با چه امید و آرزوهایی منتظر آپدیت بودیم مولتی تاچ و 16 میلیون و درست شدن صدای اسپیکر و ... :13:نقل قول:
با این روندی که پیش گرفتن باید بررسی کنیم ببینیم تو بعضی از قسمتها پسرفت نداشته باشه گوشی :31:
Printable View
با چه امید و آرزوهایی منتظر آپدیت بودیم مولتی تاچ و 16 میلیون و درست شدن صدای اسپیکر و ... :13:نقل قول:
با این روندی که پیش گرفتن باید بررسی کنیم ببینیم تو بعضی از قسمتها پسرفت نداشته باشه گوشی :31:
ای جونم 2.3! من که حال کردم با این اپدیت مخصوصا با قابلیت app2sd. محدودیت حافظه گوشی کلافم کرده بود.
اما در کل چون لانچر آرک داشتم توی 2.1 خیلی تفاوت ظاهری حس نکردم .
ظاهرش خوب شده..لانچرش داغون شده..سرعت بهتره..ولی خب اونهام خود سونی گفته بود نمیده..شایعه پراکنی کرده بودن ملت..دی:نقل قول:
بچه ها یادمه یکی میگفت این اندروید 2.3 قابلیت تغییر تم داره(البته رنگش و اینهاش) درسته؟میشه؟چطوریه؟با رنگ بندیش حال نمیکنم..خیلی تیره شده
منم آپدیت کردن.
نوشت 2.3.3 و کلی کیف کردم.
فقط منو فارسی نداره.کیبوردش فارسی میشه؟
کیبوردش فارسی میشه.
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
شما از چه برنامه app2 SD استفاده کردین؟چه برنامه هایی شد متقل کنید؟من که فقط چند تا برنامه رو تونستم منتقل کنم.
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
من این رو ریختم:
کد:https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=en
منو ها فارسی نیست ولی خب فارسی رو ساپورت میکنه
یه مشکلللللللللللللل...من لانچر مینصبم برام ویدجتهای خودش رو نمیاره..ویجتهاش مخصوص لانچر خودشه؟ :(( نههههه
روش استفاده از برنامه اپدیت سرویس رو می خوامنقل قول:
برنامه پادیت سرویس سونی اریکسون را از سایتش بگیرنقل قول:
نصبش کن
اجرا کن
مدل گوشی را انتخاب کن
به دستورات توجه کن و طبق دستورات برو جلو
میگه باید باطریو دربیاری و دکمه بک را نگه درای و کابلو وصل کنی تا اپدیت بشه
مشکلی بود بگو
بچه ها برای من همچنان آپدیتی وجود نداره
باید فلش بزنم
اینطور که دوستان میگند فارسی هم که پریده و تفاوت خاصی هم نیست شیطونه میگه رو همون 2.1 بمونم :41:
شیطونه بیخود میگه!نقل قول:
اگه اهل نصب برنامه و بخصوص بازی هستی حتما 2.3 بگیر
ضرر نمیکنی
همه انتظارشو بیشتر بودنقل قول:
اگه اهل برنامه نبودم که آندروئید نمیخریدم
هنوز ساتیو را دارم
در ضمن اپدیت برا گوشی من نیست و باید صبر کنم
البته فایل فلش را دانلود کردم هنوز فلش نزدم