خب معلومه که دوست عزیز نه چیزی برای شما فرقی میکنه نه ربطی داره و نه چیزی براتون مهمه که کسی باشه یا نباشه یا راضی باشه یا ناراضی باشه این لازم به گفتن نبود.نقل قول:
کلا توی این مملکت کی براش مهمه که کسی باشه یا نه یا راضی باشه یانه؟؟؟؟؟
Printable View
خب معلومه که دوست عزیز نه چیزی برای شما فرقی میکنه نه ربطی داره و نه چیزی براتون مهمه که کسی باشه یا نباشه یا راضی باشه یا ناراضی باشه این لازم به گفتن نبود.نقل قول:
کلا توی این مملکت کی براش مهمه که کسی باشه یا نه یا راضی باشه یانه؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم مثلا شما کارمند اونجا و پشتیبان هستی و باید به نحوی صدای مایی باشی که صدامون به هیچ مسئولی نمیرسه، عزیزم خوبه خودت اینجا داری میبینی که هممون داریم از دست قیمتهای عجیب و گران مخابرات در مقایسه با استانهای دیگر و اصلا با نرخ های مصوب شده کشور می نالیم ... اونوقت شما میگی به من ربطی نداره چه شما باشی چه نباشینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
صدای منم به اندازه شماس، شاید یکم بیشتر
قیمت رو مخابرات تعیین میکنه و حتی مدیر عامل شرکت ما هم نمیتونه دخل و تصرفی توش داشته باشه
تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه سری پیشنهاد راجب اضافه کردن امکانات بدم و اگه موافقت شه اجراش کنم
از اینورم به کسایی که میشناسم بگم کدوم سرویس ها واسشون بهتره. همین
تجربه باعs شده اینطوری نظر خودمو راجع به اینترنت بیان کنمنقل قول:
اوایل مخابرات خودم خیلی تبلیغ کردم که این شد نتیجش
من نمیخوام تک خوری کنم فقط میگم شما که رازی هستی نیاز نیست بیای اینجا اربده بکشی که خیلی خوبه همه بیان استفاده کنن نوشه جونت استفاده کن..
با این کار کیفیت میاد پایین متاسفانه کشوره ما زیر ساخت اینترنتش زیاد گسترده نیست...
و ازدحام جمعیت = ضرر زدن به حق کاربران دیگه
باید خودتون بهتر متوجه بشید:sq_25:
اقا کی میگه مخابرات شبها رایگانه؟؟؟من گرفتم رایگن نیست مردمو سر کار نزارین من فردا خطمو جم میکنم
رایگانه عزیز من خودم 512 دارم 140 دانلود میکنهنقل قول:
اقا من دیروز گرفتم رایگانم نداره گول حرفهای شماهارو خوردم....دوستان نگیرین شرکتهای خصوصی رایگان دارن من پرسیدم مثله سبا نتنقل قول:
1تا 6 رایگانه. بنده از 1 دارم با سرعت 260تا دانلود میکنم هیچی هم از اعتبارم کم نمیشهنقل قول:
نمیدونم شما از کجا نت گرفتی در هر صورت از من گفتن بود مخابرات رایگان ندارهنقل قول:
نقل قول:مخابرات رایگان دارهنقل قول:
شما هم مثل بعضی ها میخواین ..................