالا بره ) و گزینه ها رو کامل پر کنیم؟
خب توی اختصاصی وقت زیاد میاری؟ ! ... یا اینکه عمومی رو بهتر میزنی اگر وقت بیشتر داشتی ؟! ... اگر اینطور هست که فکر کنم کار خوبی باشه ... در غیر این صورت نه !
کاش تخصصی رو اول میدادن تا بشه این کارو واسه اختصاصی ها کرد:20:نقل قول:
حالا پاسخبرگها یکی هستند؟نقل قول:
مگه چقدر طول میکشه تا سوالا تخصصی رو بدن. به نظر من خسته کنندس . یه استراحت بینشون باشه بهتره...
راستی وحید جان اون امضات کجاس خیلی خوشم میاد ازش. تازه داشتیم حال میکردیم که 2 روز مونده. اگه میشه تو یه پست بزارش.
خوشبختانه دوستان تجربه هاشون رو در میون گذاشتن و حالا همه میدونن چکاری انجام بدن بنابراین فقط برای همه آرزوی موفقیت میکنم
و امیدوارم هر کس همون نتیجه ای رو بگیره که استحقاقش رو داره و اتفاقات عجیب و غریب پیش بینی نشده - که مهمترین آفت کنکوره- برای بچه های این فروم رخ نده